Hos ed A/S er vi fuldt bevidste om vores ansvar

CSR og miljø er en stor del af vores værdisæt og vores måde at arbejde på hos ed A/S. Det er til fordel for vores kunder og medarbejdere såvel som eksterne partnere og andre interessenter, der ønsker at træffe ansvarlige valg.

I den forbindelse arbejder vi målrettet med en lang række af FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling, har opnået forskellige anerkendte certificeringer og indført flere konkrete bæredygtige tiltag. Du kan blive meget klogere på vores forpligtelse til CSR og miljø herunder.

Vores fokus på CSR og miljø starter indefra 

Vi arbejder med en langsigtet CSR og miljø-strategi, da bæredygtighed er en lang og vedvarende rejse. For at sikre at alle i ed A/S har et indgående kendskab til vores strategi og støtter op om den i det daglige arbejde, gennemgår alle vores medarbejdere et CSR- og miljøkursus. På den måde bliver det en helt naturlig del af vores tilgang til løsningerne og vores mindset på arbejdspladsen. 

Samtidig baserer vi vores indsats på FN’s Verdensmål, som vi aktivt støtter i vores daglige arbejde. Vi arbejder målrettet med en lang række af verdensmålene og sætter særligt ind de steder, vi kan gøre den største forskel i forbindelse med den bæredygtige udvikling.

Derudover er vi stolte af at være certificerede i internationale og danske anerkendte standarder indenfor kvalitet, informationssikkerhed, CSR og miljø. Det inkluderer ISO 9001, ISO 27001, ISO 14001 og DS 49001, der tilsammen garanterer et sikkert, ansvarligt og effektivt samarbejde, når du handler med os.

Gør det nemt at handle og udskifte IT ansvarligt

Hos ed A/S inddrager vi bæredygtighed og ansvar som en integreret del af vores løsninger. Vi udvælger samarbejdspartnere, der matcher med vores CSR- og miljøpolitikker. 

Derudover hjælper vi vores kunder med at have fokus på hele IT-livscyklussen. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde vores Cirkulær IT-løsning, der giver din virksomhed mulighed for at støtte op om den cirkulære tankegang ved at lade jeres gamle IT-udstyr blive genanvendt eller selv købe brugt IT-udstyr. Via vores datterselskab, ed Services, tilbyder vi rådgivning og planlægning med henblik på at reducere din virksomheds omkostninger og miljømæssige aftryk fordelt over hele IT-livscyklussen.

Et stærkt lokalt engagement 

Vi er en 100% danskejet virksomhed, der hører til lige i udkanten af Skødstrup nær Aarhus. Vi har bevidst valgt at prioritere det nære og ønsker at gøre en forskel der, hvor vi er forankret. Det indebærer en række konkrete tiltag, lige fra at løbende have fokus på den klimavenlige drift til at støtte op omkring det lokale foreningsliv og andre værdiskabende sociale initiativer.

LÆS MERE OM: Vores tiltag