Danskejet IT-leverandør af digitale IT-løsninger.

En komplet IT-leverandør, der forstår dine individuelle behov

Hos ed A/S er vi kort og godt en 100% danskejet IT-virksomhed, der er leverandør af IT-udstyr og IT-infrastruktur. Men vi er også en del mere end det. Vi er sat i verden for at gøre din arbejdsdag lettere med skræddersyede IT-løsninger, der følger med virksomhedens udvikling, og som bidrager til øget effektivitet, agilitet og lavere driftsomkostninger i jeres IT-infrastruktur. 

Vi vægter det tætte samarbejde og den gode relation højt. For IT handler ikke udelukkende om bits og bytes og formidling af data men i høj grad også om mennesker – og dét er kernen i vores DNA. Få et nærmere indblik i, hvad du kan forvente af os som din potentielle IT-leverandør, og lad os arbejde sammen om IT.

LÆS OGSÅ: Hvorfor skal jeg vælge ed A/S som IT-leverandør?

De menneskelige relationer i højsædet

Den gode, hurtige og personlige service samt de menneskelige relationer er indbegrebet af, hvordan vi arbejder hos ed A/S. For vi anser os ikke bare selv som en regulær IT-leverandør men som en IT-samarbejdspartner. Derfor arbejder vi hver dag ihærdigt for at skabe langvarige og trygge relationer i vores samarbejde. Vi hjælper dig med at tilpasse og optimere dit IT-setup, så det altid passer til din forretning. For vi tror på, at gode relationer skaber gode resultater – både på den korte og lange bane. 

Om du er ansat, gæst eller partner, vil du hurtigt opleve vores ed’ficering, som vi kalder det. Den dækker over den helt specielle atmosfære og holdånd, der flyder som familiært ed-blod i vores årer. Det er derfor heller ikke uden grund, at relationer er én af vores kerneværdier. Det kræver dog, at der også ligger handling bag. Af den grund indebærer ed’ficering også handlekraft og et fælles ansvar for at skabe det trygge rum, det kræver at kunne tage ansvar for sine beslutninger.

Nysgerrighed og begejstring som drivkraft

Egentlig er det ret simpelt. Hver gang vi oplever, at vores nysgerrighed resulterer i nye løsninger, muligheder og en lettere hverdag, så pibler en lille begejstring inden i hver og en af os. Det er den følelse, vi mødes om i ed A/S hver dag og den drivkraft, der har flyttet en lille tomandsvirksomhed til den vækstkatalysator med bredtfavnende kompetenceområder, vi er i dag.

Vores udtømmelige nysgerrighed er også en vigtig del af, hvordan vi skaber unikke kunderelationer. Fordi vi rent faktisk er nysgerrige på, hvordan dem, der gerne vil indgå i relationer med os, mon får den bedste oplevelse. Det er nysgerrigheden, der lytter og lærer og er ophav til den lyst, vi har til at tænke ud af boksen og sammensætte nye, fleksible og skræddersyede IT-løsninger, der passer lige nøjagtigt til jeres organisation.

Vi gør det nemt og ligetil for jer at opbygge jeres IT-infrastruktur

Hos ed A/S ved vi, hvor besværligt det nogle gange kan være at skulle købe IT-udstyr og IT-løsninger fra en lang række forskellige IT-leverandører. Med os kan du nøjes med at have én IT-leverandør til alle dine behov. Derudover er vi specialiseret i at følge processer helt til dørs. Det betyder, at du som udgangspunkt er tilknyttet de samme primære kontaktpersoner fra ed A/S, som kender din virksomheds behov, og som du nemt kan få fat i, når du har brug for det. Det sikrer dig personlig service, ukomplicerede samarbejdsprocesser og en høj tilgængelighed. 

Mere end 20 års erfaring med levering og håndtering af IT-infrastruktur 

I over 20 år har vi arbejdet med IT. Det hele startede med køb og salg af hardware og software fra vores små lejede lokaler i Skødstrup. Salg af IT-udstyr er stadig en vigtig del af vores kerneforretning, og noget vi er ganske gode til. I dag har vi fået en del mere plads og har samtidig udvidet vores forretningsområder. Derfor kan vi hjælpe jer indenfor mere eller mindre alle områder, der har med IT at gøre. Vi er med andre ord en erfaren totalleverandør indenfor IT. 

Meget er sket over de seneste par årtier hos os. Dog er nysgerrigheden og lysten til at gøre en forskel for vores kunder den samme som altid og det, der driver os hver eneste dag. Sammen med os kan du være helt sikker på, at du vælger en IT-leverandør, der tager dig og din virksomheds behov seriøst.

2003 – 2008

2008 – 2020

2020 – NU

Et tæt samarbejde med førende leverandører i branchen

Som IT-leverandør ønsker vi at kunne tilbyde dig de bedste løsninger på markedet. Derfor har vi også et tæt samarbejde med en lang række førende leverandører af hardware og software, hvor vi også har en gennemgående god forhandlerstatus samt forskellige certificeringer. Det sikrer dig pålidelige løsninger, der altid performer som forventet og værner om din virksomheds IT-sikkerhed. Det giver dig også den rette tryghed, når du samarbejder med os. 

LÆS OGSÅ: Få overblik over vores forskellige partnerskaber

Vi arbejder for den bæredygtige omstilling

IT skal være overskueligt og bæredygtigt. Og er der noget, vores hjerter banker ekstra for, er det bæredygtighed. Gennem en række forskellige initiativer støtter vi op om den grønne omstilling, heriblandt certificeringer og valg af leverandører, der afspejler vores værdier. Vi støtter også op om FN’s verdensmål, som gennemfarver vores hverdag i virksomheden.

Vi arbejder med IT gennem hele livscyklussen. Via ed Services kan vi hjælpe din virksomhed med rådgivning og planlægning af jeres IT-infrastruktur i alle faser. Det gælder lige fra afdækning af jeres IT-behov og anskaffelse af nyt IT-udstyr til udfasning og tilbagekøb af det gamle udstyr. I den forbindelse har vi vores helt eget cirkulære koncept, som vi kalder for Cirkulær IT. Her giver vi jeres gamle, overskydende IT-udstyr nyt liv, så det igen kan skabe værdi for andre.

Lad os tage en snak om jeres IT-behov

Vi hører til lidt nord for Aarhus, nærmere bestemt i udkanten af Skødstrup. Her sidder vores brede team af specialister klar til at hjælpe. Vi kommer også gerne ud og møder dig. Hvorend du befinder dig i verden står vores dør altid åben, hvis du har lyst til at kigge forbi til en nærmere snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med jeres IT-behov. Vi er ret flinke at snakke med, hvis vi selv skal sige det, og der er altid kaffe på kanden. Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os allerede i dag.

Danskejet IT-leverandør af digitale IT-løsninger.

Om os

ed A/S er totalleverandør af digital it-infrastruktur til erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner i hele landet.

Vi repræsenterer alle de anerkendte mærkevareproducenter og bærer med en omsætning på kr. 327 mio. i 2020/2021, nævneværdig partnerstatus hos disse.

I tillæg til traditionelt it-udstyr, påtager vi os gerne opgaven med at fremskaffe specialvarer fra udlandet og bærer i forlængelse heraf reklamationen.

Med et omfattende katalog af konsulentydelser og specialister kan vi samtidig være behjælpelige med opsætning, implementering og installation af alt fra klienter til tung infrastruktur.

Vores fornemmeste opgave er at gøre det nemt at handle IT og selvsagt til den rigtige pris!