Danskejet IT-leverandør af digitale IT-løsninger.

På udkig efter en IT-leverandør, der forstår dine behov? Så er du landet det rigtige sted 

 

Vi er et IT-firma i det jyske, nærmere bestemt lidt nord for Aarhus. Men vi er også en anelse mere end det. ed A/S er et godt sammensurium af skarpe og venlige hoveder med vidt forskellige baggrunde, men målet er det samme for os alle – at gøre din arbejdsdag lettere med skræddersyede IT-løsninger. Her er et lille indblik i, hvad du kan forvente af os. 

Nysgerrighed og begejstring som drivkraft 

Egentlig er det ret simpelt. Hver gang vi oplever, at vores nysgerrighed resulterer i nye løsninger, muligheder og en lettere hverdag, så pibler en lille begejstring inden i hver og en af os. Det er den følelse, vi mødes om i ed A/S – hver dag. 

Arbejdsdagen er krydret med ambitioner, faglighed og lysten til at gøre en forskel. Vi overrasker hinanden og de relationer, der på den ene eller anden måde er en del af huset, og vi begejstres over at kunne bidrage med nytænkte og sikre løsninger, som skaber stolthed i flere lejre. 

De menneskelige relationer i højsædet 

Om du er ansat, gæst eller partner, vil du hurtigt opleve vores ed’ficering. Den dækker over den helt specielle atmosfære og holdånd, der flyder som familiært ed-blod i vores årer. Det er derfor heller ikke uden grund, at relationer er én af vores kerneværdier. 

Samtidig vil du opleve en stor nysgerrighed. Det er den, der driver os i jagten på nye løsninger og muligheder. Det er den, der har flyttet en lille tomandsvirksomhed til den vækstkatalysator med næsten 100 ansatte, som ed A/S er i dag.

LÆS OM DE 20 ÅR I BRANCHEN : Rejsen fra rækkehus til visionær vækstvirksomhed 

Det er nysgerrigheden, der lytter og lærer og er afsender på den lyst, vi har til at tænke ud af boksen og sammensætte nye, fleksible, skræddersyede løsninger, der passer lige nøjagtigt til jeres organisation. Det være sig både inden for IT-infrastruktur, men også i relation til at drive virksomhed. 

LÆS OGSÅ: Hvorfor skal jeg vælge ed A/S som IT-leverandør?

Nysgerrighed og oprigtighed gør det naturligvis ikke alene. Der skal handling bag. ed’ficering indebærer også handlekraft og et fælles ansvar for at skabe det trygge rum, det kræver at kunne tage ansvar for sine beslutninger. 

Det er sådan, vi skaber unikke kunderelationer. Fordi vi rent faktisk er nysgerrige på, hvordan dem, der gerne vil indgå i relationer med os, mon får den bedste oplevelse – og handler på det efterfølgende. Vi har erfaret, at det, vi deler i ed A/S, er en sjælden oprigtighed, som vi insisterer på at udvikle og bevare. 

Kernen i ed A/S 

Formelt set og knastørt sælger vi IT-løsninger og IT-infrastruktur. Alt fra software og hardware til Cloud-løsninger og rådgivning inden for IT. Det er der, vores faglige kompetencer ligger. Men IT handler ikke kun om at formidle data. IT handler i høj grad om mennesker. Og netop de menneskelige relationer er afgørende for vores måde at arbejde på. For ed A/S er ikke bare en IT-leverandør – vi er din samarbejdspartner. Vi skaber langvarige og trygge relationer i vores samarbejde og hjælper dig med at tilpasse og optimere dit IT-setup, så det passer til din forretning. For vi tror på, at gode relationer skaber gode resultater. 

Hos ed A/S er det slut med dårlige IT-løsninger, der giver dig lyst til at hamre lidt for hårdt i tastaturet i ren og skær frustration. IT skal være overskueligt og bæredygtigt. Og er der noget, vores hjerter banker lidt ekstra for, er det bæredygtighed. Det gør det også let for dig at træffe et bæredygtigt valg. 

LÆS OGSÅ: Vi gør det let at handle bæredygtig IT

Grib fat i os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med dine IT-behov. Vi er ret flinke at snakke med, og der er altid kaffe på kanden. 

Danskejet IT-leverandør af digitale IT-løsninger.

Om os

ed A/S er totalleverandør af digital it-infrastruktur til erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner i hele landet.

Vi repræsenterer alle de anerkendte mærkevareproducenter og bærer med en omsætning på kr. 327 mio. i 2020/2021, nævneværdig partnerstatus hos disse.

I tillæg til traditionelt it-udstyr, påtager vi os gerne opgaven med at fremskaffe specialvarer fra udlandet og bærer i forlængelse heraf reklamationen.

Med et omfattende katalog af konsulentydelser og specialister kan vi samtidig være behjælpelige med opsætning, implementering og installation af alt fra klienter til tung infrastruktur.

Vores fornemmeste opgave er at gøre det nemt at handle IT og selvsagt til den rigtige pris!