Telefoner, tablets og tilbehør til den professionelle arbejdsplads

Hos ed A/S leverer vi telefoner, tablets og tilbehør inklusive skræddersyede services til private virksomheder og offentlige institutioner i alle størrelser og sektorer. Her kan du få en samlet løsning tilpasset din unikke organisation — lige fra finansiering, indkøb og klargøring til driftssupport og håndtering af gamle enheder, du ikke længere har brug for. Skal du forkæle medarbejderne med lige præcis den telefon eller tablet, de ønsker sig i deres dagligdag? Så kan dette med fordel løses med vores CYOD-ordning.

Din følgesvend i alle slags arbejdsmiljøer

Din telefon eller tablet er med dig overalt — en sand følgesvend. Det er i mange henseender din direkte forbindelse med omverdenen og med dine samarbejdspartnere. Men telefoner og tablets er i højere grad også blevet en integreret del af måden at arbejde på. Det kan for eksempel være til optagelse af videoer eller tagning af billeder til sociale profiler, registrering af kunder, lagerstyring og meget andet. Med de uendelige mange applikationer og muligheder for at tilpasse din telefon og tablet, er det oftest et uundværligt aktiv i hverdagen. 

Men hvilken telefon eller tablet passer bedst til dine medarbejdere? Det er et spørgsmål, vi hos ed A/S står klar til at hjælpe dig med at besvare. Dit arbejde indebærer uden tvivl et specifikt miljø, som kræver en vis holdbarhed, ydeevne eller batterilevetid for dine enheder. Skal du for eksempel bruge en model, som kan anvendes til en lang række opgaver af forskellige karakterer? Skal telefonen bruges et sted, hvor enheden hyppigt udsættes for slid? Eller har brug for en model med det bedste kamera på markedet? Uanset hvilke behov du og dine medarbejdere har, så er vi her for at vejlede jer og tilbyde de rette løsninger indenfor telefoni og tablets.

Skal jeres følgesvende udskiftes?

Frit valg af førende telefoner og tablets

Hos ed A/S har vi opbygget en solid erfaring indenfor mobiler og tablets og har etableret tætte partnerskaber med førende leverandører i branchen. Som autoriseret forhandler af Apple-produkter er vi stolte af at kunne tilbyde dig fuld adgang til det populære Apple-univers. Udover Apple har vi etableret tætte samarbejder med førende leverandører som Samsung og Lenovo, så vi kan levere en bred vifte af mobil- og tabletløsninger, der opfylder din organisations specifikke krav og præferencer — også hvis de ændrer sig.

Få konfigureret enhederne, så de er klar til brug med det samme

Det kræver normalt noget tid at konfigurere en telefon eller tablet, så den er tilpasset din organisations behov, arbejdsopgaver og krav til sikkerhed. Skal et større antal medarbejdere udstyres med nye enheder, kan det hurtigt blive en ganske stor opgave, som vil optage en hel del tid hos IT-afdelingen.

Du kan med fordel vælge at overlade opgaven til vores konfigurationsafdeling, som kan stå for at tilpasse systemer, software og sikkerhedsforanstaltninger på enhederne. Vi kan også håndtere imagepålægning, hvis der er tale om et større antal telefoner eller tablets, så dine IT-folk kan bruge deres tid på andre mere vigtige opgaver i dagligdagen. 

Gennem vores partnerskaber med Samsung, Apple og Android kan vi trække på teknologier som Samsung Knox, Apple DEP (Device Enrollment Program) og Google Zero-touch, hvilket sikrer nem og effektiv konfiguration af enhederne fra de respektive leverandører. Derudover kan vi udnytte mulighederne ved cloud deployment til at konfigurere og administrere enhederne centralt i skyen. Uanset hvilken telefon eller tablet medarbejderne benytter, sørger vi for en strømlinet udrulningsproces, så medarbejderne hurtigt kan tage de forskellige enheder i brug. 

Optimal beskyttelse af din telefon eller tablet

Din telefon eller tablet er en vigtig del af din arbejdsgang. Af den grund er det essentielt at beskytte din telefon eller tablet ordentligt. Vores account manager kan hjælpe dig med både almindelige covers samt mere avancerede modeller, der giver et bedre greb på din telefon og er ekstra stødabsorberende. Derudover kan vi stå for at montere en holdbar skærmbeskyttelse, hvis I ønsker det.

Vil tilbyder også leasing telefoner, tablets og tilbehør

Ønsker du at gøre udgifterne til telefoner, tablets og diverse tilbehør overskuelige og omdanne det til en forudsigelig driftsomkostning? Via vores datterselskab ed Services A/S har du mulighed for at nemt lease alle de enheder, du har brug for samlet på én regning. Leasing har flere gode fordele, og du slipper eksempelvis for den normale up-front investering og kan dermed frigøre likviditet til andre investeringer. Udviklingen indenfor telefoner og tablets går også hurtigt, og ved at benytte dig af leasing er det endnu lettere at udskifte enhederne i takt med ændringer i behov og tilgængeligheden af nyere teknologi.

CYOD: Lad medarbejderen vælge sin foretrukne telefon eller tablet

Dine medarbejdere har med al sandsynlighed forskellige foretrukne måder at arbejde på og det samme er gældende, når det kommer til valg af telefoner, tablets og IT-udstyr. Derfor tilbyder vi en Choose Your Own Device-ordning (CYOD), som giver din virksomhed mulighed for at tilgodese medarbejdernes individuelle præferencer. Her kan medarbejderne så vælge præcis den telefon, tablet eller det tilbehør, de ønsker ud fra et sortiment, din virksomhed har valgt. Samtidig er en CYOD-ordning nemt og uden ekstra omkostninger for din virksomhed.

Cirkulær IT: Giv nyt liv til gamle telefoner, tablets og andet IT-udstyr

Hos ed A/S arbejder vi for en grønnere fremtid. Derfor er vi også ivrige efter at hjælpe dig med at udskifte din brugte telefon eller tilbehør, hvis du ikke længere har brug for det. Med vores Cirkulær IT-koncept indsamler vi dit overflødige IT-udstyr og istandsætter det, så det igen kan skabe værdi for andre. Vi håndterer dit gamle udstyr på professionel og ansvarlig vis. Det inkluderer også korrekt og sikker sletning af alle data med mere, så jeres følsomme informationer ikke ender i de forkerte hænder.

Brug for hjælp?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle få oplysninger fra dig.