klient-sikkerhed

KlientSikkerhed

ed A/S er en højt certificeret forhandler af en lang række sikkerhedsløsninger fra alle de større producenter.

Vi kan byde ind med produkt og løsningsrådgivning, og giver gerne et uforpligtigende tilbud på én eller flere løsninger, der kan imødekomme jeres konkrete sikkerhedsbehov.

Der er mulighed for at vi sammen med flere af vores producenter kan samle hele jeres sikkerhedsinfrastruktur, således at I opnår den mest innovative håndtering og generelle drift heraf.

 

 • Antivirus
 • Malware beskyttelse
 • Secure DNS / browser beskyttelse
 • Endpoint Detection & Response (EDR)
 • Mobile Device Management (MDM)
 • Device automation and profilering
 • Data loss prevention (DLP)
 • Client – Virtual private network (VPN)
 • Multifactor authentication (MFA)
 • Client remote backup

Sophos Central Platform

Kontroller alle dine Sophos produkter fra én samlet cloud-baseret konsol.
Det intuitive dashboard og den synkroniserede sikkerhed mellem alle dine produkter, sikrer at truslerne ikke slipper igennem!

Endpoint protection

 • Sophos Endpoint Protection blokerer malware og infektioner ved at identificereog forhindre deteknikker, der bliver anvendt i de fleste angreb.
 • Sophos Endpoint har zero-day protection, hvilket betyder at beskyttelsen stopper trusler, før de ankommer til din enhed, og din performance bliver derfor ikke påvirket.

Sophos Mobile

 • Sophos Mobile er løsningen til virksomheder der øsnker at bruge mindre tid
  på styre og sikre mobile enheder. Dette sikrer at dine brugere er produktive,
  dine data er sikre og dine at dine personlige data er private.

Sophos Intercept – mod ransomware

 • Ransomware er den mest udbredte og aktuelle trussel i IT-miljøet. Det krypterer
  dine filer, og du bliver bedt om at udbetale en løsesum for at låse op for dem,
  hvilket kan have fatale konsekvenser for din virksomhed.
 • Sophos Intercept har Cryptoguard, som blokerer krypteringen af dine data, selv
  på troværdige filer der er blevet inficeret. Efter de er blokeret returnerer Cryptoguard filerne i deres naturlige tilstand. Du oplever altså ingen downtime!

Sophos Safeguard encryption

 • Beskyt dine data overalt – automatisk!
 • Sophos Safeguard krypterer data, så snart det bliver oprettet. Safeguard beskytter dine data proaktivt, ved konstant at validere brugere, applikationer og devices, før de får adgang til data.
Bitdefender
Adapterende og flerlags endpoint sikkerhed designet til cloud og virtualisering!

Beskyttelse

Bitdefender Antivirus har en høj malware detektionsrate gennem brug af AI teknologi.Med Bitdefender er du altid beskyttet imod de nyeste trusler, som bliver blokeret med det samme.

Databeskyttelse

 • Bitdefender Antivirus beskytter dine data imod virus, orme, trojanske heste, ransomware, zero-day trusler, og spyware.

Aktiv trusselskontrol

 • Bitdefender anvender en innovativ teknologi som nærstuderer dine aktive applikationer.
  Hvis noget virker suspekt reagerer Bitdefender hurtigt og fjerner truslen.

Ydeevne

Selv om beskyttelsesniveauet på Bitdefender er højt, er ydeevnen også sikret.
Bitdefender agerer hurtigt og effektivt i baggrunden af dit system
og tager de bedste sikkerhedsmæssige beslutninger for dig,
så du ikke modtager popups. Det hele er automatiseret.

Bitdefender Photon

 • Bitdefender Photon er en innovativ teknologi der hjælper antivirusprogrammet med
  at tilpasse sig til din hardware og software indstillinger, så du sikrer ressourcer til
  at køre dine andre applikationer. Din ydeevne er derfor sikret af Bitdefender.

Privatliv

Bitdefender antivirus inkorporerer værktøjer og funktioner,
der forhindrer hackere i at inficere dine private filer.

Sikring af online transaktioner

 • Gør dine onlinekøb igennem en unik og dedikeret browser,
  der sikrer dine transaktioner, så du undgår svig.

Social netværkssikkerhed

 • Vær sikret imod inficerede links og trusler der bliver delt ude på de sociale netværk.

Sikkerhedstilføjelse til din antivirus!

