ed A/S – autoriseret Apple-forhandler

5 fordele ved at købe Apple-produkter gennem ed A/S :

Rådgivning ved køb af enheder samt om integration i blandede miljøer: Vi rådgiver om de rigtige værktøjer, som passer til jeres virksomhed. Eftersom en stor del af danske virksomheder har en broget skare af enheder, hvad enten det er Windows-baserede PC’er, Mac eller IOS/Android-baserede mobiler, kan vi hos ed A/S hjælpe med at give indblik i, hvorledes produkterne kan spille sammen i virksomheden.

Bufferlager: ed A/S tilbyder mulighed for bufferlager af enheder, så I har høj tilgængelighed til enheder, når der er behov, og er mere uafhængige af globale leverancesituationer.

LÆS MERE OM BUFFERLAGER UNDER: Lager & logistik

Opsætning af udrulningsløsninger/management af enheder: Mulighed for opsætning af blandt andet zero-touch udrulninger/managementløsninger for at effektivisere håndteringen af enhederne og dermed minimere arbejdsbyrden i IT-afdelingen, både i et rent Apple-miljø eller blandede miljøer.

Endvidere kan enhederne leveres klargjorte med eksempelvis glasbeskyttelse, tyverimærkning eller lasergravering.

LÆS MERE UNDER: Konfigurering og imagepålægning

Cirkulær IT: Når tiden er kommet til at udskifte Apple-udstyret, hjælper ed A/S jer med at komme af med udstyret på en forsvarlig måde, både sikkerheds- og miljømæssigt.

LÆS OM: Cirkulær IT

Økonomi: Gennem vores datterselskab ed Services A/S tilbyder vi finansielle ydelser, der er skræddersyede til din virksomheds specifikke behov.

LÆS OM: ed Services A/S 

Brug for hjælp?

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for nogle få oplysninger fra dig.