Frokostret: Kylling inderfilet med kokosmælk, rød karry og grønsager Hvide og vilde ris med wokurter og peberpesto
Tilbehør: Russisk kål salat med rødbede, gule rosiner og æbler vendt i fedtfattig yoghurt dressing
Tilbehør til brødet: Kuvertbrød
Tirsdag
Frokostret: BBQ marineret grillkølle af gris
Tilbehør: Pastasalat med paprika dressing og grønsager Tomatsalat med pesto, forårsløg og kapers
Tilbehør til brødet: Hjemmebagt bolle
Onsdag
Frokostret: Gratineret pastaret med oksekød og grønsager.
Tilbehør: Tabbouleh med persille, tomater, peberfrugt, rødløg og citron dressing Gulerodsråkost med kokos, mandariner, edamame bønner og ærteskud
Tilbehør til brødet: Hjemmebagt bolle
Torsdag
Frokostret: Lun fiskefilet med citron & remoulade.
Tilbehør: Roastbeef med cornichons, 1 hel æg og Hønsesalat Portions: Peberfrugt, cherrytomater, 1 portions mayonnaise og 2 portions remoulade Emmentaler ostebjælke og en ”gnave” gulerod.
Tilbehør til brødet: 2 hele skiver rugbrød, hjemmebagt bolle + 2 smørbrik
Fredag
Frokostret: Kyllingeoverlår tikka marsala 2 stk. pr. person
Tilbehør: Lune thai nudler med koriander, chili, kokos og ingefær Salat af bagte tomater, løg og peberfrugter, hvide bønner og løvstikkeolie