Software og licenser til organisationer 

Hos ed A/S er vi specialister i softwarelicenser, og vi kan hjælpe din virksomhed med stort set alt, der har med software og licenser at gøre. Vi leverer et bredt spektrum af licenser fra leverandører såsom Microsoft, VMware Veeam, Adobe og mange andre. Samtidig kan vi hjælpe med at håndtere og forny disse på en nem og enkel måde. Hos os får du altid professionel support, producentneutral rådgivning og tæt personlig kontakt.

Er din virksomhed korrekt licenseret?

At købe en softwarelicens er en ting, man skal også sikre sig, at man køber den rigtige. Det kan dog oftest være lidt af en jungle at navigere i software-landskabet, og det kan resultere i, at din virksomhed ender med at købe en omfattende og unødvendig dyr licens, der indeholder en helt masser programmer og funktioner, medarbejderne alligevel ikke bruger. Samtidig er der en række licensregler, der skal tages højde for. 

Den rigtige software- og licensløsning kan fungere som et vigtigt værktøj, der blandt andet kan være med til at sætte skub i produktiviteten og realisere det fulde potentiale i virksomheden. Korrekt licensering hjælper også med at opretholde sikkerheden ved at sikre, at softwaren er opdateret med de seneste sikkerhedsrettelser. Omvendt kan forkert licensering agere som en stopklods for udvikling af forretningen, skabe frustration hos brugerne og gøre din virksomhed mere sårbar overfor cybertrusler.

Optimér dine softwareinvesteringer med den rette licensering

Hos ed A/S guider vi dig igennem software-junglen og hjælper med at få styr på de nødvendige licenser til din virksomheds behov. Her sørger vi for, at det hele går op i en højere enhed og tænker både implementering, anvendelse og administration ind som en del af løsningen. Det sikrer, at I bruger pengene på licenser til software og server storage, der hvor det giver bedst mening for forretningen, og at accepten af samt tilslutningen til anvendelsen af softwaren er så høj som muligt.

Frigør tid i IT-afdelingen, og lad os står for licenshåndteringen

Oftest kan det være svært at holde styr på alle de forskellige licenser, der bliver anvendt i virksomheden. For IT-afdelingen ligger der også en stor opgave i at sørge for, at alle licenserne bliver fornyet i rette tid og sikre, at eventuelle sikkerhedsmæssige sårbarheder hurtigt identificeres og udrettes. 

Har din egen IT-afdeling ikke ressourcerne til at håndtere licenserne selv, eller ønsker I at kunne få mere tid til at udvikle forretningen? Så kan du lade os stå for licenshåndteringen. Vi kan håndtere al administration af licenserne og sørger dermed for, at alle licenserne blandt andet er opdaterede og overholder de nødvendige sikkerhedskrav.

Gnidningsfri integration af ny software i jeres eksisterende systemer 

Implementering af ny software er ikke altid helt ligetil, især hvis det indebærer en større omvæltning af arbejdsopgavernes opsætning og udførelse. Dertil er der typisk eksisterende software og legacy systemer, som den nye software skal kunne arbejde sammen med. 

Hos ed A/S tilbyder vi rådgivning i, hvordan den nye software kan integreres i jeres nuværende miljø, og hvordan I kan inkludere medarbejdere i processen med henblik på at få hele organisationen til at omfavne og udnytte mulighederne med softwaren. På den måde sikrer din virksomhed en succesfuld implementering af software.

Bevar kontrollen over dine softwareaktiver med SAM 

Software Asset Management (SAM) er en yderst nyttig forretningspraksis, som kan gøre det nemmere at skabe overblik, administrere og optimere brugen af softwareapplikationer i din forretning. Det er især relevant, hvis det er vigtigt for dig at bevare kontrol over de tilknyttede risici og omkostninger, der er forbundet med software og licenser.

