Konfigurering og imagepålægning

Frigør tid i IT-afdelingen med ed A/S’ konfigurering- og imagepålægningservice

Hos ed A/S tilbyder vi en professionel og skræddersyet løsning til klargøring og opsætning af IT-udstyr, hvilket sparer din IT-afdeling for både tid og besvær. Med vores konfigurering- og imagepålægningservice sørger vi for at tilpasse systemer, software og sikkerhedsforanstaltninger, så dit IT-udstyr er køreklar ved levering.

Konfigurering: Vi gør enhederne klar til brug

Dit IT-udstyr bør tilpasses til præcist din virksomheds behov for at kunne understøtte produktivitet og effektivitet optimalt. Konfigurering af enhederne er dog oftest en tidskrævende opgave og noget, som kan optage dyrebar tid i IT-afdelingen. 

Hos ed A/S kan vi varetage denne opgave for jer og sørge for blandt andet konfiguration af operativsystemet, applikationer, netværksparametre og andre specifikke indstillinger i overensstemmelse med din virksomheds standarder og krav. Vi kan også hjælpe med at eftermontere diske eller udvidelseskort i både PC’er, printere og servere, så det passer til netop jeres behov.

Hvorfor ikke modtage jeres nye enheder klar til brug? 

Imagepålægning: Effektiv distribution af konfigurationer på tværs af enheder

Skal du udrulle en større IT-flåde, eller er der løbende ressourcekrævende konfigureringsopgaver, der kræver, at du gentagne gange manuelt installerer den samme software på mange forskellige enheder? Så lad os hjælpe med at gøre arbejdet en hel del nemmere. 

Med vores imagepålægningservice opretter vi et ‘image’ eller en kopi af en fuldt konfigureret computer eller anden enhed, hvilket gør det muligt at distribuere den samme konfiguration til flere enheder hurtigt og effektivt. Her kan vi varetage hele processen, lige fra udarbejdelse af en generisk image til pålægning af dette på enhederne. Alt sammen klarer vi forinden lever

Du kan også lade os sørge for:

Tyverimærkning

Dit IT-udstyr udgør rygraden af din forretning. Derfor er det vigtigt at tage de nødvendige forholdsregler. I den forbindelse kan vi hjælpe med at tyverimærke dine enheder, hvis du ikke selv har ressourcerne til det. Hver enkelt enhed tildeles en unik identifikation, hvilket gør den let genkendelig og mindre attraktivt for eventuelle tyve at tage med sig.

Lasergravering

Gør dine enheder unikke og personlige med vores lasergraveringsservice. På den måde kan du fremhæve din virksomheds eller institutions logo på en æstetisk flot facon og benytte det som en del af din branding. Samtidig kan det fungere som en form for tyverimærkning, da graveringen er permanent og stort set umulig at slide op. Vi sørger for at sende enhederne til en gravør, inden du modtager dem, så det hele er klar ved levering.

Udpakning

Især ved større leverancer af blandt andet PC’er eller tablets bruges der en del tid på bare at pakke enhederne ud. Og så er der lige den store mængde emballage, som skal samles, sorteres og bortskaffes efterfølgende. Ved større leverancer af IT-udstyr kan vi stå for at pakke hardwaren ud og levere det til den ønskede lokation, enten stablet i kasser eller på paller. Det gør det endnu nemmere og hurtigere at distribuere og opsætte enhederne på kontoret. Vi tager naturligvis også gerne emballage og andet unødvendigt medfølgende indhold med igen og sørger for at bortskaffe det korrekt.

Glasbeskyttelse

Har dine medarbejdere brug for nye telefoner eller tablets, tilbyder vi, udover konfigurering, at påmontere glasbeskyttelse og covers, så medarbejderne roligt kan tage enhederne i brug, uden de er særligt udsatte for slag og ridser.

Brug for hjælp?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle få oplysninger fra dig.