10 Sep 2021

ED BLIVER FØRSTE ÆRMEPARTNER FOR AGF

Forlængelse og nyt ærmesponsorat med ed

Når AGF på søndag løber på banen til kampen mod Vejle Boldklub på Ceres Park, er det i en ny hjemmebanetrøje. Og for første gang har AGF nu også en partner på ærmet af trøjen. Nemlig den store østjyske IT-virksomhed, ed, der er den første ærmepartner nogensinde i AGF.

ed er kommet på ærmet som et led i en ny aftale, hvor ed og AGF har forlænget deres sponsorsamarbejde, så ed nu er guldpartner i AGF frem til sommeren 2024.

Forlængelsen og synligheden på ærmet kommer kun to år efter, at ed opgraderede deres samarbejde med AGF fra et såkaldt sølvpartnerskab til nu altså både et ærmesponsorat og et forsat guldpartnerskab.

– Vi har været med hos AGF gennem efterhånden flere år nu, og vi kan se, at vi har fået meget ud af samarbejdet i forhold til de ambitioner og forventninger, vi har til samarbejdet. Men vi er klar til mere i ed. Vi indviede sidste år et nyt domicil og har dermed nu mere plads til at vækste forretningen sammen med kunder og medarbejdere og leverandører, og også med gode samarbejdspartnere som AGF. Så da muligheden opstod for at være med på ærmet af den nye trøje, slog vi til, og vi glæder os til det fremtidige samarbejde, siger Betina Winther Rasmussen, der er Vice President i ed a/s som er en dansk privatejet totalleverandør af IT-infrastruktur til erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner i hele landet med hovedkontor i Skødstrup lidt uden for Aarhus.

Hos AGF glæder man sig over, at ed har ønsket at tilføje trøjeærmet i samarbejdet og naturligvis også, at ed samtidig har forlænget aftalen.

– Når en god samarbejdspartner ønsker mere ud af et samarbejde, er det naturligvis et tegn på, at samarbejdet har været godt. Så vi glæder os meget over, at ed har valgt at forlænge samarbejdet. Og også, at de nu har føjet den nye dimension på med trøjeærmet på 3F Superliga-trøjen, hvor deres logo fremstår flot i hvidt og på den måde ganske vellykket supplerer trøjens design – den ser vi frem til at se på banen på søndag og ikke mindst ser vi meget frem til det fortsatte gode samarbejde med ed, siger salgsdirektør i AGF, Rasmus Nørgaard Hansen.

ed markerer på søndag forlængelsen og placeringen på ærmet ved at være kampsponsor, når AGF møder Vejle på Ceres Park. Her bruger virksomheden kampen til at støtte og dele kampsponsoratet med Danske Hospitalsklovne.

Om ed A/S
ed A/S er en 100 procent dansk privatejet totalleverandør af digital it-infrastruktur til erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner i hele landet. Med kontor og lager/konfigcenter i Aarhus repræsenterer virksomheden – der tidligere var kendt som ed data – alle de anerkendte mærkevareproducenter.