18 Nov 2022

ENDNU TO ISO CERTIFICERINGER ER I HUS: ISO 9001 OG 27001.

Vi er meget stolte over at kunne fortælle, at vi har vi opnået endnu to ISO certificeringer.

Vi er blevet ISO 9001 og ISO 27001 certificeret. Disse certificeringer omhandler, Kvalitet og Informationssikkerhed med følgende scope:  ”Rådgivning, salg, levering, implementering, konfigurering og support af digital IT-infrastruktur til det professionelle marked”.

Vi har nu hele fire certificeringer: 

  • DS 49001: Ledelsessystem for samfundsmæssigt ansvar – 2021
  • ISO 9001: Kvalitetsledelsessystem (QMS) – 2022
  • ISO 14001: Miljøledelsessystem -2021
  • ISO 27001: Informationssikkerhed ledelsessystem (ISMS)- 2022

Hvad betyder disse certificeringer for os?

Vores to nyeste ISO certificeringer er dokumentation på, at vi hos ed A/S har et stort fokus på kvalitet og informationssikkerhed på tværs af hele vores virksomhed. Vi arbejder målrettet på at definere, strukturere og strømline vores arbejdsprocesser, således at vi sikrer højeste kvalitet og sikkerhed i vores arbejde.

Med vores certificeringer forpligter vi os til at efterleve høje internationale standarder, og som virksomhed og arbejdsplads arbejder vi kontinuerligt med at forbedre os på kvalitet, risikostyring og datasikkerhed.

Hvad betyder certificeringerne for dig?

Vores certificeringer er internationale certificeringer som er anerkendt i hele verden.

ISO 9001: Alle vores medarbejdere har let adgang til relevante informationer og procedurer, som betyder, at når du handler med os, har vi klaredefinerede arbejdsprocesser, som sikrer at dig og din virksomhed får den bedste kundeservice hver gang.

ISO 27001: Alle vores medarbejdere bliver løbende instrueret i informationssikkerhed, herunder cybersikkerhed, GDPR, phishingmails, ransomware, m.m. På denne måde kan du og din virksomhed føle jer trygge, når I handler hos os.

Med vores to nye certificeringer samt en masse værdifuld viden i rygsækken, er vi nu endnu mere klar til at tilbyde kundeservice i verdensklasse, skabe tryghed i samhandlen samt rådgive om bæredygtige valg.