Vores certificeringer sikrer dig en gennemgående høj standard

Hos ed A/S er vi stolte af vores omfattende certificeringer, der understreger vores engagement i at levere en høj standard indenfor kvalitet, informationssikkerhed, CSR og miljø. Disse certifikater er vigtigt for os og er med til at definere vores arbejdstilgang som garanti for et sikkert, ansvarligt og effektivt samarbejde.

Læs mere om vores forskellige certificeringer herunder, heriblandt ISO 9001, ISO 27001, ISO 14001 og DS 49001, og hvilken betydning det har i vores måde at arbejde på i organisationen.

ISO 9001: Kvalitetsledelse

ISO 9001 er hjørnestenen i vores forpligtelse til at levere en konsekvent høj kvalitet i alt, hvad vi gør her hos ed A/S. Vi bruger denne internationalt anerkendte standard for kvalitetsledelse som vores retningslinje for at kunne levere produkter og ydelser, der lever op til vores kunders høje krav.

Med ISO 9001-certificeringen har vi skabt et solidt fundament for at opretholde klarhed i vores processer og værdier. Dette betyder, at vores arbejde er baseret på veldefinerede procedurer, der er designet til at sikre, at vi opfylder de højeste standarder for kvalitet og kundetilfredshed. ISO 9001 kræver også løbende overvågning og evaluering af vores kvalitetsledelsessystem, hvilket giver os mulighed for at identificere områder, hvor vi kan forbedre vores processer.

Ved at have ISO 9001-certificeringen på plads har vi en klart defineret struktur, der fører til kontinuerlig effektivisering og forbedring af vores daglige arbejde. Dette betyder, at du som kunde kan stole på, at vi er forpligtet til at opfylde dine forventninger til samarbejdet.

ISO 27001: Informationssikkerhed

Informationssikkerhed er en nøgledisciplin for organisationer, der behandler data. At beskytte disse oplysninger mod vedvarende trusler og risici er afgørende for både vores forretning og for at bevare tilliden og integriteten hos vores kunder og samarbejdspartnere. Hos ed A/S forstår vi dybden af denne udfordring og er dedikerede i at sikre, at vores informationsledelsessystem er pålideligt og robust.

For at sikre at informationssikkerheden overholdes til punkt og prikke, er vi ISO 27001-certificeret. ISO 27001 er en international standard for ledelsessystem til styring af informationssikkerhed (ISMS), der danner grundlaget for vores tilgang til at beskytte følsomme data og oplysninger. Udover at implementere tekniske løsninger kræver denne standard, at vi etablerer de nødvendige kontroller, der fremmer korrekt datahåndtering og informationssikkerhed på tværs af organisationen.

Med hjælp fra retningslinjerne fastsat af ISO 27001 kan vi identificere og styre risici, dokumentere vores processer og ansvarsområder og fastsætte klare procedurer for at reagere på trusler og hændelser. Samtidig hjælper det os til at forblive på forkant med udviklingen indenfor informationssikkerhed.

ISO 14001: Miljøledelse

For os er bæredygtighed mere end blot et buzzword. Det er noget, vi arbejder systematisk og målrettet med i organisationen. Den internationale standard for miljøledelse, ISO 14001, er et bevis på, at vi i ed A/S aktivt engagerer os i at minimere vores miljømæssige aftryk og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. 

Med ISO 14001-certificeringen har vi skabt en solid struktur for at kunne arbejde systematisk med at mindske vores påvirkning på miljøet og fremme bæredygtighed. Her støtter vi principperne for bæredygtighed, cirkulær økonomi og FN’s Verdensmål. Det betyder at, vi ikke kun sætter ambitiøse mål for os selv men også omsætter dem til konkrete initiativer og handlinger på både det strategiske og operationelle niveau.

DS 49001: Samfundsmæssigt ansvar

DS 49001-certificeringen er et vigtigt skridt i vores engagement i det samfundsmæssige ansvar og vores mål om at gøre en positiv forskel i verden. Denne danske standard har til formål at skabe en struktureret tilgang til implementeringen af CSR i organisationer.

Ved at have opnået DS 49001-certificeringen viser vi, at vi arbejder fokuseret og struktureret med at støtte op om verdensmålene og vores sociale ansvar netop dér, hvor vi kan gøre den størst mulige forskel.

Bliv klogere på nogle af vores tiltag

Hos ed A/S er vi passionerede omkring at bidrage til en bæredygtig fremtid. Det inkluderer blandt andet, at vi er aktivt engagerede i kultur- og sportslivet og støtter både større og mindre foreninger i lokalområdet. Samtidig arbejder vi med FN’s Verdensmål på en række forskellige områder, hvor vi har mulighed for at kunne gøre en forskel.

Vi tager også vores miljømæssige ansvar alvorligt. Det betyder, at vi har fokus på at skabe en klimavenlig drift og samarbejde med leverandører, der lever op til vores værdier indenfor CSR og miljø. Derudover har vi vores eget cirkulære IT-koncept, der går ud på at genbruge gammelt IT-udstyr, så det kan få nyt liv. Det er vores måde at bidrage til at passe bedre på jordens begrænsede ressourcer.

CSR & MILJØ I ED A/S: Læs mere om vores tiltag