Fysiske Produkter - ed A/S

Fysiske produkter

Alt efter hvilke miljø I arbejder i, kræver det en vis holdbarhed, ydeevne eller batterilevetid for enheden. Vi samarbejder med de førende IT-producenter og kan levere lige præcis den laptop og PC samt, mus, tastatur, skærm, headset, dockingstation mm., som I står og mangler. Vi tilbyder også at klargøre jeres nye computer, så den er lige til at tage i brug, når I modtager den.

Vi leverer telefoner, tablets og tilbehør fra alle de store brands. Vi tilbyder klargøring af telefoner og tablets, så de bliver leveret direkte til brugeren med påsat glasbeskyttelse og cover og er lige til at tage i brug. Skal medarbejderne forkæles med lige præcis den telefon, de ønsker sig i deres dagligdag, så kan dette løses med ed A/S CYOD-løsning. 

I får kompetent rådgivning, så I er sikret en møderumsløsning, der er kompatibel med jeres nuværende miljø, og som sikrer, at lyd og video er i høj kvalitet. Vi har møderumsløsninger til både små og store lokaler. Her er indtænkt skærme, højtalere, mikrofoner, kameraer mm., som vi kan sørge for at montere, så det står snorlige.

Vi leverer værdiskabende datacenterløsninger i alle størrelser til både mindre, mellemstore og større virksomheder. Vi har egne specialister, som er med hele vejen fra strategi til implementering af løsningen samt under den løbende drift.

Vores netværksspecialister tilbyder produktvejledning og rådgivning omkring netværksopsætning og -administration, og de designer skræddersyede løsninger til jeres behov. Dette sikrer en stabil drift og høj tilgængelighed af alle elementer i jeres netværk.

Med en effektiv printløsning kan I nedsætte både tidsforbrug og omkostninger. Vi samarbejder med de førende print-producenter og rådgiver omkring hele virksomhedens printbehov. Vi tilbyder printløsninger, som både understøtter kravene til sikkerhed, GDPR og digitalisering, samt bæredygtighed. Herunder follow-me-print, cloudbaserede platformer og automatisk bestilling af forbrugsstoffer såsom blæk, reservedele, tekniker mm. 

Brug for hjælp?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle få oplysninger fra dig.