Netværk - Skab en stærkere netværksinfrastruktur - ed A/S

Netværk

Få en pålidelig netværksinfrastruktur, og undgå dyr nedetid

Hver dag er du i berøring med utallige opgaver, såsom kommunikation, deling af filer, ordreforsendelser, research, videomøder eller online webinar. Alt sammen afhænger af en solid netværksforbindelse. Hvis denne forbindelse ryger, er det umuligt at arbejde produktivt, og nedetid kan have alvorlige økonomiske konsekvenser for din virksomhed. Men med ed A/S ved din side kan du være sikker på, at du får en pålidelig netværksinfrastruktur, der kan gøre din arbejdsdag lettere og sikrere.

Skalérbare netværksløsninger og professionel rådgivning

I takt med at ny og forbedret teknologi bliver tilgængelig, og jeres virksomhed vokser, er det vigtigt, at netværket også følger med. Et godt og skalerbart netværk er en central byggesten i virksomheden og spiller en væsentlig rolle i at kunne forblive konkurrencedygtig. Lad derfor ikke løsningen af mulige netværksproblemer eller realiseringen af eventuelle optimeringspotentialer forblive uforløst.

Hos ed A/S er vi eksperter indenfor alle aspekter af skalérbare netværksløsninger og infrastruktur. Vi kan tilbyde produktrådgivning, sparring eller løsningsdesign med en lang række af de allerstørste producenter. 

Er der behov for det, håndterer vi hele leverancen, implementeringen samt selve projektledelsen i forbindelse med opsætning og konfiguration af din netværksinfrastruktur og dertilhørende services. På den måde kan du hurtigt komme videre, uanset hvilke problemer du oplever.

Er jeres netværk skalerbart? 

ed A/S tilbyder desuden følgende services indenfor netværk:

Udarbejdelse af netværks- og sikkerhedsløsninger

Vi tilbyder omfattende netværksdesign og rådgivning for at optimere din netværksinfrastruktur og sikre pålidelig ydeevne.

Wireless site-survey

Vi foretager en grundig kortlægning af netværkets trådløse dækning. Her identificerer vi potentielle sårbarheder eller svage signalområder, der kan påvirke din trådløse forbindelse eller gøre dit netværk udsat for uautoriseret adgang eller signaludslip.

Netværksanalyse

Vi udfører en detaljeret netværksanalyse for at identificere eventuelle svagheder eller potentielle udfordringer i dit netværks ydeevne og opsætning.

Sikkerhedsanalyse

Vi evaluerer de eksisterende sikkerhedsforanstaltninger i dit netværk og identificerer områder, hvor der er behov for forbedringer.

Implementering og konfiguration

Vores eksterne konsulenter sørger for en sikker og pålidelig implementering af netværksudstyr og konfiguration af software, der opfylder dit behov.

Fejlsøgning og optimering af eksisterende løsninger

Vores eksterne konsulenter hjælper med at finde og løse eventuelle problemer i din eksisterende netværksopsætning for at maksimere driftseffektiviteten.

Produktrådgivning og sparring

Vores rådgivning omfatter valg af passende netværksprodukter og løsninger, der er skræddersyet til dit behov. Dertil kan vi vejlede om, hvordan du bedst beskytter dit netværk.

Konsulentbistand og driftsaftaler

Vores eksterne konsulenter stiller deres ekspertise og løbende support til rådighed for at sikre, at dit netværk forbliver robust og velfungerende over tid.

Få overblik og kontrol over dine netværksproblemer

Netværksproblemer er et hyppigt problem, der kan vise sig på mange forskellige måder. Det kan for eksempel være i form af WiFi-problemer, sikkerhedsudfordringer eller forældet hardware og software. Problemer som disse kan have mærkbare konsekvenser for din virksomhed og blandt andet forårsage langsomme forbindelser, ustabilitet, sikkerhedstrusler og nedetid. 

