Go Green: 

Hos ed A/S ønsker vi at være med til at fremme den bæredygtige omstilling gennem en række grønne initiativer og certificeringer. Vi holder til i et domicil, der er opført med tanke på bæredygtighed, og sammen med vores IT-leverandører kan vi tilbyde IT-udstyr og IT-infrastruktur, der har til formål at støtte op om den grønne omstilling. Derudover har vi vores egne grønne koncepter for virksomheder og offentlige institutioner, der ønsker at handle bæredygtig IT.

Cirkulær IT: Giv nyt liv til gammelt IT-udstyr

Hos ed A/S har vi vores helt eget bæredygtige IT-koncept, vi kalder for Cirkulær IT. Har du gammelt IT-udstyr, du ikke længere har brug for, kan vi indsamle, sortere, dataslette og genanvende udstyret, så det igen kan skabe værdi. Du kan også vælge at selv købe det brugt. Med denne løsning kan du støtte op om den cirkulære økonomi og være med til at passe på jordens begrænsede ressourcer.

Vi arbejder med IT fra vugge til grav

Som virksomhed er det vigtigt at have fokus på IT-udstyr gennem hele livscyklussen for at kunne optimere jeres IT-økonomi og reducere det miljømæssige aftryk. Via ed Services tilbyder vi en komplet og struktureret tilgang til IT Lifecycle Management, der gør det nemt og enkelt for dig at håndtere IT-livscyklussen. Vi kan håndtere alle faser af IT udstyrets levetid, lige fra indkøb og anvendelse til bortskaffelse og genanvendelse, så du kan fokusere på kerneforretningen.

Et dybdegående engagement i den bæredygtige udvikling

Hos ed A/S er vi certificerede i en række standarder indenfor CSR og miljø, kvalitetsledelse og informationssikkerhed. ISO 14001 og DS 49001 er vores bæredygtige certificeringer og din garanti for, at vi tager vores miljømæssige aftryk og samfundsmæssige ansvar alvorligt.

FN’s Verdensmål er også en integreret del af vores daglige arbejde, og vi har især fokus på de verdensmål, hvor vi mener, vi kan gøre den største forskel. Det omfatter et særligt engagement indenfor blandt andet bæredygtig energi, ansvarligt forbrug og produktion samt oprettelse og vedligeholdelse af partnerskaber. Alt sammen er med det formål at drive en bæredygtig og ansvarlig forretning.

Et tæt samarbejde med ansvarlige leverandører

Vores Go Green-tilgang afspejler sig også i vores valg af samarbejdspartnere. Ligesom vi stiller høje krav til os selv, stiller vi krav til vores leverandører og deres tiltag indenfor bæredygtighed og klima. Vores samarbejdspartnere arbejder med forskellige initiativer, der har fokus på alt fra nedbringning af CO2-udledning og ressourceforbrug til anvendelse af bæredygtige materialer og emballage i forbindelse med produkterne. Alt sammen noget, der også kan smitte positivt af på din virksomheds CSR- og miljøprofil.

Vi har fokus på den klimavenlige drift

Vi hører til i et topmoderne domicil, der er skabt med henblik på at tænke bæredygtigt og sikre et sundt indeklima. Vi har blandt andet 607m2 solceller på taget og udnytter det tilgængelige areal fuldt ud. Vi har også opsat ladestandere til elbiler og anvender udelukkende LED-baserede lyskilder i bygningen. 

Som en del af vores fokus på et sundt indeklima, er bygningen indrettet med lyse og luftige lokaler, der bidrager til at sikre et behageligt arbejdsmiljø og udnytte det naturlige lys bedst muligt. Hos ed A/S er vi vilde med at tænke grønt, og det afspejler sig også i den knap 8 meter høje plantevæg bestående af over 1000 planter, vi har i bygningen. Det er ikke kun visuelt flot men er også med til at sikre et godt indeklima.

Brug for hjælp?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle få oplysninger fra dig.