Computere og tilbehør til din virksomheds specifikke behov

Som en helt essentiel del af det daglige arbejde hos mange virksomheder og organisationer er det afgørende, at din computer lever op til de høje krav, som du og dit arbejde stiller til udstyret.

Hos ed A/S kan vi forsyne din organisation med computere og alt i tilbehør. Hvad end du har brug for nye bærbare computere, stationære computere, skærme, tastaturer, mus, headsets eller andet, tilbyder vi et bredt og dybt katalog af pålidelige IT-løsninger fra førende producenter. Derudover kan vi stå for klargøring af computerne, så du kan fokusere på andre vigtige kerneopgaver i IT-afdelingen. 

Vælg os som din pålidelige partner og leverandør af computere, tilbehør og meget andet IT-udstyr — og lad os arbejde Sammen om IT.

Computeren: Måske det allervigtigste IT-udstyr du kan få brug for 

Har din virksomhed tidligere oplevet problemer med ineffektive computere? Det kan for eksempel være, at den givne computer har haft det svært ved at kunne køre bestemte programmer ordentligt. Det kan også være, at hyppige nedbrud eller en generel langsom ydeevne er tilfældet. Udfordringer som disse kan være til stor irritation og i værste tilfælde påvirke medarbejdernes arbejde negativt. Og er dette et gennemgående problem i organisationen, kan det ende med at have betydelige konsekvenser på den lange bane. 

Derfor er det vigtigt, at have en computer, der lever op til dine medarbejderes specifikke krav for at kunne levere deres bedste dag ud og dag ind på arbejdspladsen. Er der for eksempel behov for en PC, der kan håndtere store filer eller tungere og ret ressourcekrævende opgaver? Hos ed A/S forstår vi værdien i at investere i IT-udstyr, der understøtter produktivitet og effektivitet i det daglige arbejde. I den forbindelse tilbyder vi et bredt sortiment af professionelle computere samt producent- og leverandørneutral rådgivning.

Er det tid til en udskiftning af virksomhedens computere?

Professionel udrulning af din IT-flåde

Er det tid til en større udskiftning af computere og andet IT-udstyr? Typisk kræver det en større og ganske kompleks indsats fra IT-afdelingen at udrulle en ny IT-flåde på tværs af organisationen. Hos ed A/S har vi den fornødne ekspertise og erfaring for at kunne hjælpe med at sikre en succesfuld udrulning af din IT-flåde.

Planlægning
– I tæt samarbejde med dig sørger vi for at identificere og forstå dine unikke behov og målsætninger. Vi udarbejder en skræddersyet udrulningsplan, der tager højde for din virksomheds unikke situation og IT-behov.

Levering
– Som autoriseret leverandør af førende IT-udstyr og computere kan du vælge blandt et omfattende udvalg af computere og andre enheder. Vi har også vores eget lager og tilbyder dag til dag levering i Danmark på en række udvalgte produkter.

Konfiguration og imagepålægning
– Vi sørger for at skabe en optimal IT-oplevelse for dine medarbejdere og kan stå for alt fra installation af operativsystemer til implementering af brugerdefinerede software og sikkerhedsforanstaltninger. Vi tilbyder også imagepålægningstjenester ved bestilling af et større antal computerenheder, så din IT-afdeling slipper for det.

Computerløsninger tilpasset til fremtidens arbejdsplads

Fremtidens arbejdsplads er i høj grad hybrid. Flere og flere organisationer har fået øjnene op for fordelene ved, at medarbejderne frit kan vælge mellem at arbejde på kontoret, hjemme eller et helt tredje sted. Det giver blandt andet en større fleksibilitet og mulighed for at reducere behovet for kontorpladser. For nogle medarbejdere arbejder de også mere effektivt i et roligt hjemmemiljø, når der er brug for fokustid.

Den hybride arbejdsplads er bestemt kommet for at blive, og derfor er det vigtigt, at din IT-infrastruktur er indrettet herefter. Hos ed A/S kan vi levere og rådgive om alt i IT-udstyr og digitale løsninger til at skabe et moderne og professionelt setup på både kontoret og derhjemme, og som aldrig går på kompromis med hverken produktivitet, kommunikation eller sikkerhed.

Fleksible arbejdsstationer

I og med flere og flere arbejder fra flere forskellige lokationer, bør kontorpladserne også understytte denne fleksible arbejdstilgang. Langt de fleste organisationer benytter i dag derfor bærbare computere som den primære arbejdsstation, hvor der på kontoret er mulighed for at nemt tilslutte den til en dockingstation, som også forbinder computeren til skærme, tastatur og mus. Alt dette kan vi forsyne din virksomhed med.

