Bliv elev i ed A/S

VIL DU VÆRE MED TIL AT SKABE VÆRDI? VI KAN HJÆLPE DIG PÅ VEJ

Har du ambitioner og søger du en virksomhed, hvor du i din elevtid får en vigtig rolle på en arbejdsplads? Hos ed A/S tilbyder vi et elevforløb, der understøtter dine uddannelsesmål og øger dine kompetencer. Vi tilstræber at give dig de rammer, der skal til, for at du får succes og udlever dine ønsker for din elevtid. Det vigtigste for os er, at du kommer til at trives og selvstændigt afprøver dine evner i opgaver, som skaber værdi for dig og for virksomheden.

VIL DU MÆRKE ANSVAR, SAMARBEJDE, FAGLIG SPARRING OG FÆLLESSKAB?

Fagligt samarbejde
I ed A/S er vi alle hinandens kunder. Det vil sige, at vi har et fælles ansvar og ønske, på tværs af afdelinger, om at yde den bedste kundeservice for vores kunder, samarbejdspartnere og hinanden. Derfor siger vi JA og samarbejder om at nå frem til løsninger, som alle får glæde af. 

Fællesskab
Hos ed A/S løfter vi i flok. Vi er individuelt en succes, når vi lykkes sammen. Vi er en arbejdsplads, med en helt unik social kultur og hvor fællesskabet tydeligt kan mærkes både blandt medarbejderne og de, der besøger vores virksomhed.  

Selvstændige opgaver
Som elev er du selv ansvarlig for at drive din egen læring, for at være opsøgende og udføre opgaver selvstændigt fra start til slut.  Det er vigtigt for os, at du er stolt af det, du laver og ved, at dit arbejde skaber værdi for virksomheden på lige fod med alle andre medarbejdere.

Støtte fra leder
Din leder har det overordnede ansvar for at skabe de nødvendige rammer, så du i din elevtid arbejder med opgaver, der matcher dine uddannelsesmål og understøtter dine ambitioner.
Du får selvfølgelig god hjælp, sparring og vejledning af din leder og af dine mere erfarne kolleger. På den måde får du ansvar, en stor grad af frihed – men altid med støtte.  

Hvem er vi hos ed A/S? 

Vi er en 100% danskejet virksomhed, der siden 2002 har specialiseret sig i at rådgive om- og sælge skræddersyede IT-løsninger samt IT-udstyr til private virksomheder og offentlige institutioner. De vigtigste byggesten i ed A/S er tryghed, relationer og kundeservice. Derfor er vi ikke blot en IT-leverandør, men en samarbejdspartner for vores kunder – hvor vi arbejder Sammen om IT 

Som arbejdsplads prioriterer vi et godt socialt miljø, med professionelle rammer og høj trivsel, hvor vi fejrer vores succeser sammen. Vi tilstræber, at alle ansatte skal være stolte af at arbejde i ed A/S. Vi udvikler på vores medarbejdere og har et ønske om at gøre en forskel, der sætter et positivt aftryk, som bliver set og husket, og som bidrager til en langvarig relation.  

Kunne du tænke dig en uddannelse og en eventuel fremtidig karriere hos ed A/S? Brænder du for enten B2B salg, indkøb, kundeservice, IT-infrastruktur eller opgaver indenfor kontor og administration? Vil du have de bedste muligheder for at udleve dine ambitioner i fantastiske rammer? Er du pligtopfyldende og fuld af gå-på-mod? Så kan en elevplads hos ed A/S være det oplagte valg for dig.

I ed A/S tilbyder vi dig følgende elevpakke:

Trainee Development Plan,som sikrer indfrielse af uddannelsesmål

Adgang til ed’s eget fitnessrum

Mulighed for tilmelding
til frokostordning  

Frugtordning  

Adgang til landets førende
rabatportal LogBuy
  
 

Årlig elevdag, hvor alle elever hos ed A/S deltager

CSR og miljø er en del af vores hverdag

Vores hverdag består af at hjælpe kunderne til de bedste IT-løsninger, men vi ser det også som vores fornemmeste opgave at arbejde på en ansvarlig og etisk måde. Vi er en ISO-certificeret virksomhed med fokus på CSR og bæredygtighed. Vores bygning har f.eks. solceller på taget og vi har el-biler samt ladestandere.

Vi har også fokus på FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling og er stolte af, at vi kan gøre en forskel. Vi tilbyder cirkulære IT-produkter og inspirerer herigennem vores kunder til at tage miljøvenlige valg. Derudover støtter vi det lokale foreningsliv og samarbejder med jobcentre og uddannelsesinstitutioner.

”Jeg valgte ed, fordi det er en spændende virksomhed i stor vækst. Som elev har man stor medbestemmelse og får lov til at arbejde med mange forskellige opgaver. Kulturen er også en af de ting, som virkelig skiller sig ud, og som jeg vægter højt. Det er en meget åben arbejdsplads, hvor man kan snakke godt med alle i virksomheden.”
Christian Ginnerup, IT-Trainee, færdiguddannet januar 2025.

”IT-branchen er også en branche med fremtid, og jeg kunne se en mulighed for, at en elevstilling i ed kunne blive til en fast stilling på sigt. Jeg kendte ikke meget til kulturen i ed A/S, før jeg startede som elev, men det er et kæmpe plus og har gjort, at jeg er meget glad for at have valgt ed som praktikvirksomhed.”
Paloma Lorenzo, Office Trainee. Færdiguddannet august 2022. Efter endt elevtid fastansat som, Coordinator i Business Support.

“CSR-profilen er noget, der især har tiltrukket mig. Det med at ed A/S fokuserer meget på bæredygtighed og har medarbejderforhold med i tankerne. Der er også en del unge mennesker, hvilket gør, at der er kolleger på samme alder, som har fulgt med i den samme IT-udvikling”.
Casper Bekker Skov, praktikant i 2021 herefter Sales Trainee. Startede sin elevtid september 2022.

  • Læs vores elevers egne udsagn, når de fortæller om deres tanker ved at ansøge om en elevstilling hos ed A/S, samt hele ansættelsesprocessen. Derudover hvilke arbejdsopgaver de hver især har, hvad der kræves af dem, og hvilke drømme de har for fremtiden. Klik her