Printer til erhverv - Transparente printerløsninger - ed A/S

Gennemsigtige printløsninger til erhverv

Med en effektiv printløsning kan din virksomhed nedsætte både tidsforbrug og omkostninger. Hos ed A/S får du professionel og uvildig rådgivning indenfor printløsninger til både større og mindre behov, som samtidig understøtter kravene til sikkerhed, GDPR, digitalisering og bæredygtighed. 

Vi samarbejder med de førende print-producenter og bliver løbende uddannet indenfor den nyeste teknologi, til fordel for din forretning. Vi lægger desuden stor vægt på tryghed, relationer og kundeservice i alt, hvad vi foretager os — for hos ed A/S arbejder vi Sammen om IT.

Fordele ved at vælge ed A/S som printleverandør

Specialistrådgivning

Gennemsigtige og fleksible aftaler

Leveringsdygtige indenfor sikkerhedsprint (Follow Me) og håndtering af fortrolige dokumenter til overholdelse af GDPR-lovgivning

Printløsninger til både mindre og større organisationer

Leasing via vores eget leasingselskab, ed Services A/S

Totalleverandør af printere, tilbehør og andet IT-udstyr

Printere har stadig sin berettigelse på den moderne arbejdsplads

Det “papirløse kontor” har i en lang årrække været et koncept, der er blevet talt meget om. Det har for mange medført spørgsmål omkring, hvorvidt der stadig er brug for overhovedet at have en printer på kontoret. Ikke desto mindre er printvolumen ikke faldet betydeligt gennem årene hos hverken private virksomheder eller offentlige institutioner. 

Der er nemlig altid på den ene eller anden måde brug for at kunne udskrive eller scanne dokumenter, enten som en fast del af arbejdsopgaverne eller som ad hoc. Samtidig fylder det sikkerhedsmæssige aspekt meget for mange organisationer af hensyn til fortrolighed og bevaring af den fysiske kontrol over følsomme dokumenter. Uanset hvad der ligger til grund at investere i en printer, er vi klar til at levere løsningen.

Hvad er jeres printbehov? 

Et omfattende katalog af førende printere til professionel brug

Hos ed A/S har vi et tæt partnerskab med blandt andet Canon, Lexmark og HP og kan levere både software-relaterede printerløsninger samt hardware med førende printteknologi. Det gør det nemt og enkelt for medarbejderne at håndtere en stor variation af printjobs og printe i høj kvalitet. Det betyder blandt andet også, at bestilling af forbrugsstoffer såsom tonere, reservedele og tekniker kan ske automatisk, så I ikke behøver at foretage jer noget. 

Mød vores samarbejdspartnere

Vi er leveringsdygtige i mere eller mindre alle printtyper, heriblandt:

  • Laserprintere
  • Scannere
  • Multifunktionsprintere (All-in-one printere)
  • Labelprintere
  • Produktionsprint (PP)
  • Storformatsprintere (Plotter)

Uanset om du har brug for en almindelig printer til at udskrive i eksempelvis A4-format eller har brug for en printløsning, der kan håndtere storformat, hjælper vi dig med at finde den helt rette printer til formålet.

Fra opsætning af simple print-setups til udrulning af større printflåder

Der er oftest stor forskel på printerbehov blandt de enkelte organisationer, både i forhold til volumen, formål og opsætning. Hos ed A/S rådgiver vi virksomheder og offentlige institutioner af alle typer og størrelser i at sikre en effektiv printstrategi, der er skræddersyet til de specifikke printbehov, hvad end det drejer sig om en enkel printer på kontoret eller en større løsning.

Follow Me-print bidrager til øget sikkerhed og mindre ressourcespild

Med ed A/S som din sparringspartner, kan du få den rette hjælp til at skræddersy en printstrategi, der leverer mest mulig værdi for din organisation. En mulighed er Follow Me-print, der er en effektiv og fremtidsorienteret printstrategi til virksomheder, som ønsker bedre kontrol over deres printmiljø, reducering af papirspild og forbedring af sikkerheden. 

Med en Follow Me-printløsning kan brugerne sende deres printopgaver til en centraliseret printserver fra hvilken som helst enhed og lokation. Dokumenter printes dog først ud, når brugeren fysisk bekræfter med ID ved den valgte printere. Det skaber mere fleksibel administration og forhindrer, at følsomme dokumenter ligger frit tilgængelige ved printeren.

Fleksibel og gennemskuelig leasing af printløsninger til erhverv

Mange af vores kunder foretrækker at dele anskaffelsessummen udover brugsperioden via en leasingaftale. Leasing gennem ed Services kan for eksempel være relevant for dig, der ønsker at gøre dine printere til en driftsomkostning for at frigøre likviditet eller foretrækker den fleksibilitet og budgetsikkerhed, leasing muliggør.

Vi hjælper med at skabe et overskueligt overblik over finansieringsmulighederne og Total Cost of Ownership (TCO), uanset om du foretrækker finansiel eller operationel leasing. På den måde kan du nemmere træffe det valg, der bedst matcher din virksomheds præferencer eller økonomiske målsætninger.

Hold din printerflåde godt kørende med en valgfri serviceaftale

Hvis du ønsker det, kan vi hjælpe med at sætte en kundetilpasset serviceaftale op gennem vores printleverandører. Det sikrer dig hurtig og specialiseret hjælp, hvis der er printerproblemer. Samtidig kan teknikeren håndtere installation og vedligeholdelse af printerne, så dine egne IT-folk i stedet kan fokusere på andre opgaver.

Vi arbejder Sammen om IT

Hos os er Tryghed, Relationer og Kundeservice udgangspunktet for alt, hvad vi foretager os. Det betyder, at når du samarbejder med os, er vores løsninger altid baseret på dine behov og en tæt dialog. Samtidig har du altid direkte og personlig kontakt til vores dygtige og kompetente IT-specialister og -rådgivere. Dermed kan du nøjes med at henvende dig til os, hvis dine printbehov ændrer sig.

Din totalleverandør af digital IT-infrastruktur

ed A/S er en 100% dansk, privatejet totalleverandør af digital IT-infrastruktur, og kan hjælpe dig med stort set alle dine IT behov, uanset hvor omfattende og komplekse de er. Saml derfor dine IT-indkøb hos os, og gør det nemt og ligetil at handle printere, tilbehør og meget andet IT-udstyr til konkurrencedygtige priser, der bidrager til at gøre din arbejdsdag lettere. 

Derfor ed A/S

Brug for hjælp?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle få oplysninger fra dig.Brug for hjælp?