Choose Your Own Device (CYOD): PC og IT-udstyr til medarbejdernes individuelle behov

IT-afdelingen bruger ofte betydelige ressourcer på at bestille computere og tilbehør til nye og eksisterende medarbejdere. Men hvorfor ikke lade medarbejderne vælge deres foretrukne IT-udstyr selv og dermed frigive værdifuld tid til mere forretningskritiske opgaver? Dette er en win-win-situation for både arbejdsgiver og den enkelte medarbejder.

Med ed A/S’s skræddersyede Choose Your Own Device-ordning får medarbejderne adgang til en portal med et prædefineret sortiment af enheder og tilbehør. Denne fleksibilitet betyder, at medarbejderne selv kan vælge det udstyr, der passer bedst til deres individuelle arbejdsstil og behov. Ved at tilgodese medarbejdernes præferencer, øges både tilfredsheden og produktiviteten på arbejdspladsen.

Hermed behøver virksomheden ikke længere at bruge tid på at administrere og bestille PC og IT-udstyr til alle medarbejdere. I stedet kan fokus lægges over på mere strategiske og kritiske opgaver, hvilket resulterer i en mere effektiv og velfungerende IT-infrastruktur.

Hvad kan du spare med en CYOD PCordning?

Få tilsendt et whitepaper med tre priseksempler

3 nøglefordele ved CYOD PC

1:
Med et standardsortiment er omkostningerne faste, og medarbejderen betaler selv for eventuelle opgraderinger.

2:
Én brugervenlig portal til online bestilling og fejlmelding.

3:
Nem og overskuelig administration uden økonomisk risiko for din virksomhed.

Hvad er Choose Your Own Device PC?

Choose Your Own Device (CYOD) PC er en løsning, der giver medarbejderne mulighed for at vælge det IT-udstyr og tilbehør, de foretrækker at bruge på arbejdet. Virksomheden udvælger et sortiment af enheder og tilbehør, som medarbejderne kan vælge imellem. Medarbejderen vælger herefter det ønskede udstyr, og virksomheden kan give medarbejderen mulighed for at opgradere til en dyrere enhed mod egenbetaling.

Når valget er foretaget, sørger ed A/S for levering og håndtering af de valgte enheder, hvilket sikrer en gnidningsfri proces. ed Services administrerer og udarbejder leasingaftalerne som en del af ordningen, hvilket gør det let for virksomheden at implementere og administrere CYOD.

Hvis medarbejderen vælger at opgradere enheden, betales prisforskellen via nettolønnen over en periode på eksempelvis 36 måneder. Ved aftaleperiodens slutning kan virksomheden eller medarbejderen vælge at frikøbe enheden eller lade ed A/S tage den retur. Dette giver fleksibilitet for medarbejderen og økonomisk forudsigelighed for virksomheden.

Tilgodeser I medarbejdernes individuelle behov? 

Sådan fungerer Choose Your Own Device PC-ordningen

Forskelligt-IT-udstyr

1:
Virksomheden udvælger et sortiment af enheder og tilbehør.

Se list

2:
Medarbejderen vælger det ønskede udstyr og kan eventuelt opgradere mod egenbetaling.

Udparkning

3:
ed A/S leverer og håndterer de valgte enheder.

Aftale

4:
ed Services administrerer og udarbejder en leasingaftale i forbindelse med ordningen.

Betalingsperiode

5:
Hvis medarbejderen opgraderer enheden, betales prisforskellen via nettolønnen over en periode på eksempelvis 36 måneder.

Retur pc

6:
Virksomheden får mulighed for at frikøbe enheden, eller ed A/S tager enheden retur efter endt aftaleperiode.

Vores Choose Your Own Device-løsning inkluderer en ed-bestillingsportal med leasing, administration, vedligehold, asset management og projektledelse. Ved endt aftaleperiode sørger ed A/S for dataslet og certifikat.

Derudover er der blandt andet mulighed for at tilkøbe: 

  • All Risk–forsikring
  • Returoption
  • Imagepålægning/Deployment

Giv dine medarbejdere deres foretrukne IT-udstyr – uden ekstra omkostninger

Med Choose Your Own Device (CYOD) PC kan du som arbejdsgiver tilbyde dine medarbejdere at vælge det IT-udstyr, der passer bedst til deres behov, uden at det koster virksomheden ekstra. Hvis medarbejderen ønsker at opgradere til en dyrere enhed, betales differencen via et nettolønstræk over den aftalte leasingperiode.

CYOD øger friheden og fleksibiliteten for medarbejderne, hvilket styrker deres tilfredshed og engagement. Dette initiativ viser, at virksomheden værdsætter sine medarbejdere, hvilket endvidere kan hjælpe med at tiltrække og fastholde talenter.

Lad ed A/S tage sig af alt det praktiske, og spar tid

Oplever I, at håndtering af IT-udstyr ofte er en tidskrævende opgave for både IT-afdelingen og resten af virksomheden? Hos ed A/S tager vi os af alle praktiske aspekter af jeres Choose Your Own Device (CYOD)-ordning. Vi står for planlægning, levering og håndtering af de valgte enheder, såvel som reparation og support, hvilket både sparer jer tid, administrativt besvær og eliminerer uforudsete IT-omkostninger. 

Gennem ed Services tilbyder vi tilpassede leasingaftaler, der gør det nemt at anskaffe det ønskede udstyr og skabe forudsigelighed i dit IT-budget. Medarbejderne eller virksomheden kan selv vælge, om de vil levere udstyret tilbage ved leasingperiodens slutning eller frikøbe det. Ved at lade ed A/S tage sig af det praktiske, kan I forbedre både effektiviteten og tilfredsheden i hele organisationen.

Benyt også CYOD, når medarbejderne skal vælge telefon

Choose Your Own Device-ordningen fås ikke kun i forbindelse med computere og tilbehør, men også telefoner. På samme måde som CYOD PC kan medarbejderne selv vælge den telefon, der bedst opfylder deres behov og præferencer. Ved at udvide CYOD til telefoner sikrer virksomheden, at medarbejderne har de bedste arbejdsværktøjer til rådighed. Læs mere om CYOD for telefoner her.

Brug for hjælp?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle få oplysninger fra dig.