Leasing af IT-udstyr

Skab økonomisk overblik og fleksibilitet med en leasingaftale

Skab forudsigelighed i dit IT-budget, og få et optimeret og forbedret cash flow med leasing af IT-udstyr. Hos ed Services A/S, der er en del af ed A/S, kan du få attraktive leasing- og lejeløsninger, der har til formål at minimere TCO i brugsperioden og eliminere de typiske risici ved at købe IT-udstyr kontant, heriblandt uforudsete udgifter. 

Hos ed Services samarbejder vi med de største bank- og producentejede finansieringsselskaber i branchen. På den måde finder vi altid den bedste løsning på tværs af markedet til netop din virksomhed.

Er din IT-flåde ordentligt gearet til dine skiftende behov?

Det rette IT-udstyr er i dag blevet en central del af virksomhedens evne til at opnå effektivitet, produktivitet og i nogle tilfælde også konkurrencemæssige fordele. Investering i IT er dog oftest en omkostningstung affære, og det kan samtidig være svært løbende at tilpasse sig ændringer i behov og teknologi, hvis du har kapital bundet i dyrt købt IT-udstyr.

Af den grund er det nogle gange en bedre forretning at lease IT-udstyr i stedet for at eje det. Med en leasingløsning fra ed Services er dine IT-investeringer mere stabile, og du kan i stedet nøjes med at betale en fast månedlig leasingydelse. Når behovet opstår, kan du nemmere tilføje IT-udstyr, hvis behovet opstår — uden at binde en masse likviditet.

Leasing af IT-udstyr inkluderer en lang række fordele

Slip for store up-front investeringer

Leasing af IT-udstyr eliminerer behovet for betydelige kapitalbindinger ved at sprede omkostningerne ud over leasingperioden og på den måde optimere dit cash flow. Dette frigør likviditet, som din virksomhed i stedet kan anvende til andre vigtige investeringer i forretningen.

Lease det ønskede IT-udstyr

Med en leasingaftale har din virksomhed mulighed for at vælge præcis det udstyr, der passer til medarbejdernes behov — også hvis dette ændrer sig. Det sikrer, at dine medarbejdere har adgang til hardware, der understøtter din forretning optimalt. Du leaser også kun de enheder, din virksomhed reelt set benytter, så du ikke har IT-udstyr, der blot står og samler støv.

Få en agil og fleksible IT-flåde

Med leasing undgår du at binde dig til direkte ejerskab af IT-udstyr. Det gør det nemmere for din virksomhed at skifte ud og dermed altid have adgang til den nyeste teknologi. Det reducerer også risikoen for nedbrud og sikrer høj produktivitet.

Omdan IT til løbende driftsomkostninger

Ved at lease har I mulighed for at konstruere aftalen enten som en driftsomkostning (OPEX) eller en kapitalomkostning (CAPEX), hvilket letter budgetlægning og gør det nemmere at tilpasse sig ændringer i din virksomheds behov. Klassificering af leasingaftaler skal altid ske i sammenråd med jeres egen revisor.

Præcist kendskab til dine IT-udgifter

Vores leasingaftaler er designet til at give dig præcis overblik over dine IT-omkostninger fordelt over hele leasingperioden. Ved at inkludere alle relevante udgifter, fra udstyrsprisen til service og support, får du en klar forståelse af den samlede omkostning (TCO). Derudover sikrer den faste månedlige pris forudsigelighed og gør det enkelt at håndtere IT-budgettet.

Nem og overskuelig returnering af IT-udstyr

Vi tilbyder en effektiv proces i forbindelse med returnering af udstyret ved afslutningen af leasingperioden. Vi indhenter, datasletter og genanvender det vi kan gennem vores Cirkulær IT-koncept. Det er nemt og sikkert for din organisation og kan blandt andet bidrage positivt til jeres miljø- og CSR-profil.

Mulighed for indkøb gennem rammeaftaler med løbende bestilling

Vi tilbyder leasing gennem fleksible rammeaftaler, som giver din virksomhed en nem og effektiv måde at købe og opdatere IT-udstyr på. På den måde kan du også spare tid, da det forenkler indkøbsprocessen.

Leasing af udstyr til hele din IT-infrastruktur

Hos os er der mildest talt ingen grænser for, hvilket hardware du har mulighed for at lease. Hvad end du ønsker at spare på dyre up-front investeringer eller ønsker en fuldt ud fleksibel og skalérbar IT-flåde, er det muligt at lease det nødvendige udstyr. Vi tilbyder leasing af blandt andet:

  • Computere
  • Telefoner og tablets
  • On-premise servere
  • Printere
  • Kameraer 
  • AV-udstyr til møderum
  • Diverse IT-tilbehør
  • Software og licenser
  • Netværk

Finansiér din IT-flåde på din foretrukne måde

Der er mange måder at finansiere din IT-infrastruktur på. Hos ed Services A/S tilbyder vi dybdegående rådgivning og salg af finansielle løsninger tilpasset din virksomheds behov. Det omfatter eksempelvis:

Finansiel og operationel leasing – Du kan vælge mellem flere forskellige leasingaftaler, alt efter hvad der passer dig bedst. Her kan du vælge mellem muligheden for at købe udstyret efter leasingperioden eller alternativt opgradere til nyt udstyr, forlænge leasingaftalen eller returnere udstyret.

Rammeaftaler – Udskifter du med jævne mellemrum IT-udstyret, eller har du løbende brug for at anskaffe flere enheder? Med en rammeaftale kan du gøre det endnu nemmere at foretage gentagne køb af IT-udstyr. Vi tilbyder skræddersyede rammeaftaler tilpasset din virksomheds behov og situation.

Sale-and-lease back – Sale-and-lease back kan være en smart løsning for din virksomhed, hvis du ønsker at frigive kapital bundet i eksisterende udstyr til investering i andre dele af din forretning. Med denne løsning sælger du dit nuværende udstyr til os for så at lease det direkte efterfølgende. Det skaber luft i din økonomi og bidrager til en sund balance i regnskabet.

Er du usikker på, hvilken finansieringsløsning passer bedst til din virksomhed? Tag en snak med en af vores specialister, og få hjælp til at afdække dine behov.

En alt-i-én-løsning til din unikke forretning

Med ed Services tilbyder vi en komplet IT-løsning til alle faser af udstyrets livscyklus. Her kan du få specialiseret rådgivning og hjælp til planlægning og håndtering af din IT-infrastruktur fra “vugge til grav”. Vi er sat i verden for at bringe værdi til din virksomhed ved at frigøre tid i IT-afdelingen, optimere bundlinjen og samtidig tage højde for ønsket om at minimere det miljømæssige aftryk fra dine IT-investeringer. 

Vi er med dig på hele din IT-rejse, og du kan derfor nøjes med én samarbejdspartner, når du vælger os. Vi tilbyder dig et overskueligt kontaktpunkt og kan rådgive på tværs af producenter, løsninger, services og finansielle ydelser. Det sikrer dig en altomfattende løsning til håndtering af alle dine IT-behov, hvad det end måtte indebære. Vi lægger desuden stor vægt på tryghed, relationer og kundeservice, for vi ved, at IT handler om meget mere end selve udstyret.

Brug for hjælp?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle få oplysninger fra dig.