Maiken Horsdal og Anna-Maria Wissam Isho

01 May 2023

Vi er stolte af, at få to nye dygtige kolleger med på holdet

Vi har netop budt velkommen til Anna-Maria Wissam Isho og Maiken Horsdal. 

 Vi elsker at have elever i huset 

Anna-Maria Wissam Isho starter som Office Trainee inden for vores Choose Your Own Device service, hvormed vi nemt kan tilbyde medarbejdere i en virksomhed deres ønskede arbejdstelefon og tilbehør.  

Vi mødte Anna-Maria til et speeddatekoncept gennem Aarhus Business College og der var kemi fra første øjekast. Anna-Maria er i gang med en kontoruddannelse inden for administration og nu har vi fået muligheden for blive hendes elevplads de næste 2 år. Hun kommer primært til at understøtte vores CYOD-forretning med de administrative opgaver og give kundeservice i verdensklasse.  

Noget af det, der motiverer Anna-Maria mest i løbet af arbejdsdagen er:  

“𝑵å𝒓 𝒅𝒆𝒓 𝒆𝒓 𝒆𝒕 𝒈𝒐𝒅𝒕 𝒔𝒂𝒎𝒂𝒓𝒃𝒆𝒋𝒅𝒆 𝒐𝒈 𝒆𝒏 𝒈𝒐𝒅 𝒔𝒕𝒆𝒎𝒏𝒊𝒏𝒈 𝒑å 𝒆𝒏 𝒂𝒓𝒃𝒆𝒋𝒅𝒔𝒑𝒍𝒂𝒅𝒔”.  

Netop dette har vi også stort fokus på ved ed A/S, hvor arbejdsglæde er noget vi skaber sammen. Vi sørger for at alles kompetencer i et team kommer til udtryk og det er vigtigt for os, at elever, som Anna-Maria får det at mærke.  

 Orden i sagerne  

Maiken Horsdal slutter sig til lageret, hvor hun skal arbejde som Warehouse Assistant. I sin nye arbejdsfunktion kommer hun især til at sørge for, at der er orden i sagerne ved reklamationssager og registrering af varer.  

Det betyder meget for os hos ed A/S at give kunderne en god oplevelse og det er Maiken i den grad rustet til, da hun har erfaring med at yde sit bedste for kunderne som tidligere salgsassistent og med en uddannelse indenfor kontor og administration. 

Generelt beskriver Maiken sig selv som meget nysgerrig og positiv og det hun ser mest frem til ved sin opstart hos ed A/S er at: 

“𝑭𝒊𝒏𝒅𝒆 𝒖𝒅 𝒂𝒇, 𝒉𝒗𝒂𝒅 𝒎𝒊𝒏 𝒏𝒚𝒆 𝒉𝒗𝒆𝒓𝒅𝒂𝒈 𝒃𝒆𝒔𝒕å𝒓 𝒂𝒇 – 𝒃å𝒅𝒆 𝒂𝒓𝒃𝒆𝒋𝒅𝒔𝒎æ𝒔𝒔𝒊𝒈𝒕 𝒐𝒈 𝒔𝒐𝒄𝒊𝒂𝒍𝒕 𝒊 𝒇𝒐𝒓𝒉𝒐𝒍𝒅 𝒕𝒊𝒍 𝒏𝒚𝒆 𝒌𝒐𝒍𝒍𝒆𝒈𝒂𝒆𝒓”  

og derfor er vi rigtig glade for at have hende med på holdet.  

 Læs med her, hvis du kunne tænke dig at høre mere om hvad vi tilbyder hos ed A/S