Hos ed A/S stiller vi vores ekspertise indenfor SAM til rådighed og kan hjælpe med at udvælge de rette værktøjer til jeres behov. Vi kan støtte din virksomhed gennem hele processen, fra indkøb og implementering til anvendelse og udfasning af software, med henblik på at strømline dine softwareaktiver.

Et udpluk af vores softwarespecialiseringer 

Hos ed A/S kan vi hjælpe med at få styr på licenserne, uanset hvilke softwareapplikationer din organisation benytter. Gennem vores ekspertise og tætte partnerskaber med førende leverandører på softwaremarkedet kan vi levere og rådgive omkring licenser til software og server storage fra blandt andet:

Microsoft

Hos ed A/S kan vi rådgive omkring og hjælpe med at licensere din virksomhed korrekt indenfor alle Microsofts softwareløsninger og cloud-platforme. Det omfatter både Microsoft 365 Enterprise og alle de inkluderede kontorapplikationer, såsom Office, Outlook og Teams, samt Azures diverse avancerede cloud computing-tjenester.

Adobe

Vi kan hjælpe med licensering i Adobes forskellige produkter, heriblandt Creative Cloud, Acrobat og Experience Cloud. Adobe Creative Cloud indebærer en omfattende suite af professionelle design- og kreativitetsværktøjer såsom Photoshop og Illustrator, mens Acrobat er centrum for elektronisk dokumentadministration og samarbejde. Experience Cloud omfatter en lang række skalerbare værktøjer til online markedsføring og dataanalyse, der samtidig muliggør en høj grad af personalisering.

Veeam

Backup af data er en central del af din IT-sikkerhedsstrategi. Gennem vores tætte samarbejde med Veeam kan vi levere førende backup-licenser til virtuelle miljøer og cloud. Det sikrer din organisation en pålidelig backupløsning til beskyttelse og gendannelse af data fra eksempelvis Microsoft 365 og Salesforce.

VMware

VMware tilbyder virtualiserings- og cloudinfrastrukturløsninger. Dette inkluderer virtualisering af servere, storage og netværk. Med VMware har din virksomhed blandt andet mulighed for at konsolidere flere servere på en enkelt fysisk enhed, hvilket kan medføre en reducering af hardwareomkostninger, energiforbrug og administrativ kompleksitet. VMwares platform understøtter også cloudintegration, hvilket giver din virksomhed mulighed for at udnytte cloudmiljøer til at optimere skalerbarhed og fleksibilitet.

With Secure

Med With Secure kan vi integrere en helhedsorienteret sikkerhedsløsning, der overvåger og beskytter din virksomheds IT-miljø. Med fokus på Endpoint Detection Respons (EDR) sikrer With Secure omfattende beskyttelse af din forretning mod cybertrusler og uautoriseret adgang.

Secureworks

Gennem vores samarbejde med Secureworks kan vi tilbyde en proaktiv tilgang til din virksomheds cybersikkerhed via et omfattende og topprofessionelt Security Operations Center (SOC). Her kan du drage fordel af 24/7 overvågning af dit IT miljø, straksrespons på potentielle sikkerhedstrusler og adgang til højtspecialiserede cybersikkerhedsfagfolk, så dine egne IT-folk roligt kan holde fri.

Tenable

Tenable er endnu en softwareløsning, vi har en særlig ekspertise indenfor. Med Tenable kan du få hjælp til at styrke din IT-sikkerhed ved hjælp af eksempelvis sårbarhedsscanninger, der identificerer mulige sårbarheder i dit IT-miljø i realtid. Derudover tilbyder Tenable en række andre management softwareløsninger, som du kan bruge til at få et godt helhedsindblik i din IT-infrastrukturs aktuelle sikkerhedsniveau.

Entrust

Vi kan også hjælpe din virksomhed med integration af softwareløsninger fra Entrust til at opretholde fortrolighed og integritet. Det inkluderer førende løsninger indenfor Identity Management, sikker betaling og databeskyttelse.

Brug for hjælp?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle få oplysninger fra dig.