Karriere hos ed A/S

Hos ed A/S sælger og rådgiver vi om IT-løsninger og IT-udstyr til erhvervsvirksomheder samt offentlige institutioner. Vi prioriterer de gode snakke, mødet med nye mennesker og at skabe stærke relationer. Vores mål er at gøre vores kunders arbejdsdag lettere med skræddersyede IT-løsninger og hos ed A/S arbejder vi –

Vores domicil ligger i Skødstrup, nærmere bestemt lidt nord for Aarhus, og er let at genkende med det grønne e og det blå d på facaden. Indenfor, på kontoret, arbejder vi sammen på tværs af afdelingerne, da virksomhedens DNA og kultur er, at vi altid siger “JA” til at hjælpe hinanden. Afdelingerne udgøres af Sales, Solution, Inside Sales, Warehouse & Logistics understøttet af IT & Development, Marketing, HR & Business Support samt Finance.  

Vi stræber til daglig efter at opfylde vores kunders individuelle behov og sørge for at give personlig, medmenneskelig betjening på baggrund af vores værdier:

TRYGHED

RELATIONER

KUNDESERVICE

Plads til mennesker og plads til udvikling 

Vi er en ISO certificeret virksomhed inden for blandt andet organisationens miljøforhold og socialt ansvar – læs mere her – hvilket betyder, at vi har et stort fokus på bæredygtighed og FN’s verdensmål. Derfor vil du uanset stillingsbetegnelse, opleve en gennemgående omtanke for ressourcer, dine medmennesker, genbrug og grønne tiltag i hverdagen.  

Som virksomhed er vi i konstant udvikling – dette takket være vores dygtige medarbejdere, som vi mener, er nøglen til vores succes. Vores hverdag er varieret, udfordrende og foregår i et humoristisk og afslappet miljø, hvor vi tilstræber at give alle det albuerum og de rammer, der skal til for at få succes.

  • Her bakker ledelsen 100% op om at skabe rammer og muligheder for, at jeg kan gøre en forskel for kunden.
  • Et stort team af specialister gør det muligt for mig at levere stærke løsninger og services af utrolig høj kvalitet.
  • Professionelt og servicemindet internt salgsteam sikrer, at kunderne altid bliver betjent.

Vi arbejder med andre ord ud fra en målsætning om, at arbejdsglæde og udvikling er noget, vi skaber sammen.

Maiken Ilsøe Pedersen, HR Business Partner ed A/S

“Man vil absolut mærke, at ens ideer og bidrag bliver værdsat hos ed A/S” 

“Vi ser mennesker for dem de er, det de kommer med og potentielt kan komme til at bidrage med i de rigtige rammer. Vi har en meget åben, favnende og inddragende kultur”