Konsulentydelser til enhver IT-opgave

Gennem vores omfattende netværk af eksterne konsulenter tilbyder vi hos ed A/S et bredt spænd af højt specialiserede konsulentydelser indenfor IT til din virksomheds behov. Uanset hvilken opgave I skal have løst — hvad end det er et enkeltstående IT-projekt eller en større omvæltning af jeres IT-infrastruktur — sørger vi for at stille de helt rette kompetencer til rådighed.

Et bredt spektrum af professionelle IT-konsulentydelser 

Hver virksomhed eller offentlige institution har sine egne behov, målsætninger og udfordringer, når det handler om IT. Hos ed A/S ved vi, at ikke to organisationer er ens i forhold til både den aktuelle situation og de fremtidige ønsker. Derfor tilbyder vi konsulentydelser indenfor stort set alle tænkelige IT-opgaver, heriblandt også komplekse og tunge IT-løsninger, der sommetider kræver særlige certificeringer. Hos vores specialister kan du få hjælp til blandt andet:


Brug for hjælp?

IT-projektledelse

Hos ed A/S kan vi hjælpe med at sikre, at dine IT-projekter lykkedes og opfylder de givne rammer. Her kan vores konsulenter assistere med planlægning, design koordinering og implementering, hvilket sikrer en smidig proces og opfyldelse af de relevante forretningsmål. Vi hjælper også gerne med træning af medarbejderne, så de har de bedste forudsætninger for at tage nye IT-systemer godt til sig og udnytte den fulde kapabilitet af løsningerne.

IT-sikkerhed og backups

IT-sikkerhed og databackups er et stort fokusområde hos virksomheder og offentlige institutioner i dag. Med en større global trussel og en mere kompliceret IT-infrastruktur er det mere vigtigt end nogensinde at have styr på sikkerheden. Vores IT-sikkerhedskonsulenter kan give dig et dybdegående indblik i det aktuelle trusselsbillede, din nuværende IT-sikkerhed, eventuelle forbedringsmuligheder og ikke mindst hvordan du sikrer NIS 2-compliance. 

Vi kan kort og godt hjælpe med alt, der har med IT-sikkerhed at gøre og kan implemente relevante sikkerhedsforanstaltninger, backup-løsninger samt response-planer, der sikrer dine data og din forretnings kontinuitet ved ransomware-angreb, utilsigtet sletning af data, tekniske nedbrud og andre kritiske situationer.

Datacenter

Via vores eksterne konsulenter kan vi assistere med etablering og opgradering af dit datacenter samt migrering eller konsolidering af eksisterende datacentre til eksempelvis andre lokationer eller cloud. Her kan du bruge os til alt fra rådgivning til installation og driftssupport. Vi samarbejder med førende leverandører som Dell, Lenovo og Hewlett Packard Enterprise og kan levere både on-premise og hosted datacenterløsninger.

Netværksklienter

Et stærkt og pålideligt netværk er i lang udstrækning drivkraften bag kommunikation, ressourcedeling og mange andre centrale handlinger i det daglige arbejde. Er din netværksløsning dog ikke tilstrækkelig, kan det sætte en stopper for produktiviteten og resultere i dyr nedetid.

Vores netværksspecialister står klar til at dele ud af deres ekspertise og yde løbende support for at sikre, at dine netværksklienter er ordentligt gearet til at understøtte din forretning, også over tid.

Software og licenser 

Langt de fleste virksomheder og offentlige institutioner benytter software i en eller anden udstrækning i det daglige arbejde. Softwarelandskabet er stort, og det kræver derfor en vis viden om, hvad det er din virksomhed helt præcist har brug for. 

Vi tilbyder producent- og leverandørneutral rådgivning og hjælper med at optimere dine softwareinvesteringer ud fra din virksomheds præmisser og strategiske målsætninger. Derudover kan du få hjælp til at håndtere og forny software og licenser på en nem og overskuelig måde, så din virksomhed ikke bliver ramt af eventuelle overraskelser.

Cloudløsninger

Overvejer du at modernisere din IT-infrastruktur eller foretage en fuld migrering til cloud? Vores konsulenter kan hjælpe med levering af cloudinfrastruktur fra alle de førende cloudleverandører. Her kan vi også udarbejde en målrettet cloudstrategi, der sikrer en succesfuld omstilling til cloudmiljø for din organisation. Du får rådgivning om de mange muligheder og alternative løsninger, såsom rent eller hybrid cloud, og sammen finder vi frem til den cloudløsning, der giver mest mening for netop din forretning.

IT-support

Få hjælp til at løse de tekniske problemer i hverdagen med vores IT-helpdesk. Vores erfarne IT-folk står til rådighed for dine egne IT-supportere eller andre medarbejdere til at tage hånd om alle store og små IT-problemer, når de opstår. Vi tilbyder både almindelig IT-support og fuld helpdesk med håndtering af opdateringer som en mulighed via en fast månedlig abonnementsaftale. Dermed kan du sørge for at holde dine medarbejdere kørende og samtidig frigøre tid i IT-afdelingen.

Opsætning og montage af møderumsløsninger

Har du noget AV-udstyr, du skal have sat op i mødelokalet, eller er du i tvivl om, hvordan den enkelte møderumsløsning bør sammensættes? Vores montageafdeling kan levere en skræddersyet løsning til dit unikke kontormiljø og sørge for, at både lyd og video lever op til professionelle krav.

Vi arbejder for at fremme din IT-infrastruktur

Hos ed A/S er du sikker på at få en dygtig IT-konsulent, der ikke blot har et indgående kendskab til IT, men også hvordan det påvirker din forretning og de strategiske målsætninger. Vi har fokus på at tilbyde konsulenter med en høj grad af specialisering og en baggrund, der gør dem til eksperter indenfor netop det område, du ønsker vores hjælp. Derudover lægger vi stor vægt på et tæt samarbejde og de gode relationer, for IT handler i den grad også om mennesker. 

Hvad kan vi gøre for din virksomhed? Vores IT-konsulenter står klar til at håndtere enhver tænkelig opgave, du har brug for hjælp til. Så tag endelig en snak med os, og hør nærmere om alle de forskellige konsulentydelser.

Brug for hjælp?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle få oplysninger fra dig.