Priser

Vi er stolte af den succes og anerkendelse, vi har opnået med vores klienter. Vi er stolte af at udvikle praktiske løsninger, der skaber resultater i den virkelige verden. Disse løsninger spænder over forbedring af salgspræstationer, læring og udvikling og teknologisk innovation. Nedenfor er kun et par eksempler på priser, som vi har tjent.

Børsens GAZELLE

Colliers International benytter ED som IT-leverandør
Colliers International er et førende og specialiseret erhvervsejendomsmægler- og rådgivningsfirma med cirka 100 medarbejdere på kontorer i København, Aarhus, Odense, Vejle og Aalborg.
Virksomheden indgår i Colliers International Group Inc. (NASDAQ og TSX: CIGI), som er et førende globalt erhvervsejendomsmægler- og rådgivningsfirma med over 16.000 medarbejdere

Colliers udtaler:

Hos Colliers arbejder vi landsdækkende og stiller høje krav til, at vores IT-løsninger fungerer i alle afdelinger. For at disse krav kan realiseres, kræver det et punktligt og fleksibelt arbejde fra vores IT-leverandører. ED har de rette kompetencer og vores samarbejder fungerer godt. Vi har i kritiske situationer, oplevet en service udover vore forventninger fra ED, dette afspejler, at de varetager deres kunder med stor omhyggelighed og professionalisme.