Digitale produkter

Vores sikkerhedsspecialister følger med i trusselsbilledet og kan derfor rådgive om og løfte jeres sikkerhed, så den altid er tilpasset det generelle trusselsbillede. Vi samarbejder med markedets førende sikkerhedsproducenter, og vi kan derfor tilbyde skræddersyede løsninger, der sikrer jeres data og virksomhedens oppetid.

Vi har en backup-løsning til alt, hvad enten det er M365, cloud-, virtuel eller fysisk infrastruktur. Vores specialister rådgiver om den optimale måde at sikre eksisterende data og genskabe tabt data, både i DR-scenarier, ransomware-angreb, eller hvis en bruger ved en fejl sletter en fil.

Vi har et bredt udvalg af cloudløsninger, som løbende bliver udvidet, så I har en ”One stop shop”. I kan være sikre på at få kompetent rådgivning, som er producent- og leverandørneutral. Vi kan hjælpe med at udvikle en cloudstrategi, uanset om I ønsker et rent cloud-setup eller et hybrid-setup.

At håndtere licensreglerne kan være en jungle, men hvis de udnyttes korrekt, kan der være rigtig mange penge at spare. Omvendt kan det være voldsomt dyrt, hvis ikke man er korrekt licenseret. Hos ed A/S kan vi levere en bred vifte af licenser og software samt hjælpe med at håndtere og forny disse på en nem og enkel måde.

Brug for hjælp?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle få oplysninger fra dig.