Antivirus kigger på filer og handlinger, hvor Heimdal kigger på trafik. Derfor er der en klar forskel i, hvad Heimdal og antivirus beskytter imod.
Heimdal CORP styrer din netværkssikkerhed fra én let anvendelig grænseflade, så du holder cyberkriminelle og datatyveri-malware væk fra følsomme data.

Heimdal Security er en beskyttelsessuite mod cybertrusler, der dækker det

 • Heimdal beskytter dig mod notorisk finansiel malware, som stjæler dine data ved hjælp af sofistikerede webscanningsteknologier.
 • Indgående kendskab til malware-infrastruktur og avanceret erfaring gør Heimdals malware-database til en af de bedste i it-branchen.
 • I tilfælde af alvorlige angreb, som hvis en hacker eller skadelig software forsøger at kompromittere Heimdal, vil computeren ikke kunne kommunikere med de servere, der kontrolleres af cyberkriminelle.

Heimdal Software Exploit Beskyttelse. Heimdal giver beskyttelse, hvor antivirusprodukter giver op

 • Software udnytter, især Oracle Java, og er en fælles vej for angreb. Samlet set udgør software-exploits 65% af angreb.
 • Antivirus produkter og firewalls kan ikke beskytte dig mod disse angreb, da ingen fil lagres på pc’en.
 • Heimdal beskytter dig, både ved at holde din software opdateret og ved at blokere ondsindet trafik.

Angreb fra cryptoware-malware

 • CTB-Locker, Cryptolocker, Cryptodefence eller Cryptowall er sandsynligvis den mest avancerede malware i verden.
 • Inficeringer kan ske enten via PDF, VB-script eller endda via Java-script-injektioner fra lovlige webstedbannere og kan ikke opdages af antivirusprodukter.
 • Indgående kendskab til malware-infrastruktur og avanceret erfaring gør Heimdals malware-database usammenlignelig i it-branchen.
 • Hvis det sker, vil Heimdal enten blokere det skadelige websted eller blokere krypteringsnøglen fra at blive downloadet.
fsecure
F-Secure Protecting Service for Business – Servicebeskrivelse:

F-Secure Management Portal:

  • Er designet til at administrere og installere multi-device Endpoint-sikkerhed i ethvert infrastrukturmiljø, inklusiv mobile enheder (iOS og Android) og workstations (Mac, PC) samt stort set alle servermiljøer, uanset om de er fysiske eller virtuelle. Management-portalen er udviklet til at opnå en maksimal sikkerhed og effektivitet for brugeren og administratoren, uanset om løsningen leveres som en service af it-leverandøren, eller om løsningen administreres af kunden selv.Administrationen er cloudbaseret og kræver ikke hardware.

F-Secure Patch Management:

 • Fuldt integreret Patch Management-system. Størsteparten af malware- og hackerangreb i dag tager udgangspunkt i ikke-opdateret software. F-Secure Patch Management opdaterer og administrerer mere end +3000 softwareprogrammer, såsom Microsoft, Adobe, Java etc. Programmer kan både opdateres manuelt, scheduleret eller automatisk af it-leverandøren eller af kunden selv.

F-Secure Security Cloud:

 • F-Secure anvender som add-on til de øvrige avancerede sikkerhedsteknikker Cloud Protection, som sikrer, at alle F-Secure klienter og servere altid er optimalt beskyttet i realtid, uanset hvor de befinder sig i verden og på hvilke netværk.

F-Secure Deepguard:

 • F-Secure Deepguard kombinerer de nyeste og mest avancerede sikkerhedsteknologier, herunder kunstig intelligens og maskinel indlæring, samt next-gen teknologi, såsom DNS-opslag imod F-Secure back-end og heuristisk adfærdsanalyse. Deepguard bremser proaktivt skadelige handlinger, inden de forårsager skade, og sikrer et yderligere lag af beskyttelse ved sandboxing af filer og applikationer.

F-Secure Dataguard

 • F-Secure Dataguard giver et ekstra beskyttelseslag på din pc imod ransomware samt lignende malware og forhindrer manipulation, kryptering og ødelæggelse af data og applikationer. Dvs. løsningen giver yderligere monitorering og access control af datafoldere (standardfoldere: skrivebord, dokument, billede, video og favorit) med mulighed for selv at definere yderligere foldere, der skal beskyttes. Access Control betyder, at kun applikationer, der er installeret under administrator eller specifikt godkendte applikationer, kan tilgå de angivne foldere. Dette betyder, at selvom en ransomware skulle få adgang til systemet, vil data altid være sikret.

