16 Nov 2021

ed A/S er blevet certificeret inden for miljøledelse og samfundsansvar

Vi er meget stolte over at kunne fortælle, at vi i går officielt fik overrakt vores nyeste certifikater. Vi er blevet ISO 14001 certificeret – denne certificering omhandler, Miljøledelse. Vores ISO 14001 certifikat er opnået på følgende scope: ”Rådgivning, salg, levering, implementering, konfigurering og support af digital IT-infrastruktur til det professionelle marked med fokus på miljø i hele værdikæden”.

Herudover har vi som én af de første danske IT-virksomheder opnået en DS 49001 certificering – denne certificering vedrører: ”Ledelsessystem for samfundsmæssigt ansvar”.

Certificeringerne er med til at understøtte, at når du handler hos os, får du og din virksomhed en allround service og rådgivning omkring bæredygtige produkter – herunder har vi har indgået aftaler med ansvarlige leverandører og vores Cirkulær IT hjælper din virksomhed med både køb og forsvarlig bortskaffelse af jeres brugte udstyr.

Hvad betyder disse certificeringer for os?

Certificeringerne er dokumentation på, at vi hos ed A/S arbejder seriøst med samfundsansvar og bæredygtighed. Dette kan bl.a. ses på vores tiltag i forhold til, hvordan vi passer på vores medarbejdere, kunder, vores involvering i lokalsamfundet samt vores valg af ansvarlige leverandører og producenter.

Hvad betyder certificeringerne for dig?

Certificeringerne er din garanti for, at når du handler hos ed A/S, så er du og din virksomhed også med til at støtte op omkring samfundsansvar, bæredygtighed og FN’s Verdensmål. Vi hjælper dig gerne med at underbygge din CSR- og miljøagenda med professionel rådgivning og vores Cirkulær IT-koncept.

Forud for officielle overrækkelse af certifikaterne afholdt hele virksomheden d. 6. november en temadag om CSR, miljø og FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling. På dagen lærte ed A/S’ medarbejdere om vores certificeringer, vores fokus på miljø, vores Cirkulær IT-koncept og de verdensmål vi hos ed A/S støtter op omkring.

Med den fornyede viden i rygsækken er vi nu endnu mere klar til at tilbyde kundeservice i verdensklasse samt rådgive om et bæredygtigt valg.

Læs mere her: