Bliv elev i ed A/S

Vil du være med til at skabe værdi? Vi kan hjælpe dig på vej

Har du ambitioner, og søger du en virksomhed, hvor du i din elevtid får en vigtig rolle på en arbejdsplads? Så bliv elev i ed A/S. Her tilbyder vi et lærerigt elevforløb, der understøtter dine uddannelsesmål og øger dine kompetencer. Vi tilstræber at give dig de rammer, der skal til for, at du får succes og udlever dine ønsker for din elevtid. Det vigtigste for os er, at du kommer til at trives og selvstændigt afprøver dine evner i opgaver, som skaber værdi for dig og vores kunder.

Som elev i ed A/S mærker du ansvar, samarbejde, faglig sparring og fællesskab

Fagligt samarbejde

I ed A/S er vi alle hinandens kunder. Det vil sige, at vi har et fælles ansvar og ønske, på tværs af afdelinger, om at yde den bedste kundeservice for vores kunder, samarbejdspartnere og hinanden. Derfor siger vi altid JA til hinanden og samarbejder om at nå frem til løsninger, som alle får glæde af.

Fællesskab

Hos ed A/S løfter vi i flok. Vi er individuelt en succes, når vi lykkes sammen. Vi er en arbejdsplads med en helt unik social kultur, og hvor fællesskabet tydeligt kan mærkes blandt både medarbejderne og de, der besøger vores virksomhed.

Selvstændige opgaver

Som elev i ed A/S er du selv ansvarlig for at drive din egen læring, for at være opsøgende og udføre opgaver selvstændigt fra start til slut. Det er vigtigt for os, at du er stolt af det, du laver og ved, at dit arbejde skaber værdi for virksomheden på lige fod med alle andre medarbejdere.

Støtte fra leder

Din leder har det overordnede ansvar for at skabe de nødvendige rammer, så du i din elevtid arbejder med opgaver, der matcher dine uddannelsesmål og understøtter dine ambitioner. Du får selvfølgelig god hjælp, sparring og vejledning af din leder og af dine mere erfarne kolleger. På den måde får du ansvar og en stor grad af frihed – men altid med støtte. 

Potentiale for langvarig udvikling

Som elev i ed A/S har du rig mulighed for at blive udfordret fagligt og lære nye ting hver dag gennem dine primære opgaver, dialog med vores kunder og samarbejdspartnere samt sparring med dine kollegaer. Vi går op i den faglige udvikling på både den korte og lange bane. Derfor sørger vi også for at stille de rette rammer og ressourcer til rådighed for dig, så du kan blive klædt bedst muligt på til din fremtidige karriere. Måske som en fast del af vores team?

Er vi et match? 

Kunne du tænke dig en uddannelse og en eventuel fremtidig karriere i ed A/S? Brænder du for enten B2B salg, indkøb, kundeservice, IT-infrastruktur eller opgaver indenfor kontor og administration? Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for at specialisere dig i netop dét felt, du er stærkest i og interesserer dig for.

Vil du også have de bedste muligheder for at udleve dine ambitioner i fantastiske rammer? Og er du ligeledes pligtopfyldende og fuld af gå-på-mod? Så kan en elevplads hos ed A/S være det oplagte valg for dig.

I ed A/S tilbyder vi dig følgende elevpakke

Udover gode muligheder for at udvikle dig professionel og indgå i et stærkt social fælleskab, får du som elev i ed A/S følgende inkluderet i din elevpakke:

Trainee Development Plan, som sikrer indfrielse af uddannelsesmål

Adgang til ed’s eget fitnessrum

Mulighed for tilmelding
til frokostordning  

Frugtordning  

Adgang til landets førende
rabatportal LogBuy
  
 

Årlig elevdag, hvor alle elever hos ed A/S deltager

Hvem er vi hos ed A/S? 

Vi er en 100% danskejet virksomhed med base i Skødstrup, lidt nord for Aarhus. Siden 2002 har vi specialiseret os i rådgivning og salg af skræddersyede IT-løsninger samt IT-udstyr til private virksomheder og offentlige institutioner. Tryghed, relationer og kundeservice er de vigtigste byggesten i ed A/S. Derfor er vi ikke blot en IT-leverandør, men en samarbejdspartner for vores kunder – hvor vi arbejder Sammen om IT.

Som arbejdsplads prioriterer vi et godt socialt miljø, med professionelle rammer og høj trivsel, hvor vi fejrer vores succeser sammen. Vi tilstræber, at alle ansatte skal være stolte af at arbejde i ed A/S. Vi udvikler på vores medarbejdere og har et ønske om at gøre en forskel, der sætter et positivt aftryk, som bliver set og husket, og som bidrager til en langvarig relation.

LÆS MERE: Om ed A/S

CSR og miljø er en del af vores hverdag

Vores hverdag består af at hjælpe kunderne til de bedste IT-løsninger, men vi ser det også som vores fornemmeste opgave at arbejde på en ansvarlig og etisk måde. Vi er en ISO-certificeret virksomhed med fokus på CSR og bæredygtighed. Vores bygning har f.eks. solceller på taget og vi har el-biler samt ladestandere.

Vi har også fokus på FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling og er stolte af, at vi kan gøre en forskel. Vi tilbyder cirkulære IT-produkter og inspirerer herigennem vores kunder til at tage miljøvenlige valg. Derudover støtter vi det lokale foreningsliv og samarbejder med jobcentre og uddannelsesinstitutioner.

LÆS MERE: Om vores arbejde med CSR & miljø

Hvad siger vores elever om at være en del af ed A/S?

Hør nærmere om, hvad nogle af vores nuværende og tidligere elever ed i A/S siger om os og det at være elev i virksomheden:

”Jeg valgte ed, fordi det er en spændende virksomhed i stor vækst. Som elev har man stor medbestemmelse og får lov til at arbejde med mange forskellige opgaver. Kulturen er også en af de ting, som virkelig skiller sig ud, og som jeg vægter højt. Det er en meget åben arbejdsplads, hvor man kan snakke godt med alle i virksomheden.”
Christian Ginnerup, IT-Trainee, færdiguddannet januar 2025.

”IT-branchen er også en branche med fremtid, og jeg kunne se en mulighed for, at en elevstilling i ed kunne blive til en fast stilling på sigt. Jeg kendte ikke meget til kulturen i ed A/S, før jeg startede som elev, men det er et kæmpe plus og har gjort, at jeg er meget glad for at have valgt ed som praktikvirksomhed.”
Paloma Lorenzo, Office Trainee. Færdiguddannet august 2022. Efter endt elevtid fastansat som, Coordinator i Business Support.

“CSR-profilen er noget, der især har tiltrukket mig. Det med at ed A/S fokuserer meget på bæredygtighed og har medarbejderforhold med i tankerne. Der er også en del unge mennesker, hvilket gør, at der er kolleger på samme alder, som har fulgt med i den samme IT-udvikling”.
Casper Bekker Skov, praktikant i 2021 herefter Sales Trainee. Startede sin elevtid september 2022.

LÆS OGSÅ: Vores elever fra Aarhus Business College fortæller

Mød ed A/S

Har du lyst til at tage en snak med os og høre nærmere om mulighederne for at blive elev i ed A/S, og hvad vi kan tilbyde dig? Vi deltager løbende i forskellige karrierearrangementer hos uddannelsesinstitutioner, hvor du har mulighed for at “speeddate” med os. Hold øje med vores næste arrangement her på siden.