Hardwarefejl, konfigurationsfejl og mangel på netværksmonitorering kan også være problematiske. Derfor er det afgørende at identificere og løse disse udfordringer for at opretholde en pålidelig netværksinfrastruktur, beskytte dine data og sikre en optimal produktivitet i hverdagen. Uanset hvilke udfordringer dit netværk har, er vi klar til at løse problemerne.

Gør din netværksløsning nemmere at overskue og håndtere

Med flere digitale kontaktpunkter og stadig mere komplekse netværksinfrastrukturer, er det mere relevant end nogensinde at sikre overskuelighed og overblik hos IT-afdelingen. Realiteten er dog, at mange har svært ved at følge med og finde den nødvendige tid og de nødvendige ressourcer til at optimere og skalere netværksløsningen.

Med ed A/S som din IT- og netværkspartner tilbyder vi en nem og overskuelig proces hele vejen igennem. Vi kan påtage os rådgivning og leverance, mens vores konsulenter håndterer implementering og konsulentassistance. Vi tilpasser processen og den samlede løsning til netop dine behov og krav, så du kan vide dig sikker på, at dit netværk understøtter dig optimalt i hverdagen.

Har du sikkerhedsproblemer i netværket uden at vide det? 

Ligeså vel det er vigtigt at have et pålideligt netværk, ligeledes er det afgørende, at det er sikkert. De fleste IT-installationer har ukendte sikkerhedsproblemer. Det gør, at mange organisationer er udsatte for IT-angreb uden at være klar over det. I de fleste tilfælde er det dog muligt at helt forhindre eller mindske konsekvenserne af et eventuelt cyberangreb som følge af en nøjere overvågning af netværket og bedre sikkerhedsprotokoller. 

Selvom du vurderer, at I har en solid netværkssikkerhed, kan det være fornuftigt at få det hele tjekket ordentligt efter. Tal fra Danmarks Statistik viser eksempelvis, at hver fjerde danske virksomhed har oplevet et brud på deres IT-sikkerhed. For større virksomheder med mindst 250 ansatte er denne andel over halvdelen. Ligeledes viser tal fra Danmarks Statistik, at kun lidt over halvdelen af alle danske virksomheder foretager risikoanalyser samt tests af deres IT-sikkerhed.

LÆS OGSÅ: Har du styr på sikkerheden?

Bliv klogere på sikkerheden i dit netværk med en sikkerhedsanalyse

Er du i tvivl om, hvorvidt din organisation har ukendte sikkerhedsproblemer? Lad os hjælpe dig med at finde dem gennem en sikkerhedsanalyse. Her monitorerer vi i en periode i dit netværk og fremlægger efterfølgende en letlæselig rapport samt løsningsforslag. Rapporten er naturligvis 100% fortrolig og helt og aldeles din virksomheds ejendom.

Monitorering af jeres netværk

  • Afslører sikkerhedsbrister
  • Identificerer hvilke risikofyldte applikationer, der anvendes af brugere på netværket
  • Detekterer maskiner inficeret med BOTs og malware
  • Identificerer risikofyldte hændelser som hackerangreb, DoS sårbarheder og eksponering af kritiske data
  • Summerer sikkerhedsrelaterede begivenheder og anviser nødvendige forholdsregler

Hjælp til hurtigt at reducere din virksomheds risikoprofil

  • Letlæselig rapportering vedrørende sikkerhedsrelaterede hændelser
  • Ledelsesresumé og løsningsdiskussion

Krav

For at kunne varetage monitorering af netværket, vil vi have behov for følgende:

  • Adgang til jeres netværk via Span/Mirror port
  • Midlertidig tilslutning af fysisk overvågningsserver

Vores netværksløsninger er lige så unikke som netværksproblemerne

Hos ed A/S tager vi altid udgangspunkt i dine interesser og bruger tid på at lytte og forstå dine behov. Vi ønsker at levere en løsning, der passer præcist til dig, i stedet for at præsentere dig for en standardløsning. Vores mål er at sikre, at din netværksoplevelse bliver optimal og skræddersyet til din virksomhed.

Brug for hjælp?

Tag en snak med os, og lad os arbejde sammen om at skabe et stærkere netværk.