Digitale produkter

Hos ed A/S kan vi hjælpe dig med rådgivning om en række digitale produkter og løsninger, der er med til at lette din arbejdsdag og sikre en robust og sikker digital infrastruktur. Vi tilbyder producent- og leverandørneutral rådgivning med en høj grad af specialisering, hvilket garanterer dig en værdiskabende løsning for din forretning.

Tag en uforpligtende snak med os omkring dine digitale behov allerede i dag.

IT-sikkerhed

Hos ed A/S tager vi din virksomheds IT-sikkerhed seriøst og tilbyder en dybdegående ekspertise indenfor blandt andet NIS 2, ransomware og andre sikkerhedsaspekter, der har relevans for moderne IT-miljøer. Uanset om det drejer sig om netværkssikkerhed, mobilsikkerhed eller noget helt tredje, hjælper vi med at få styr på sikkerheden på tværs af dit IT-miljø og give dig et klart overblik over din virksomheds nuværende sikkerhedsniveau og risikoprofil. 

Vores sikkerhedsspecialister følger med i trusselsbilledet og kan derfor rådgive om og løfte jeres sikkerhed, så den altid er tilpasset det generelle trusselsbillede. Vi samarbejder med markedets førende sikkerhedsproducenter og kan derfor tilbyde skræddersyede løsninger, der sikrer jeres data og virksomhedens oppetid.

Backup og DR

Backups er din forretnings sidste livline og kan have afgørende betydning for muligheden for at kunne fortsætte driften og minimere skaderne forårsaget af DR-scenarier, ransomware-angreb, eller hvis en bruger ved en fejl sletter en fil.

Vi har en backup-løsning til alt i dit IT-miljø — hvad enten det er M365, cloud-, virtuel eller fysisk infrastruktur. Vores specialister rådgiver om den optimale måde at sikre eksisterende data og genskabe tabt data. 

Du kan også lade os stå for at opdatere, teste og overvåge dine backups via vores Backup-as-a-Service løsning. Dermed kan du sikre dine forretningskritiske data kontinuerligt og samtidig lette arbejdet for dine IT-medarbejdere.

Cloudløsninger

Ønsker du at flytte enkelte elementer af din forretning i skyen, eller planlægger du en større omlægning til en cloud-infrastruktur? Uanset hvor moden din virksomhed er indenfor cloud, eller hvilke målsætninger I har for jeres cloudstrategi, står vi til rådighed for jer og kan levere den rette løsning.

Vi har et bredt udvalg af cloudløsninger, som løbende bliver udvidet, så din virksomhed kan bruge os som en ”One-stop-shop”. Du kan være sikker på at få kompetent rådgivning, som er producent- og leverandørneutral, når du har brug for vores hjælp. Vi kan samtidig hjælpe med at udvikle en cloudstrategi, uanset om du ønsker et rent cloud-setup eller et hybrid-setup.

Software og licenser

At håndtere licensreglerne kan være en jungle, men hvis de udnyttes korrekt, kan der være rigtig mange penge at spare, og det kan være med til at løfte din arbejdsgang. Omvendt kan det være voldsomt dyrt, hvis ikke din virksomhed er korrekt licenseret, eller at I bruger penge på dyre softwarelicenser, der reelt set ikke benyttes. Hos ed A/S kan du få den rette hjælp til at få styr på håndteringen af dine softwarelicenser og maksimere værdien af dine softwareinvesteringer via eksempelvis vores ekspertise indenfor Software Asset Management (SAM).

Stiller dit arbejde eller IT-infrastruktur særlige krav til de anvendte softwareløsninger? Vi kan levere en bred vifte af licenser og software fra blandt andet Microsoft, Adobe, VMware og Veeam. Derudover kan du lade os hjælpe med at håndtere og forny disse på en nem og enkel måde, hvilket frigør tid i din egen IT-afdeling.

Totalleverandør af digital og fysisk IT-infrastruktur

Hos ed A/S kan vi assistere din virksomhed med alle jeres IT-behov. Vi tilbyder en lang række af forskellige kundetilpassede løsninger inden for IT-udstyr og IT-infrastruktur, som kan være med til at gøre din og medarbejdernes arbejdsdag lettere. 

Derudover kan vi levere en række forskellige kundetilpassede ydelser og supportservices, der kan være med til yderligere at øge effektiviteten og sikre lavere driftsomkostninger i jeres IT-infrastruktur. Og via ed Services A/S kan du få en samarbejdspartner, der dækker alle faser af din IT-livscyklus. Du kan med andre ord få opfyldt alle dine IT-behov hos os.

Lad os arbejde Sammen om IT

Hos ed A/S arbejder vi ud fra tre kerneværdier: Tryghed, relationer og kundeservice. Du vil hurtigt opleve disse værdier selv, når du samarbejder med os, for vi ønsker at være mere end blot en almindelig IT-leverandør — vi ønsker også at være din strategiske samarbejdspartner inden for alt, der har med IT at gøre. 

Helt konkret vil det sige, at vi altid rådgiver med udgangspunkt i din virksomheds behov og interesser, dyrker de personlige relationer med vores kunder samt tilbyder en enkel og overskuelig kontaktoverflade, der gør det ligetil for din virksomhed at optimere jeres IT-infrastruktur.

Kontakt os i dag for at høre mere, og lad os arbejde Sammen om IT.

Brug for hjælp?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle få oplysninger fra dig.