print

Print

Hos ed A/S tilbyder vi printløsninger der er målrettet vores kunders behov.

Igennem vores solution sales specialist på printområdet, kan vi evaluere jeres nuværende printløsning.

Derudover byder vi ind med rådgivning og forslag til værktøjer, der simplificerer behandling og digitalisering af dokumenter.

Vi kan byde ind med et defineret tilbud der er tilpasset jeres behov og på samme tid er økonomisk fornuftigt.

OKI

ed A/S leverer i samarbejde med OKI print- og dokumentløsninger til optimering af worksflows målrettet dine behov.
Med teknologien som drivkraft sker der en konstant forandring i, hvordan og hvor vi arbejder.
For at forblive produktive og få fordel af den mobile måde at arbejde på, har nutidens virksomheder brug for værktøjer til at behandle og digitalisere dokumenter.
75 % af arbejdsstyrken vil være mobil i 2018*, og BYOD (Bring Your Own Device) er gået fra en tendens til en realitet. Behovet for ”anytime – anywhere” adgang til virksomhedsdata, fleksible arbejdsstukturer og – arbejdsmiljøer er derfor stadigt stigende.
OKIs Smart MFP’ere kan indtage en central plads i din virksomhed og medvirke til at gøre en forskel.
Når du køber en Smart MFP fra OKI medfølger Sendys Explorer Lite løsning til dokumenthåndtering.

Brother tilbyder i samarbejde med ed A/S print-løsninger, tilpasset dine print-krav

Brother stræber altid efter at tilbyde kunderne det bedste – lige fra et stort sortiment af printere, scannere og labelprintere til webkonference-systemer og andre løsninger til din virksomhed – så det kan sikres, at din teknologi passer til dine behov.

Hvorfor vælge printere fra Brother?

Brother tilbyder holdbar, kvalitetsprint til en lang række miljøer og brugere.

Fra de første laserprintere, der leverer højhastighedsprodukter til kontoret, til flåden af s/h-laserprintere, farvelaserprintere, inkjet-printere og mobile printere – de er alle At Your Side uanset hvor eller hvornår, du har brug for at printe.

Hvad end du printer billeder derhjemme, materiale til din virksomhed, præsentationer til kontoret eller dokumenter til virksomheden opfylder printerne behovet – de er pålidelige, sikre, effektive og giver mulighed for en lang række digitale løsninger.

Printkrav varierer fra bruger til bruger, så printerne er designet til at kunne håndtere dette. Fx kombinerer alt-i-én printere den bedste teknologiske viden, baseret på års erfaring, for give dig kvalitetsprint, kopi, scan og fax.
Andre printere er specielt designet til industrier såsom sundhedsvæsenet, handel, uddannelse og service-sektoren.

Så hvad end du har brug for en inkjetprinter, farvelaserprinter, s/h-laserprinter eller bare vil se alt trådløse printere, printere med kablet netværk eller som kan tilgå skyen, så er det i sortimentet.

  • Du kan læse mere om Canon