Cases og referencer

Vi er stolte af den anerkendelse og succes vi har opnået, når det handler om at udvikle praktiske løsninger, der skaber resultater i den virkelige verden. Løsninger vi har opnået sammen med vores kunder, der har hjulpet til forbedring af salgspræstationer, læring og udvikling samt teknologisk innovation.

Nedenfor kan du læse et par af vores kundecases.

AVK benytter ed som IT-leverandør

Med udvikling af ventiler og brandhaner til 85 lande er danske AVK en af verdens førende leverandører inden for deres felt. De arbejder dagligt med at producere og levere kosteffektive løsninger til f.eks. at bekæmpe vandspild. Med en koncern, der har kontorer spredt over hele verden, er AVK afhængige af at have effektive digitale redskaber til samarbejde og kommunikation mellem både kunder og medarbejdere – og disse digitale værktøjer skal let kunne udrulles fra centralt hold.

IT Service Manager Michael Zielinski udtaler:

ed er som en forlængelse af os selv og er altid klar til at supportere os. De finder altid den rette løsning til en god pris, og vi er utroligt glade for dem.

Læs Case Story ” Fra tungt og besværligt udrulningsværktøj til agilt og velsupporteret arbejdsredskab

NRGi

NRGi benytter ed som IT-totalleverandør

NRGi er ikke bare et energiselskab, men en koncern bestående af fem divisioner, der tilsammen bidrager med en unik bredde og viden inden for infrastruktur, bygherrerådgivning, installation og produktsalg.
Det betyder, at NRGi er i stand til at gøre en reel forskel og aktivt bidrage til realiseringen af de klima- og energipolitiske målsætninger for Danmark Igennem en årrække har ed A/S i rollen som it-totalleverandør, leveret sparring og HW/SW til NRGi under trygge rammer og vilkår.

Et samarbejde baseret på tryghed, relationer og god kundeservice.

IT-driftschef Michael Warrer udtaler:

ed A/S holder hvad de lover. Gode produkter til den rette pris og leveringstid. Det er en fornøjelse at blive modtaget seriøst og professionelt lige godt om det er en ordre på en pc eller et stort server setup.

Colliers International

Colliers International benytter ed som IT-leverandør
Colliers International er et førende og specialiseret erhvervsejendomsmægler- og rådgivningsfirma med cirka 100 medarbejdere på kontorer i København, Aarhus, Odense, Vejle og Aalborg.
Virksomheden indgår i Colliers International Group Inc. (NASDAQ og TSX: CIGI), som er et førende globalt erhvervsejendomsmægler- og rådgivningsfirma med over 16.000 medarbejdere

Colliers udtaler:

Hos Colliers arbejder vi landsdækkende og stiller høje krav til, at vores it-løsninger fungerer i alle afdelinger. For at disse krav kan realiseres, kræver det et punktligt og fleksibelt arbejde fra vores it-leverandører. ed A/S har de rette kompetencer og vores samarbejde fungerer godt. Vi har i kritiske situationer, oplevet en service udover vore forventninger fra ed A/S, dette afspejler, at de varetager deres kunder med stor omhyggelighed og professionalisme.