Frokostret: Paprikagryde med skært svinekød, cocktailpølser, champignon, peberfrugter og løg i paprika flødesauce Tilbehør: Hvide og vilde ris Kold ret: Salat med græskar, gulerødder, persillerod, grønkål, brombær og fetaost, vendt med syrnet fløde, tilsmagt med vanilje Sund ret: Marineret spidskål med krydderurter, saltristede græskarkerner og hakkede valnødder Smør-selv-brød: Roastbeef med remoulade, ristede løg og peberrod. Hjemmelavet tunsalat med ærter Dagens salat: 3-4 slags salat + Urtedressing Salatbar: Revet gulerod, blomkålsris med græskarkerner og karry olie, hvedekerner med pesto, majs, edamame bønner og salatost Tilbehør til brødet: Ærtecreme med mynte
Tirsdag
Frokostret: Cajun stegt Kalvecuvette Tilbehør: Flødekartofler med grøntsager Kold ret: Rodfrugtsalat med pesto Ost: 2 slags med druer og abrikos chutney med chili Smør-selv-brød: Okserullepølse med sky, rød peberfrugt og syltede rødløg. Leverpostej med rødbeder Dagens salat: 3-4 slags salat + Thousand Island dressing Salatbar: Revet gulerod, marinerede/bagte champignon med soya og persille, cherrytomater, revet squash, broccoli fehår og agurk Tilbehør til brødet: Babaganoush
Onsdag
Frokostret: Pastaret med tomat, fløde og røget paprika, kylling stykker, parmesanost og grøntsager Suppe: Hjemmelavet Gullasch suppe Kold ret: Tærte med grøntsager, løg og ost Sund ret: Rygeost råkost med revet gulerod og revet rødbede, ristede fennikelfrø vendt i rygeost/yoghurt dressing Smør-selv-brød: Hamburgerryg med æggestand og agurk. Fiskefrikadeller med remoulade og citron Dagens salat: 3-4 slags salat + Cremefraiche dressing med purløg Salatbar: Marineret spidskål, revet squash, couscous med pesto, peberfrugt, ananas og balsamico bagte rødbedetern Tilbehør til brødet: Tzatziki
Torsdag
Frokostret: Medister af svinekød med rødkål Tilbehør: Brasede kartofler med grøntsager og løg Kold ret: Hvidkålssalat med syrlige æbler, syltede tranebær og saltede mandler samt sød yoghurt dressing Ost: 2 slags med druer og syltede brombær Smør-selv-brød: Oksesalami med remoulade, ristet løg og cornichons. Hønsesalat med asparges og svampe Dagens salat: 3-4 slags salat + Karry/abrikos dressing Salatbar: Revet gulerod, tomatsalat, agurk, peberfrugter, suppehorn med pesto og krydder croutons Tilbehør til brødet: Hummus
Fredag
Frokostret: Sprængt kalkunbryst Tilbehør: Pastasalat med stegt blomkål, bagte gulerødder og selleri, paprika dressing og persille Kold ret: Couscous salat med karryolie, krydderurter, ærter, syltede løg, soltørrede tomater og spinat Sund ret: Broccoli salat med rødløg, ristede solsikkekerner og dressing af yoghurtdressing Smør-selv-brød: Skinke med italiensk salat. 1/2 Æg og tomat med mayonnaise Dagens salat: 3-4 slags salat + Rhode Island Salatbar: Revet gulerod, ærter, små tomater, appelsinmarineret rødkålssalat, Gouda tern og peanuts Tilbehør til brødet: Tomatpanade
Fredagssødt: Citronkage med glasur og hindbær crisp