Klargøring & Logistikcenter

I vores klargørings- & logistikcenter varetager vi alt fra unboxing til re-konfigurering, imagepålægning, tyverimærkning mv.

Unboxing
 • Ved større leverancer af eks. tablets eller pc´ere tilbyder vi at pakke hardwaren ud og levere denne, stablet i kasser eller på paller for nem og hurtig distribution og opsætning på kundens lokation. Emballage og andet unødvendigt medfølgende indhold, sørger vi naturligvis for at bortskaffe.
Re-konfigurering
 • Skal der eftermonteres diske eller udvidelseskort i pc´ere, printere eller servere forinden levering, varetager vi selvfølgelig også gerne denne opgave.
Imagepålægning
 • Installerer du manuelt den samme software på tablets eller pc´ere gang på gang? Hvis svaret er ja, så vil du med fordel kunne drage nytte af vores imagepålægningsservice.
  Vi kan varetage alt, fra hjælp til udarbejdelse af generisk image til pålægning heraf forinden levering på de ønskede lokationer, så hardwaren er køreklar ved levering.
Tyverimærkning
 • Har du brug for at tyverimærke dine enheder, og har du ikke selv ressourcerne til det, så er vi naturligvis også behjælpelige med det.
  Vi sørger for at pakke enhederne ud, tyverimærke dem, for til sidst at gøre dem forsvarligt klar til forsendelse.
Lasergravering
 • Skal dine enheder lasergraveres inden de tages i brug, så hjælper vi gerne med det. Vi sørger for at enhederne bliver sendt til gravør og derefter sendt til jer. I undgår dermed den tidskrævende proces og modtager på denne måde enheder, som er klar til at tage i brug med det samme.
Bufferlager
 • Ønsker du et stabilt leveranceflow, tilbyder vi ved volumenkøb at opbygge et bufferlager og “plukke” herfra, i takt med de ønskede leverancer.
Egen kurérservice
 • Ved større leverancer tilbyder vi levering med vores egen kurérservice, for effektiv og hurtig levering på én eller flere lokationer.