Bruttoløn og Choose Your Own Device (CYOD): Tilgodese medarbejderens individuelle behov og præferencer

Lige så vel som vi hver især har forskellige præferencer for tøj, boligindretning eller mad, har vi også forskellige præferencer, når det kommer til det foretrukne IT-udstyr og valget af smartphone på arbejdspladsen. Du har andre kompetencer og arbejdsgange end dine kollegaer. Der findes ligeledes ikke en one size fits all-model, når det kommer til valget af IT-udstyr og diverse personlige goder. Derfor er  bruttoløn- og Choose Your Own Device-ordningen en god løsning, der uden ekstra omkostninger for virksomheden tilgodeser medarbejdernes forskellige behov – Nemt og attraktivt for både arbejdsgiver og medarbejder. 

Hos ed A/S arbejder vi sammen om IT, og vi kan hjælpe dig og dine medarbejdere med levering og håndtering af jeres IT-udstyr, så I blot skal fokusere på at nyde alle de nyttige fordele ved en bruttoløn- og Choose Your Own Device-løsning.

3 nøglefordele ved bruttoløn og CYOD

1:
Frit valg af IT-udstyr hos medarbejderen.

2:
Frigiver tid i IT og hos andre afdelinger.

3:
Undgå uforudsete IT-omkostninger.

Hvad kan du spare med en CYOD-ordning?

Få tilsendt et whitepaper med tre priseksempler

Hvad er en bruttolønsordning?

En bruttolønsordning er en ordning, hvor du går ned i løn og i stedet modtager et eller flere personalegoder. Det kan være alt fra firmabiler til sundhedsforsikringer, og også IT-udstyr. Prisen for disse goder betales direkte via den enkelte medarbejders bruttoløn før skat, i overensstemmelse med den gældende skattelovgivning. Dette giver nogle skattemæssige fordele for den enkelte medarbejder.

Som virksomhed kan en bruttolønsordning også være en fordel, da du har mulighed for at skræddersy dine medarbejderes lønpakke ud fra individuelle behov og præferencer. Det gør bruttolønsordninger populære blandt ansatte. Som arbejdsgiver kan du ligeledes bruge løsningen som en attraktiv måde, hvorpå du har mulighed for at tiltrække og fastholde talentfulde medarbejdere. Alt i alt en sand win-win løsning.

Hvad er Choose Your Own Device?

Choose Your Own Device (CYOD) er et koncept, hvor din virksomhed kan tilbyde medarbejderne lige præcis det IT-udstyr og tilbehør, som de foretrækker at benytte sig af på arbejdspladsen. Din virksomhed giver et tilskud til medarbejdernes ønskede IT-udstyr, mens differencen betales over medarbejderens bruttoløn. Det er uden ekstra omkostninger for jer og kan give skattemæssige fordele for den enkelte medarbejder. 

En CYOD-ordning skaber både glade og effektive medarbejdere og giver en højere medarbejdertilfredshed. Samtidig er det let, overskueligt og uden økonomisk risiko for virksomheden at gøre brug af ordningen.

Tilgodeser I medarbejdernes individuelle behov? 

Sådan fungerer CYOD
Forskelligt-IT-udstyr

Virksomheden udvælger et sortiment af enheder

Se list

Medarbejderen vælger den ønskede løsning

Penge-Investeringer

Virksomheden giver tilskud til enheden

CYOD_Levering_Håndtering

ed A/S leverer og håndterer de valgte enheder.
Leasing foregår via
ed Services A/S

Betalingsperiode

Differencen betales via medarbejderens bruttoløn over en periode på f.eks. 12-24 måneder

Aftale

Medarbejderen frikøber enheden, eller vi tager enheden retur efter aftaleperioden

Choose Your Own Device – Attraktivt og nemt for medarbejder og virksomhed

Der findes mange gode grunde til at overveje en Choose Your Own Device-ordning, og løsningen kan i mange tilfælde medføre attraktive fordele på tværs af virksomheden:

Medarbejder 

 • Frit valg af telefon.
 • Gode besparelser på dit foretrukne valg af telefon og tilbehør.
 • Mulighed for frikøb af udstyret efter endt aftaleperiode.
 • Udstyret er dækket af forsikring i den valgte periode.
 • Udstyret er dækket af on-site reparation hos den enkelte bruger.

Økonomi

 • Ingen uforudsete omkostninger på IT-udstyr.
 • Leasing gennem ed Services A/S.
 • Faktura afstemmes inden fremsendelse.
 • Løntræksfil importeres direkte i jeres lønsystem.

HR

 • Styrket employer branding.
 • Glade og effektive medarbejdere.
 • Nem og overskuelig administration.

IT

 • Spar tid i IT-afdelingen, da I slipper for håndtering af mobiltelefoner.
 • Minimerer behovet for administration ifm. til- og fratrædelse af medarbejdere.
 • Forudsigelighed i IT-omkostninger.

Vi leverer og håndterer jeres IT-udstyr

Oplever I som virksomhed, at det oftest er en besværlig og tidskrævende opgave at håndtere jeres IT-udstyr? Både i IT-afdelingen og andre afdelinger? Hos ed A/S tager vi os af alt det kedelige og praktiske omkring jeres ordning med Choose Your Own Device og står for planlægning, levering og håndtering af de valgte enheder. Samtidig er reparation og support inkluderet. Det sparer jer for en masse tid og besvær i forbindelse med administration. Samtidig slipper I for uforudsete ekstra overraskelser. 

Via ed Services kan du anskaffe det ønskede udstyr gennem en individuelt tilpasset leasingaftale. Med leasing slipper du samtidig også for likviditetsmæssig binding, og medarbejderen kan selv vælge, om vedkommende ønsker at levere det brugte IT-udstyr tilbage efter aftalens slutning eller frikøbe det til privat brug.

Sammen om IT

Træt af at have alt for mange kontaktpunkter? Ved at vælge os kan du nøjes med at have én samarbejdspartner, der forstår dig og din virksomheds behov ud og ind. Vi står til rådighed for jer med hurtig og god service igennem hele IT-livscyklussen. Samtidig tilbyder vi specialiseret rådgivning på tværs af løsninger, services og finansielle ydelser. Alt sammen med ønsket om at være med til at løfte din virksomheds IT-infrastruktur.

LÆS OGSÅ: Hvorfor skal jeg vælge ed A/S som IT-leverandør?

Brug for hjælp?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle få oplysninger fra dig.