Montage: Professionel opsætning af dit IT-udstyr

Vi monterer dit IT-udstyr, så du kan koncentrere dig om din forretning

Når dit kontor har brug for en opgradering, og det er uoverskueligt at tackle kabelrod og skærmopsætning uden en dedikeret vicevært eller montør, er vores professionelle montageafdeling klar til at påtage sig opgaven for dig.

Med erfaring fra +6000 vellykkede installationer og opsætning af +100 mødelokaler, kan du være sikker på at få professionel assistance og rådgivning, når du samarbejder med ed A/S. Vi har alt det nødvendige udstyr og værktøj med, så du ikke behøver at sørge for noget. Vi tager også gerne emballagen med retur, så du undgår en masse rod på kontoret. Overlad det derfor blot til os at skabe et elegant og velfungerende kontormiljø, der støtter op om en effektiv arbejdsgang.

Vi kan hjælpe dig med

Møderumsløsninger

Vi hjælper med at sikre en professionel møderumsoplevelse og tilbyder opsætning og rådgivning indenfor alle tænkelige AV-løsninger til møderummet.

Skærmopsætning

Vi monterer, kabelfører og konfigurerer skærmene samt tjekker efter, at hver skærm fungerer korrekt

Nedpakning og opsætning af kontormiljø

Vi kan stå for ressourcekrævende nedpaknings- og opsætningsopgaver af kontormiljøer og håndtere alle tekniske IT-installationer.

Har I brug for hjælp?

5 steps og din IT-installation er køreklar

1:
Vi tager en snak sammen med dig omkring opgaven

2:
Vi sender en estimeret pris

3:
Vi aftaler en dato for montage og opsætning

4:
Vi opsætter dit nye IT-udstyr

5:
Vi tjekker efter, at udstyret virker

En skræddersyet løsning til dit kontormiljø

Der er sjældent to kontormiljøer, der er ens. Det stiller en række særlige udfordringer og krav til opsætningen af dit IT-udstyr for at sikre effektivitet og et elegant kontormiljø uden en masse kabelrod. Vores montageservice tager højde for dit unikke kontormiljø, og vi kan vejlede omkring de forskellige muligheder for at opsætte udstyr, der understøtter din arbejdsdag bedst muligt.

Vi tilbyder fleksible aftaler, der kan tilpasses din virksomheds specifikke krav. Dette indebærer, at du har mulighed for at vælge en aftale, der passer til din tidsramme, budget og omfang af de montage- eller installationsopgaver, du har brug for. Samtidig har du mulighed for at benytte dig af en klippekortordning, hvis du har periodiske eller ad hoc-opgaver, der kræver vores ekspertise.

Få også hjælp til nedpakning, flytning og udskiftning af IT-udstyret

I takt med at din forretning udvikler sig, kan der opstå nye behov. Det kan være i forhold til både nye og større lokaler samt nye krav til IT-udstyret. Ofte kan det hele være en stor mundfuld at håndtere og kræver en koordineret indsats at nå ordentligt i mål med opgaven.

Vi sørger for en effektiv og gnidningsfri nedpakning, flytning eller udskiftning af IT-udstyret. Vi tager os af alle detaljer, så du kan fokusere på din forretnings drift. Uanset om du står over for en forretningsudvidelse, flytning til nye lokaler eller opgradering af dit IT-inventar, sørger vi for at levere en pålidelig og effektiv service,

Vi varetager alle montageopgaver, store og små

Står du overfor en større udskiftning af IT-udstyret, eller drejer det sig om en mindre montageopgave? Uanset i hvilket omfang du har brug for hjælp til montage, nedpakning, flytning eller udskiftning, er vores montageafdeling klar til at hjælpe. Vores montageservice dækker alt fra løbende opsætning af diverse digitale enheder til tackling af større montageprojekter. Vi er fleksible og tilpasser os dine behov, uanset om det drejer sig om en engangsopgave eller en løbende montageaftale.

Alt til din professionelle IT-infrastruktur

Hos ed A/S er vi totalleverandør af IT. Drevet af vores ønske om at hjælpe dig med at gøre din arbejdsdag lettere tilbyder vi et vidt spænd af fleksible IT-løsninger tilpasset til din virksomhed. Hvad end du har brug for levering af nyt IT-udstyr eller ønsker sparring og support i forbindelse med en større omvæltning af din IT-infrastruktur — digitalt såvel som fysisk — er vi klar til at hjælpe. Tag derfor en snak med os omkring dine behov, uanset hvad det indebærer, og lad os arbejde Sammen om IT.

Brug for hjælp?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle få oplysninger fra dig.