Cirkulær IT: Refurbished IT-udstyr skaber værdi for din virksomhed og miljøet

Da jordens ressourcer er begrænsede, er det ikke bæredygtigt at følge den lineære økonomis praksis med at producere nye materialer igen og igen. Så hvis du har brugt IT-udstyr liggende, som du ikke længere har brug for, kan du sælge udstyret videre i stedet for at kassere eller destruere det. 

Hos ed A/S tager vi os af din gamle computer og andet IT-udstyr, du ikke længere bruger, og giver det nyt liv, så det igen kan skabe glæde og værdi for andre. Det er til fordel for både din virksomheds økonomi og CSR-profil. Se, og læs mere om alle fordelene med Cirkulær IT lige herunder.

Fra ordinær til Cirkulær IT

I takt med den teknologiske udvikling og din virksomheds behov ændrer sig, kan det sætte nogle nye krav til jeres IT-udstyr. Det betyder også, at det gamle bliver overflødigt og noget, der oftest blot ender med at blive gemt langt væk og glemt med tiden, meget lig de forsømte varer helt bagerst i køleskabet. Det er dog hverken en særlig miljømæssig eller økonomisk hensigtsfuld strategi. 

Hos ed A/S mener vi, at det grønne valg skal være nemt at træffe, også når det kommer til IT. Derfor har vi skabt vores eget koncept, hvor vi hjælper med at genbruge og genanvende diverse brugt IT-udstyr, lige fra telefoner og bærbare computere til tungere udstyr. Det er både nemt, sikkert og værdiskabende, og det kalder vi for Cirkulær IT.

Vi sender et sikret bur til jeres adresse, hvor I kan samle jeres gamle IT-udstyr i, hvorefter vi henter det. Derefter sørger vi for på korrekt vis at dataslette og gennemtjekke IT-udstyrets funktionalitet og kosmetiske stand. Til sidst foretages en rengøring og klargøring af IT-udstyret, så det fremstår lige så nydeligt som spritnyt udstyr. Dermed er jeres gamle IT-udstyr klar til at få nyt liv. Det skaber tryghed samt værdi for din virksomhed og bidrager til det fælles mål om, at vi alle skal være med til at passe på jordens ressourcer.

Har I brugt IT-udstyr liggende? 

3 kernefordele ved at sælge jeres brugte IT-udstyr

1:
Støt op om at passe på miljøet og jordens ressourcer.

2:
Tjen penge på at sælge jeres gamle, brugte IT-udstyr.

3:
Sikker og professionel håndtering af brugt IT.

Effektiv og udførlig genbrug med Cirkulær IT

I Cirkulær IT lukker vi ressource-cirklen ved at genbruge og genanvende brugt IT-udstyr. Op mod 98% af det brugte IT-udstyr bliver genanvendt, men vi søger altid efter nye muligheder for at optimere vores processer. Det, vi ikke selv kan bruge, bliver sorteret og kørt til genbrug, så det i stedet kan blive genanvendt i produktionen af andre nye produkter.

Vi håndterer alt i processen. Lige fra logistik til datasletning, altid i fuld GDPR-compliance, og fremsender en detaljeret opgørelse og certifikat efter kun 30 dage. Dette for, at du som kunde hos os kan være sikker på, at det brugte IT-udstyr er blevet håndteret og dataslettet korrekt. 

Med andre ord er Cirkulær IT en bæredygtig løsning, der kan hjælpe din virksomhed med at genanvende brugt IT-udstyr og samtidig forbedre jeres CSR- og miljøpolitik med cirkulær økonomi som nøgleordet. Du kan have fuld tillid til, at følsomme data ikke ender i de forkerte hænder. Samtidig kan du drage økonomisk fordel af den værdi udstyret har, efter vi har håndteret det. 

Cirkulær IT – En gevinst for hele virksomheden

Cirkulær IT kan på mange måder være fordelagtig for din virksomhed, både i det daglige og i forbindelse med de strategiske målsætninger:

CSR_miljo_Cirkulaer_IT

CSR & miljø

Ved at lade os genbruge og give dit IT-udstyr nyt liv, kan vi sammen skåne jordkloden for produktionen af nyt udstyr. Det er gavnligt for både din virksomheds CSR-profil og for miljøet.

Oknomi_Cirkulaer_IT

Økonomi

Sælg dit brugte IT-udstyr, som alligevel ligger i et skab og samler støv, til økonomisk gevinst for din virksomhed.

Sikkerhed__Cirkulaer_IT

Sikkerhed

Alt data på jeres databærende enheder bliver slettet med internationalt anerkendt sletningssoftware af højeste certificering, så du ikke behøver at bekymre dig om sikkerheden.

Nemt_Ligetil__Cirkulaer_IT

Nemt og ligetil

Spar tid og kræfter på håndtering af dit brugte IT-udstyr. Cirkulær IT står for alt det praktiske samt sikkerheden, så det bliver nemt og ligetil for dig.

Trin for trin: Sådan arbejder vi med brugt IT

IT genbrug med fokus på kvalitet og omhyggelighed

Når IT skal genbruges, er det vigtigt, at det bliver gjort ordentligt. Hos ed A/S går vi altid nøje til værks med IT genbrug og inddrager vores mere end 20 års erfaring i IT-branchen, så du kan være sikker på, at du vælger en fuldt ud professionel løsning, når du vælger os. 

Hele processen med Cirkulær IT foregår in-house på dansk jord ved vores lokation i Skødstrup. Enhederne befinder sig dermed udelukkende inden for vores egne rammer og håndteres internt af vores egne erfarne medarbejdere. Derudover overholder vi alle danske love og standarder i vores arbejde med genbrugt IT, hvilket sikrer at alt bliver udført med høj kvalitet og omhyggelighed for øje. Du kan dermed i ro og mag læne dig godt tilbage og lade os klare alt arbejdet med at transformere dit brugte IT-udstyr fra grav til guld.

Brug for hjælp?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle få oplysninger fra dig.