Cases og referencer

Vi er stolte af den anerkendelse og succes vi har opnået, når det handler om at udvikle praktiske løsninger, der skaber resultater i den virkelige verden. Løsninger vi har opnået sammen med vores kunder, der har hjulpet til forbedring af salgspræstationer, læring og udvikling samt teknologisk innovation.

Nedenfor kan du læse et par af vores kundecases.

Fra stresset dagligdag i IT-afdelingen til ukompliceret infrastrukturløsning

AVK er en virksomhed med fuld fart på. En virksomhed, der aldrig sover, og som er en af verdens førende leverandører inden for udvikling af ventiler og brandhaner. Sker der udfald i produktionen, bliver det hurtigt meget dyrt. Derfor er det meget vigtigt for AVK at have en stabil IT-infrastrukturløsning for at undgå nedetid i produktionen og samtidig have en fleksibel løsning, der understøtter det kontinuerlige behov for kapacitetsudvidelser, når koncernen vækster gennem opkøb.

Michael Zielinski, Group IT Operations Manager hos AVK, siger om VxRail-løsningen:

Vi har fået mere ro, og vi har fået et system, der performer.

Design Eyewear benytter ed som sikkerhedsleverandør

Design Eyewear Group udvikler og markedsfører ikoniske brillestel fordelt på syv forskellige mærker med hver deres unikke historie og design, som er blevet solgt af optikere verden over i mere end 40 år. Fantastisk design definerer alle deres mærker. De er alsidige og klart placeret: fra fræk fransk design til et rent skandinavisk look. Design Eyewear Group har i alt ca. 250 ansatte fordelt på kontorer verden over.

IT-chef og sikkerhedsansvarlig Michael Thorsen udtaler:

Jeg er utroligt glad for det samarbejde, jeg har med ed A/S. De er altid stærke på support, priser og licenser. Det er selvfølgelig også derfor, at vi har arbejdet med dem så længe.

AVK benytter ed som IT-leverandør

Med udvikling af ventiler og brandhaner til 85 lande er danske AVK en af verdens førende leverandører inden for deres felt. De arbejder dagligt med at producere og levere kosteffektive løsninger til f.eks. at bekæmpe vandspild. Med en koncern, der har kontorer spredt over hele verden, er AVK afhængige af at have effektive digitale redskaber til samarbejde og kommunikation mellem både kunder og medarbejdere – og disse digitale værktøjer skal let kunne udrulles fra centralt hold.

IT Service Manager Michael Zielinski udtaler:

ed er som en forlængelse af os selv og er altid klar til at supportere os. De finder altid den rette løsning til en god pris, og vi er utroligt glade for dem.

NRGi

NRGi benytter ed som IT-totalleverandør

NRGi er ikke bare et energiselskab, men en koncern bestående af fem divisioner, der tilsammen bidrager med en unik bredde og viden inden for infrastruktur, bygherrerådgivning, installation og produktsalg.
Det betyder, at NRGi er i stand til at gøre en reel forskel og aktivt bidrage til realiseringen af de klima- og energipolitiske målsætninger for Danmark Igennem en årrække har ed A/S i rollen som it-totalleverandør, leveret sparring og HW/SW til NRGi under trygge rammer og vilkår.

Et samarbejde baseret på tryghed, relationer og god kundeservice.

IT-driftschef Michael Warrer udtaler:

ed A/S holder hvad de lover. Gode produkter til den rette pris og leveringstid. Det er en fornøjelse at blive modtaget seriøst og professionelt lige godt om det er en ordre på en pc eller et stort server setup.