F-Secure Applikationskontrol:

 • F-Secure Applikationskontrol er et sikkerhedsmodul, der tillader administratorer via profiler at styre hvilke programmer, der må anvendes på en klient. Applikationskontrol indsamler informationer omkring alle installerede programmer på en enhed og viser denne information i F-Secure administrationskonsol. På baggrund af den indsamlede information vil det være muligt for en administrator at lave en overordnet profil, der angiver, hvilke applikationer der må eksekveres. Profilen kan generes for en gruppe af enheder eller en specifik enhed. Det vil i Applikationskontrol være muligt at lave generiske profiler, det vil sige eksempelvis tillade alle applikationer med undtagelse af X og Y eller omvendt forbyde alle applikationer undtagen X og Y. Applikationskontrol vil derfor være et værktøj til yderligere styring af sikkerheden, ligesom det kan være et værktøj til at stoppe data-leak ved eksempelvis at lukke for online lagring, såsom f.eks. Dropbox.

F-Secure Connection Control:

 • F-Secure Connection Control er et sikkerhedslag, der markant forøger beskyttelsen for forretningskritisk webaktivitet, som eksempelvis brugen af intranet og følsomme skybaserede tjenester som CRM-systemer. Så snart en medarbejder får adgang til et websted, der kræver yderligere sikkerhed, hæver Connection Control automatisk sikkerhedsniveauet for den pågældende session. I denne periode lukker Connection Control netværksforbindelser til alle ukendte websteder fra slutpunktet. Brugere kan fortsat benytte websteder, der er bekræftet som sikre af F-Secure, således medarbejdernes produktivitet ikke sænkes. Ved at blokere upålidelige forbindelser kan banktrojanere og anden malware ikke sendefortrolige forretningsoplysninger, f.eks. brugeroplysninger og skybaserede oplysninger, videre til de kriminelle bagmænd. Sikkerheden vender tilbage til normal, når den angivne browserproces afsluttes, eller brugeren afslutter sessionen.

F-Secure – Device Control:

 • Anvendes til at afvise hardwareenheder som f-eks USB-nøgler, CD-ROM-drev, samtidig med at alle andre enheder i samme klasse blokeres.

F-Secure Firewall:

 • Dette er et ekstra sikkerhedslag til Windows firewall, som monitorerer og kontrollerer netværkstrafik baseret på regler med F-Secure firewallprofiler og konfigurationer.

F-Secure Browserbeskyttelse:

 • Browserbeskyttelse er et vigtigt sikkerhedslag, som proaktivt forhindrer brugere i at besøge ondsindede websteder. Det er især effektivt, da hurtig indgriben markant reducerer den samlede eksponering for ondsindet indhold og dermed angreb. Browserbeskyttelse vil for eksempel forhindre brugere i at blive lokket til at besøge tilsyneladende lovlige phishingwebsteder, tilgå ondsindede websteder via et e-maillink eller blive inficeret via ondsindede tredjepartsreklamer på ellers lovlige websteder. Funktionen virker ved at hente den nyeste omdømmekontrol af websteder og deres filer fra F-Secure Security Cloud baseret på forskellige datapunkter såsom IP-adresser, URL-nøgleord og webstedsadfærd. Browserbeskyttelse er fuldstændig browseruafhængig, da den fungerer på netværksniveau. Det sikrer, at den stadig yder beskyttelse, selvom brugeren ikke anvender browsere godkendt af virksomheden.

F-Secure Web Traffic Scanning:

 • Løsningen har yderligere moduler som Web Traffic Scan, Device Control, Applikationskontrol og Browserbeskyttelse, som hindrer brugeren i at tilgå usikre websider, samt Connection Control, som yder et ekstra beskyttelseslag omkring bank-sessioner.

F-Secure ressourceforbrug:

 • Klienten bruger et minimum af ressourcer – under 1% af enhedens CPU.

F-Secure Mobile Protection:

 • Mobil VPN krypterer automatisk trafikken til og fra den mobile enhed og leverer dermed en mere anonym og sikker adgang til internettet, offentlige Wi-Fi og mobile netværk. F-Secure Mobile Protection supporterer udrulning via tredjeparts MDM-løsninger og giver administratoren mulighed for sletning af data.

F-Secure PSB understøtter:

 • PC, Mac, servere samt mobile enheder med styresystemerne iOS og Android.

F-Secure kåret som bedste beskyttelse:

 • F-Secure har i 5 år vundet Best Protection Award som bedste beskyttelse fra AV-Test.org.