Hos ed A/S er vi fuldt bevidste om vores ansvar

Vores grundlæggende værdier er baseret på at skabe tryghed og hermed langvarige relationer til leverandører, kunder samt medarbejdere og derigennem yde kundeservice i verdensklasse 

Et meget vigtigt fokusområde i vores nuværende strategi er CSR og miljø. Derfor har vi integreret nogle helt konkrete initiativer, som er understøttet af anerkendte certificeringer, for at bidrage til en positiv udvikling i vores virksomhed og i sidste ende i samfundet.

Medarbejderuddannelse med udgangspunkt i FN’s verdensmål 

Vi starter vores rejse mod en langsigtet bæredygtig strategi indefra. Dette gør vi ved at give alle vores medarbejdere et CSR- og miljøkursus, således at ansvarlighed bliver en naturlig del af vores tilgang og mindset på arbejdspladsen. Samtidig baserer vores indsats sig på FN’s verdensmål, som vi aktivt støtter i vores daglige arbejde. 

Fremtidens bæredygtige IT-indkøb 

Hos ed A/S har bæredygtighed fået plads til at blomstre, og det har resulteret i vores eget innovative koncept: Cirkulær IT. Gennem Cirkulær IT tilbyder vi vores kunder muligheden for at bidrage til at passe på miljøet ved enten at sælge eller købe brugt IT-udstyr. Når man vælger at handle i vores Cirkulær IT-afdeling, er man med til at reducere CO2-aftrykket.

Vores søsterselskab ed Services hjælper med rådgivning og planlægning af dit IT-udstyrs livscyklus fra ”vugge til grav” og har også en indlagt tilbagekøbsaftale, der på samme vis sørger for at fremme en cirkulær økonomi.  

Lokalt forankret 
Som en virksomhed der er 100% danskejet, har vi et stærkt fokus på at opretholde en gennemført dansk etik og kvalitetsstandard i vores arbejde. Vi har derudover bevidst valgt at prioritere det nære og ønsker at gøre en forskel der, hvor vi er forankret. Læs mere her.