ed Services

Nem og enkel håndtering af dit IT-udstyr igennem hele livscyklussen 

ed Services A/S er ed A/S’ datterselskab og vores eget dedikerede specialistteam, der har fokus på at optimere din IT-økonomi og reducere det miljømæssige aftryk, der er forbundet med at drive en IT-infrastruktur. 

Når I samarbejder med ed Services, kan I nøjes med én samarbejdspartner i stedet for flere forskellige. Vi tilbyder en komplet, scalérbar og værdiskabende løsning bestående af forskellige services og finansielle ydelser, der er skræddersyet til din virksomheds specifikke behov og målsætninger.

Dine fordele med ed Services 

  • En komplet IT-løsning tilpasset hele IT-livscyklussen
  • Én samarbejdspartner til alle dine IT-behov
  • En understøttende og værdiskabende funktion til din virksomhed
  • Rådgivning og salg af finansielle løsninger
  • Rådgivning og planlægning af IT-infrastruktur fra “vugge til grav”
  • Rådgivning og formidling af understøttende ydelser
  • Partnerskaber med de førende aktører på tværs af IT-markedet
  • Opnå øget effektivitet og fleksibilitet i din IT-infrastruktur
  • Opnå lavere driftsomkostninger på din IT-infrastruktur og reduceret miljømæssigt aftryk

Én samarbejdspartner gennem hele IT-rejsen

Med ed Services tilbyder vi en one-stop-shop indenfor skræddersyede IT-løsninger. Vi gør det nemt og enkelt for dig at optimere din IT-infrastruktur ved at tilbyde dig produkter og services i én samlet pakke. Samtidig slipper du for at have mange forskellige kontaktpunkter. Vi gør IT-administration overskuelig og sikrer dig personlig kontakt med en samarbejdspartner, der forstår dig og din virksomheds behov ud og ind.

Før brug
– Anskaffelse og klargøring

Driftsperiode
– Administration

Efter brug
– Udskiftning

IT Life Cycle Management

Din IT-infrastruktur ændrer og udvikler sig i takt med, at din virksomhed vokser. Det kræver agilitet og fleksibilitet samt en defineret livscyklus, der understøtter hyppig udskiftning af hardware. Med IT Life Cycle Management håndterer vi hele IT-livscyklussen, lige fra anskaffelse og drift til udskiftning af dit IT-udstyr. Det skaber overskud og overblik i IT-afdelingen samtidig med, at du har mulighed for at gøre noget godt for både din bundlinje og planeten.

Leasing

Vi rådgiver om forskellige finansielle løsninger med henblik på at optimere din IT-økonomi. I den forbindelse tilbyder vi også leasing af IT-udstyr, der kan gøre din IT-infrastruktur mere fleksibel og din IT-økonomi nemmere at håndtere. Med vores leasingløsning frigør du likviditet og slipper for omkostningstunge up-front investeringer i nyt IT-udstyr, der måske alligevel ikke er tilstrækkeligt om et par år. Når I leaser IT-udstyr hos os, bestemmer I selv, hvilke services der skal være inkluderet. Dermed slipper I for uforudsete udgifter og andre overraskelser. 

CYOD

Med vores CYOD-ordning (Choose Your Own Device) kan du tilgodese medarbejdernes individuelle behov og præferencer for IT-udstyr. Det er en nem og attraktiv løsning for både medarbejderne og virksomheden. CYOD minimerer også behovet for administration i IT- og HR-afdelingen og skaber overblik over IT-omkostningerne hos den økonomiansvarlige.

Hos ed Services optimerer vi din IT-økonomi med udgangspunkt i 5 fokusområder

Minimering af risiko – Hos os får du en fuldt ud transparent aftale med et nemt og klart overblik over alle associerede omkostninger fordelt over hele livscyklussen. 

Omkostningsreducering – Vi har fokus på at inddrage hele IT-livscyklussen for at kunne hjælpe med at reducere dine IT-omkostninger bedst muligt. Gennem en skræddersyet løsning arbejder vi for blandt andet at reducere Total Cost of Ownership (TCO) via leasing og andre services.

Optimering af cash-flow – Vores IT-løsninger er tilpasset med henblik på at optimere cash-flowet i din virksomhed. Det gør vi gennem leasingløsninger og finansieringsaftaler, der er tilpasset jeres økonomiske situation og målsætninger.

IT-strategi – Vi forbedrer din IT-strategi ud fra de fire ovenstående områder. Det gør vi ved at standardisere IT-infrastrukturen og effektivisere de forbundne omkostninger.

Cirkulær økonomi – Vi hjælper din virksomhed til at træffe en bæredygtig IT-løsning for både økonomien og miljøet. Med vores Cirkulær IT-koncept tilbyder vi muligheden for, at du kan returnere udstyret efter endt aftaleperiode. Her sletter vi alt data og genanvender så meget som muligt af dit brugte IT-udstyr, så det igen kan skabe værdi.

Brug for hjælp?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle få oplysninger fra dig.