Mandag

  • Frokostret: Paprikagryde med skært svinekød, cocktailpølser, champignon, peberfrugter og løg i paprika flødesauce
    Tilbehør: Hvide og vilde ris
    Kold ret: Salat med græskar, gulerødder, persillerod, grønkål, brombær og fetaost, vendt med syrnet fløde, tilsmagt med vanilje
    Sund ret: Marineret spidskål med krydderurter, saltristede græskarkerner og hakkede valnødder
    Smør-selv-brød: Roastbeef med remoulade, ristede løg og peberrod. Hjemmelavet tunsalat med ærter
    Dagens salat: 3-4 slags salat + Urtedressing
    Salatbar: Revet gulerod, blomkålsris med græskarkerner og karry olie, hvedekerner med pesto, majs, edamame bønner og salatost
    Tilbehør til brødet: Ærtecreme med mynte

Tirsdag

  • Frokostret: Cajun stegt Kalvecuvette
    Tilbehør: Flødekartofler med grøntsager
    Kold ret: Rodfrugtsalat med pesto
    Ost: 2 slags med druer og abrikos chutney med chili
    Smør-selv-brød: Okserullepølse med sky, rød peberfrugt og syltede rødløg. Leverpostej med rødbeder
    Dagens salat: 3-4 slags salat + Thousand Island dressing
    Salatbar: Revet gulerod, marinerede/bagte champignon med soya og persille, cherrytomater, revet squash, broccoli fehår og agurk
    Tilbehør til brødet: Babaganoush

Onsdag

  • Frokostret: Pastaret med tomat, fløde og røget paprika, kylling stykker, parmesanost og grøntsager
    Suppe: Hjemmelavet Gullasch suppe
    Kold ret: Tærte med grøntsager, løg og ost
    Sund ret: Rygeost råkost med revet gulerod og revet rødbede, ristede fennikelfrø vendt i rygeost/yoghurt dressing
    Smør-selv-brød: Hamburgerryg med æggestand og agurk. Fiskefrikadeller med remoulade og citron
    Dagens salat: 3-4 slags salat + Cremefraiche dressing med purløg
    Salatbar: Marineret spidskål, revet squash, couscous med pesto, peberfrugt, ananas og balsamico bagte rødbedetern
    Tilbehør til brødet: Tzatziki

Fredag

  • Frokostret: Sprængt kalkunbryst
    Tilbehør: Pastasalat med stegt blomkål, bagte gulerødder og selleri, paprika dressing og persille
    Kold ret: Couscous salat med karryolie, krydderurter, ærter, syltede løg, soltørrede tomater og spinat
    Sund ret: Broccoli salat med rødløg, ristede solsikkekerner og dressing af yoghurtdressing
    Smør-selv-brød: Skinke med italiensk salat. 1/2 Æg og tomat med mayonnaise
    Dagens salat: 3-4 slags salat + Rhode Island
    Salatbar: Revet gulerod, ærter, små tomater, appelsinmarineret rødkålssalat, Gouda tern og peanuts
    Tilbehør til brødet: Tomatpanade
  • Fredagssødt: Citronkage med glasur og hindbær crisp
  • Portions Menu – Uge 46