Karriere hos ed A/S

ed A/S er totalleverandør af digital it-infrastruktur til erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner i hele landet.

ed A/S er beliggende i Skødstrup tæt på Grenåmotorvejen ved Aarhus.
Vi er totalleverandør af it-løsninger og har store og velkendte kunder inden for såvel offentlige institutioner som private erhvervsvirksomheder landet over. ed A/S har stor succes med fokus på varemærker af høj kvalitet, hvilket bl.a. har medført kåringer som ”Danmarks bedste it-forhandler”, ”Danmarks bedste afsætningsvirksomhed”, samt vækst og overskud siden 2002. Virksomheden er kendetegnet ved en visionær og moderne ledelse, der bakker op om medarbejderne, og sammen skaber vi en kultur, hvor hele teamet arbejder målrettet med en klar salgsstrategi.

Vi er en virksomhed i konstant udvikling – dette takket være vores dygtige medarbejdere, som vi mener, er nøglen til vores succes. Vores hverdag er varieret og udfordrende i et humoristisk og afslappet miljø, hvor vi tilstræber at give alle det albuerum og de rammer, der skal til for at få succes. Vi arbejder ud fra en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, hvor arbejdsglæde er noget, vi skaber sammen.

Dette understøttes af vores værdier som baserer sig på Tryghed – Relationer – Kundeservice.

VORES MEDARBEJDERE SIGER:
  • Her bakker ledelsen 100% op om at skabe rammer og muligheder for, at jeg kan gøre en forskel for kunden.
  • Et stort team af specialister gør det muligt for mig at levere stærke løsninger og services af utrolig høj kvalitet.
  • Professionelt og servicemindet internt salgsteam sikrer, at kunderne altid bliver betjent.
Bliv en del af ed A/S
  • Hos ed A/S er vi altid på udkig efter nye, ambitiøse kollegaer, som vægter troværdighed, samarbejde, gode relationer og kundeservice højt