Mandag

  • Frokostret: Asiatisk inspireret wok ret med oksekød i strimler, grøntsager, peberfrugt og bønnespirer i østerssauce med chili og koriander
    Tilbehør: Ris med peanuts, gulerødder, persille og karry olie
    Kold ret: Tunmousse med rødløg, kapers og purløg
    Sund ret: Broccoli salat med lyse rosiner, ristede græskarkerner, cherrytomater og yoghurt/estragon dressing
    Smør-selv-brød: Leverpostej med rødbede. Kalkunbryst med citronpeber, efterårssalat og rød peber
    Dagens salat: 3-4 slags salat + Urtedressing
    Salatbar: Revet gulerod, små tomater, quinoa med tomatpesto, edamame bønner, majs og salatost
    Tilbehør til brødet: Rødbede humus

Tirsdag

  • Frokostret: Stegt Kyllinge inderfilet i BBQ flødesauce og grøntsager
    Tilbehør: Ovnstegte kartofler og peberfrugter med karry og persille
    Kold ret: Råkost af selleri og gulerødder med persille, ristede kerner, syrlig dressing og ærteskud
    Ost: 2 slags med appelsinmarmelade og peberfrugter
    Smør-selv-brød: Hamburgerryg med æggestand og tomat. Tunsalat med agurk
    Dagens salat: 3-4 slags salat + Rhode Island dressing
    Salatbar: Marineret spidskål med hørfrø, suppehorn med pesto, revet squash, agurk, peberfrugt og marineret rødbedesalat med sesamfrø og krydderurter
    Tilbehør til brødet: Tomat tapenade

Onsdag

  • Frokostret: Pastaret med skinke, bacon, paprika, fløde, æg, forårsløg og peberfrugter, gratineret med ost
    Suppe: Cremet tomatsuppe med suppehorn og krydderurter
    Kold ret: Tabbouleh med tomat, agurk, oliven, persille, et strejf hvidløg og citruspesto
    Sund ret: Bagt gulerodssalat med hytteost og purløg
    Smør-selv-brød: Roastbeef med remoulade, ristet løg og peberrod. Hønsesalat med karry, majs og champignon
    Dagens salat: 3-4 slags salat + Mild dressing med hvidløg og paprika
    Salatbar: Cole slaw, broccoli fehår, små tomater, blomkålsris med græskarkerner og karryolie, ananas og ærter
    Tilbehør til brødet: Tzatziki

Fredag

  • Frokostret: Rosa Stegt Kalvecuvette
    Tilbehør: Flødekartofler med rødpeber og parmesanost
    Tapas: Mozzarella-æggekage med spinat og rød peber
    Sund ret: Rød Spidskålssalat vendt i yoghurt, persille, citron og karse, toppet med ristede hørfrø
    Smør-selv-brød: Svinekam med rødkål. Jagtpølse med asparges mayonnaise og karse
    Dagens salat: 3-4 slags salat + Thousand Island dressing
    Salatbar: Revet gulerod, agurk, tomatsalat, majs/grøn peberfrugt, revet radise og croutoner
    Tilbehør til brødet: Rodfrugt mos rørt med creme fraiche
  • Fredagssødt: ”Guf-Guf” kage med chokolade/kokos topping
  • Portions Menu – Uge 39