Mandag

  • Varm: Thairet med marineret oksekød, wok grønt og spicy karry kokos suce
    Ris med bambus, gulerødder, koriander og chili
    Selleri salat med æble, rødbede, krydderurter og æble / honning / yoghurt dressing
    Friskbagt bolle

Tirsdag

  • Varm: Karbonader af gris 1 stk. pr person
    Kold karry kartoffelsalat med ærter, rød peberfrugt, soltørrede tomater, revet blomkål og persille
    Cæsar salat
    Friskbagt bolle

Onsdag

  • Kold: Pastasalat med skinketern, ærter, majs, agurk og tomat vendt med paprika / creme fraiche dressing
    Melonsalat med agurk, rød spidskål, mynte, frisk hakket rød chili, revet ingefær og limesaft
    Pølsehorn
    Friskbagt bolle

Fredag

  • Varm: Kylling bryst anrettet med pestofløde og stegte løg, squash og gulerødder
    Brasede kartofler med karry og grønsager
    Blomkål salat med rødbede vinaigrette, friske æbler, spidskål og kapers
    Friskbagt bolle
  • Fredagssødt: Banankage med nødder og chokolade glasur
  • Portions Menu – Uge 27