Mandag

  • Frokostret: Kylling inderfilet med kokosmælk, rød karry og grønsager Hvide og vilde ris med wokurter og peberpesto
  • Tilbehør: Russisk kål salat med rødbede, gule rosiner og æbler vendt i fedtfattig yoghurt dressing
  • Tilbehør til brødet: Kuvertbrød

Tirsdag

  • Frokostret: BBQ marineret grillkølle af gris
  • Tilbehør: Pastasalat med paprika dressing og grønsager
    Tomatsalat med pesto, forårsløg og kapers
  • Tilbehør til brødet: Hjemmebagt bolle

Onsdag

  • Frokostret: Gratineret pastaret med oksekød og grønsager.
  • Tilbehør: Tabbouleh med persille, tomater, peberfrugt, rødløg og citron dressing Gulerodsråkost med kokos, mandariner, edamame bønner og ærteskud
  • Tilbehør til brødet: Hjemmebagt bolle

Fredag

  • Frokostret: Kyllingeoverlår tikka marsala 2 stk. pr. person
  • Tilbehør: Lune thai nudler med koriander, chili, kokos og ingefær Salat af bagte tomater, løg og peberfrugter, hvide bønner og løvstikkeolie
  • Tilbehør til brødet: Hjemmebagt bolle
  • Fredagssødt: Drømmekage fra Brovst
  • Portions Menu – Uge 16