Fysiske Produkter - ed A/S

Alt til din fysiske IT-infrastruktur

Med en veldefineret strategi for din virksomheds IT-infrastruktur kan du skabe mere effektive arbejdsgange hos medarbejderne, sikre en pålidelig IT-drift og nemt tilpasse dig ændringer i din organisations IT-behov.

Hos ed A/S kan vi forsyne din virksomhed med mere eller mindre alt inden for IT-hardware og hjælpe med at skabe en effektiv og skalérbar IT-infrastruktur, der støtter op om jeres målsætninger — både på den korte og lange bane.

Tag en uforpligtende snak med os omkring dine behov, og lad os arbejde Sammen om IT.

Totalleverandør af IT-udstyr til private og offentlige erhverv

Med ed A/S som din IT-leverandør kan du samle dine IT-indkøb ét sted og dermed gøre det nemt og overskueligt at forsyne medarbejderne med deres foretrukne enheder samt opgradere andre dele af din IT-infrastruktur. Uanset hvad du har behov for, tilbyder vi et bredt og dybt sortiment af IT-hardware til både private virksomheder og offentlige institutioner. Det omfatter:

Computere og tilbehør

Find computere og alt det tilbehør dine medarbejdere har brug for til at kunne udføre deres arbejde bedst muligt. Vi kan desuden håndtere klargøring af enhederne.

Telefoner, tablets og tilbehør

Med telefoner og tablets fra alle de populære brands kan du sørge for, at medarbejderne nemt kan holde kontakten med kunder og interessenter eller arbejde effektivt i felten. Vi kan også påsætte glasbeskyttelse og covers, hvis det ønskes.

Møderumsløsninger og AV

Vi tilbyder komplette AV- og møderumsløsninger, der passer til dine behov og lokalets indretning. Her kan vi stå for både levering og montering af udstyret.

Server og Storage

Vi kan rådgive omkring forskellige løsninger og assistere med implementeringen og driften af dit datacenter, så det bringer mest mulig værdi til din virksomhed.

Netværk

Få hjælp til opsætning og administration af dit netværk af vores specialister, så du altid kan regne med en solid netværksinfrastruktur uden problemer.

Print

Vi kan levere en gennemskuelig og værdiskabende printløsning til din virksomhed, uanset dine printbehov.

Fysiske enheder fra førende IT-producenter

Hos ed A/S har vi etableret tætte partnerskaber med en lang række førende leverandører af IT-hardware samt software og kan dermed hjælpe med at etablere en effektiv IT-infrastruktur, der er på forkant med den teknologiske udvikling. Vi kan rådgive om de forskellige alternativer, så du nemmere kan vælge det helt rette IT-udstyr til din virksomheds behov.

Få professionel support til din IT-infrastruktur

Det kan nogle gange være en tidskrævende affære for dine IT-medarbejdere at fikse alverdens IT-problemer i hverdagen. Det optager vigtig tid, der ellers kan blive brugt på udvikling af IT-infrastrukturen. Det kan også være, at du mangler nogle folk i din organisation, der vil kunne tage sig af disse IT-udfordringer.

Ved at tegne en IT-helpdesk-aftale hos ed A/S kan du outsource IT-support helt eller delvist til os til en fast månedlig pris. Det frigør mere tid til dine IT-folk og giver samtidig økonomiafdelingen et gennemskueligt økonomisk overblik over omkostningerne ved at holde din IT-infrastruktur kørende.

LÆS MERE OM: vores IT-helpdesk

Har du styr på sikkerheden i din IT-infrastruktur?

En stærk IT-infrastruktur kræver også, at alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger samt compliance-forhold er på plads, og I har beredskabsplanen klar, hvis uheldet er ude. Vores IT-sikkerhedsspecialister er klar til at hjælpe dig med optimering af din IT-sikkerhed på tværs af alle dine endpoints og tage hånd om eventuelle skjulte sårbarheder i din IT-infrastruktur, så du blandt andet kan undgå dyr nedetid og forebygge ransomwareangreb. 

OPTIMÉRr: din IT-sikkerhed nu

Berig din IT-infrastruktur med værdiskabende softwareløsninger

Software og cloud udgør også en helt naturlig del af den moderne IT-infrastruktur. Hos ed A/S kan vi hjælpe din virksomhed med at finde de rigtige software- og cloudløsninger og samtidig sikre korrekt licensering, så du har mulighed for at tage hånd om alle dele af din IT-infrastruktur. Udover integration af sikkerhedssoftware kan vi også integrere en backup-løsning til din virtuelle og fysiske IT-infrastruktur, så din IT-sikkerhed står så stærkt som muligt. 

UDFORSK: vores digitale produkter

Brug for hjælp?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle få oplysninger fra dig.