Vores tiltag - ed A/S

CSR

Som en 100 % danskejet virksomhed har vi en dyb tilknytning til vores lokalområde. Samtidig er vi passionerede indenfor kultur- og sportslivet og støtter derfor både små og store foreninger i vores nærområde.

Kultur– og sportsliv:  

Skødstrup boldklub

ed Park

Rønde Bordtennis Klub

AGF

Aarhus Musikhuset

Derudover har vi igennem mange år støttet flere sociale anvarlige tiltag:

Danske Hospitalsklovne har vi haft et samarbejde med i mange år, og det er vores klare hensigt at fortsætte dette samarbejde, da denne form for glæde gør en forskel for indlagte børn og deres familie.

Vi samarbejder med Julehjælpen og giver lagerplads til opbevaring af gaver til økonomisk trængte børnefamilier, samt hjælper med håndtering af disse.

10-12%

af vores medarbejdere skal være elever, praktikanter eller personer i ressourceforløb

Vi støtter de unge og langtidsledige. Vi har en målsætning om at min 10-12% af vores medarbejdere skal være elever, praktikanter eller personer i ressourceforløb, og vi ser dette som en investering i samfundet og især de nye generationer. 

Miljø

Ansvarligt indkøb: vi stiller krav til vores største leverandører/producenter om at leve op til lovgivningen via vores Supplier Code of Conduct. For os er det vigtigt at samarbejde med leverandører, der matcher vores interesse indenfor bæredygtighed og social retfærdighed.

Cirkulær IT: med tanke på at støtte både klimaet og en cirkulær økonomi, der giver mening på længere sigt, har vi vores eget bæredygtige koncept. 

ed Services tilbyder bl.a. tilbagekøbsaftaler, hvilket er med til at passe på klodens ressourcer.

Klimavenlig drift

Vores domicil er opført med fokus på klimaet og reduktion af CO2udslip. 

Vedvarende energi gennem solceller på bygningernes tage.

Vi genbruger emballage så vidt muligt samt benytter bæredygtig emballage i vores Cirkulær IT-afdeling. 

Vi har firma-elbiler, og vi har et mål om, at 50% af vores biler vil køre på el i 2025.