Læg din arbejdsplads i skyen med Modern Workplace

Modern Workplace er en digital arbejdsplads i skyen, der giver dig mulighed for at tilbyde dine medarbejdere problemfri kommunikation og samarbejde på tværs af lokaliteter og platforme. Samtidig kan du opretholde sikkerheden og integriteten af dine systemer og data. Hos ed A/S kan vi hjælpe dig med at komme godt i gang med at skabe en mere fleksibel og digital arbejdsplads baseret på cloud-infrastruktur, uanset om den er baseret på Google Workspace, Microsoft 365 eller en helt tredje løsning. Vi sikrer, at I kommer godt i gang med Modern Workplace, samt at I får automatiseret mange af jeres tidskrævende arbejdsprocesser.

Udnyt potentialet ved cloud deployment

I dag ser mange virksomheder cloud deployment som en mere moderne og fleksibel tilgang til deres it-infrastruktur, da det giver dem mulighed for at være mere agile, omkostningseffektive og konkurrencedygtige på markedet. Cloud deployment sikrer hurtig implementering af din IT-flåde uden at skulle installere software og sikre de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger lokalt på computerne. 

Dine medarbejdere vil også opleve en mere glat overgang fra den gamle til den nye computer, da deres personlige indstillinger, applikationer og data er tilgængelige direkte fra skyen, hvilket sikrer kontinuitet i brugeroplevelsen, uanset hvilken enhed de arbejder på.

Vi kan hjælpe med at udrulle de nye computere med forudinstalleret adgang til cloud-baserede applikationer, så du hurtigt kan få medarbejderne op at køre uden omfattende installationsprocesser. Det sparer dyrebar tid i IT-afdelingen.

Skab den ideelle arbejdsstation 

At skabe den optimale arbejdsstation handler om mere end blot at vælge den rigtige computer og passende tilbehør. Det handler om at sammensætte et arbejdsmiljø, der er brugervenligt, ergonomisk, effektivt og æstetisk tiltalende. Din arbejdsstation bør med andre ord være et sted, hvor produktivitet og komfort går hånd i hånd. Hos ed A/S kan vi rådgive dig i, hvordan du skaber den optimale arbejdsstation ud fra dine behov og dit arbejde, og hvilket tilbehør der kan være til størst hjælp for dig.

Tilgodese medarbejdernes individuelle PC-præferencer med CYOD

Du og dine kollegaer har højst sandsynligt forskellige præferencer indenfor IT-udstyr, også når det kommer til valg af computer. Med vores CYOD-ordning (Choose Your Own Device) kan medarbejderne selv vælge deres foretrukne computer og andet IT-udstyr såsom telefon ud fra et sortiment, som din virksomhed har defineret. Derudover har medarbejderen mulighed for at frikøbe enheden efter den endte aftaleperiode. CYOD er kort sagt en nem og attraktiv løsning for alle parter.

LÆS MERE OM: CYOD

Samarbejd med en erfaren IT-forhandler

Med ed A/S som din IT-samarbejdspartner kan du få den rette hjælp og ekspertise til at løfte din IT-infrastruktur. Med vores flair for at opbygge relationer til leverandører og vores høje forhandlerstatus hos producenter som Apple, Dell, HP og Lenovo, er vi i stand til at hjælpe dig med at finde den rette løsning. Uanset om du er designer, bogholder, sygeplejerske eller lagermedarbejder, tilpasser vi altid vores rådgivning til dine specifikke behov. 

Mød vores samarbejdspartnere

Din totalleverandør af førende klientenheder

Har du også brug for andet nyt IT-udstyr udover en ny computer eller skærm? Vi kan varetage levering og håndtering af en lang række forskellige klientenheder, alt efter behov. Her tilbyder vi blandt andet et bredt spektrum af fysiske produkter samt digitale produkter, der kan danne rammen om din IT-infrastruktur. Derudover står vi klar til at assistere din organisation med forskellige services, ydelser og support, der kan gøre din arbejdsdag lettere. Kort og godt tilbyder vi alt i IT.

Vi håndterer dit gamle IT-udstyr og giver det nyt liv

Når det er tid til at udskifte klienter eller klienttilbehør, hjælper vi også gerne med at tage enhederne retur. Med vores Cirkulær IT-koncept istandsætter og genbruger vi det IT-udstyr, du ikke længere bruger, så det igen kan få nyt liv og skabe værdi for andre. For dig betyder det, at du kan bidrage til den bæredygtige omstilling ved at støtte op om den cirkulære økonomi. Samtidig er det til fordel for din virksomheds økonomi.

LÆS OGSÅ: Vi gør det let at handle bæredygtig IT

Brug for hjælp?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle få oplysninger fra dig.