Gør karriere i ed A/S

Hos ed A/S er vi specialister i salg og rådgivning af IT-løsninger og IT-udstyr til erhvervsvirksomheder samt offentlige institutioner. Her lægger vi stor vægt på de gode snakke, tætte relationer og den suveræne kundeservice. Alt sammen med ønsket om at gøre hverdagen lettere for vores kunder og sikre en god forståelse af deres forretning og behov. Bliv en del af os, og vær med til at gøre en vigtig forskel for vores kunder – hver dag.

Find et job I ed A/S, der matcher dine kompetencer

I ed A/S har du flere gode muligheder for at finde en ledig stilling, der matcher dine interesser og kompetencer. Vi består af afdelingerne Sales, Solution, Inside Sales og Warehouse & Logistics, der alle er understøttet af IT & Development, Marketing, HR & Business Support samt Finance.

Hvad end du drømmer om at gøre karriere indenfor salg, ønsker at bruge dine særlige kompetencer indenfor IT som specialist eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at sende en kvalificeret ansøgning og CV til os. Er du under uddannelse, har du også mulighed for at søge en stilling som trainee og få en rigtig god start på din professionelle karriere.

Sammen om IT

For os handler det ikke blot om at sælge IT men om at gøre en mærkbar forskel for vores kunder gennem vores engagement og erfaring. For IT handler i høj grad også om mennesker og relationer, og her arbejder vi tæt sammen på kryds og tværs med hinanden internt i virksomheden og med de førende leverandører for at sikre de bedste løsninger. Derfor er vores tagline helt naturligt også: Sammen om IT.

Som en del af vores team er du med til på daglig basis at identificere kundernes behov og herefter finde den rette løsning. Det er vigtig, at du kan se dig selv i vores værdier:

TRYGHED

RELATIONER

KUNDESERVICE

Plads til mennesker og plads til udvikling 

Hos ed A/S arbejder vi ud fra en målsætning om, at arbejdsglæde og udvikling er noget, vi skaber sammen. Det betyder blandt andet, at vi altid siger “JA” til at hjælpe hinanden og sørger for at skabe en inkluderende arbejdsplads, hvor alle kan føle sig som en del af fællesskabet.

Som virksomhed er vi i konstant udvikling – dette takket være vores dygtige medarbejdere, som vi mener, er nøglen til vores succes. Vores hverdag er varieret, udfordrende og foregår i et humoristisk og afslappet miljø, hvor vi tilstræber at give alle det albuerum og de rammer, der skal til for at få succes.

Det siger vores medarbejdere:

  • Her bakker ledelsen 100% op om at skabe rammer og muligheder for, at jeg kan gøre en forskel for kunden.
  • Et stort team af specialister gør det muligt for mig at levere stærke løsninger og services af utrolig høj kvalitet.
  • Professionelt og servicemindet internt salgsteam sikrer, at kunderne altid bliver betjent.

Vi arbejder med omtanke for mennesker og miljø

Vi er en ISO certificeret virksomhed inden for blandt andet organisationens miljøforhold og socialt ansvar. Det betyder, at vi har et stort fokus på bæredygtighed og FN’s verdensmål. Derfor vil du – uanset stillingsbetegnelse – opleve en gennemgående omtanke for ressourcer, dine medmennesker, genbrug og grønne tiltag i hverdagen.

LÆS MERE: om vores certificeringer

Maiken Ilsøe Pedersen, HR Business Partner ed A/S

“Man vil absolut mærke, at ens ideer og bidrag bliver værdsat hos ed A/S” 

“Vi ser mennesker for dem de er, det de kommer med og potentielt kan komme til at bidrage med i de rigtige rammer. Vi har en meget åben, favnende og inddragende kultur” 

Vi bor i udkanten af Skødstrup nær Aarhus

Vores domicil ligger i Skødstrup, nærmere bestemt lidt nord for Aarhus, og er let at genkende med det grønne e og det blå d på facaden. Her er vi mere end +60 ansatte, der har sin daglige gang i vores moderne og energivenlige bygning med kombineret kontor og lager. Det er dog i højere grad det stærke fællesskab, afslappede miljø og tætte samarbejde mellem kollegaer, der er med til at gøre ed A/S til et helt særligt sted.

Danskejet IT-leverandør af digitale IT-løsninger.

Vores adresse: Ved Skoven 15, 8541 Skødstrup.