Som kunde hos ed A/S vil du opleve et unikt fokus fra vores side på at gøre det nemt at handle IT via tryghed, relationer og kundeservice.

Optimer dine IT-indkøb

Hos ed A/S omsætter vi årligt IT-udstyr og løsninger på op imod 300 millioner kr.
Denne volumen gør det muligt for os at tilbyde vores kunder gunstige samhandelsbetingelser igennem en tæt kontinuerlig dialog med IT-producenterne og de største distributører i branchen.

Tryghed

i dine IT-indkøb indebærer, at vi med udgangspunkt i dit IT-budget og eventuelle præferencer til producent og leverancesikkerhed, byder ind med et defineret sortiment og prissætning herpå.

Relationer

trækker vi på, når vi skal søge specialbid, eller når vi skal være behjælpelige med at fremskaffe produkter, der ellers kan være svære at fremskaffe. Dertil trækker vi også på vores relationer til IT-specialister på de områder, hvor der er behov for specialviden omkring opsætning, installation og implementering af komplekse løsninger. Kun tætte relationer er i denne forbindelse vores garanti for, at vi stiller med ekspertviden og ikke blot en konsulent, der er generalist. Vi er meget opmærksomme på, at tid er penge, både når der skal handles IT og i lige så høj grad ved opsætning og installation af IT-Infrastruktur og tilhørende services.

Kundeservice

er en gennemgående mentalitet og naturlighed hos ed A/S. Alle vores medarbejdere arbejder med en teamånd man som kunde kan mærke hver gang, man er i dialog os. Her bliver telefonen besvaret hurtigst muligt, og alle medarbejdere hjælper såvel kunder som kollegaer med at løse forespørgsler og ordretastning – dermed er vi der altid, når du har brug for hjælp eller sparring til dine IT-indkøb.