Jan Elbæk bestyrelsesmedlem ed A/S

02 Jun 2022

Jan Elbæk bidrager til digitalisering og procesoptimering hos ed A/S 

I februar 2022 indtrådte Jan Elbæk i bestyrelsen hos den danske IT-leverandør ed A/S. Jan Elbæk har bred erfaring inden for branchen og skal styrke fokus på rådgivning om digitalisering og procesoptimering i sit bestyrelsesarbejde hos ed A/S.

ed A/S glæder sig til at få styrket bestyrelsen med en erfaren spiller i branchen og ser frem til et spændende og udviklende samarbejde.

“Vi har manglet nogle kompetencer i bestyrelsen, som skulle bidrage med sparring i forhold til den fortsatte udvikling af virksomheden. At vi nu har fået Jan Elbæk med i bestyrelsen, gør os i stand til at sætte endnu mere ind på digitalisering og procesoptimering, hvor Jan Elbæk har solid erfaring. Vi glæder os til at nyde godt af hans kompetencer og erfaringer inden for branchen og er glade for at have fået ham med i bestyrelsen,” fortæller Michael Klintby, CEO hos ed A/S.

Nye initiativer skal søsættes 

ed A/S er ikke fremmed land for Jan Elbæk, og han er glad for at blive en del af bestyrelsen. “Jeg har oplevet en stærk konkurrent i ed A/S fra tidligere ledende stillinger i branchen, og jeg har fulgt med i ed A/S’ succesfulde vækstrejse,” siger Jan Elbæk. Han er imponeret over, hvor langt ed A/S er nået i sin forretning og ser frem til at styrke forretningen endnu mere. Han vil især bringe sin erfaring inden for opbygning af IT-infrastruktur og produktnære services i spil, når der skal skabes nye initiativer til gavn for kunderne. ed A/S har i forvejen et stærkt fokus på kundeservice, men der skal fremover skabes et endnu stærkere samarbejde mellem kunderne og ed A/S.

Værdi til alle kundesegmenter

For ed A/S handler det om at skabe værdi for kunder i alle segmenter samt at styrke og øge relevansen igennem leverancer af IT-produkter og -services, og det ser Jan Elbæk som en stor værdi. Samtidig fremhæver Jan Elbæk den stærke personkreds i bestyrelsen, som ifølge ham kommer til at komplementere hinanden rigtig godt. Her sidder bl.a. ed A/S’ CEO, Michael Klintby, som allerede har snakket med Jan Elbæk om, at ed A/S skal have skabt en profil, der er endnu skarpere på CSR og bæredygtighed end i dag. Det er et område, der skal styrkes.

Endnu et område, som Jan Elbæk kommer til at berøre, er ed A/S som arbejdsplads. I dagens Danmark er der generelt kamp om de skarpeste hoveder, men især i IT-branchen er det en stor udfordring at få besat specialiststillingerne. Ifølge Jan Elbæk skal der bl.a. gøres endnu mere ud af at udvikle sine medarbejdere fra bunden, så man får virksomhedskulturen ind under huden og bliver en naturlig del af ed-kulturen. “Det skal være kulturen, der binder os sammen. Og man kan aldrig gøre nok på kultur,” udtrykker Jan Elbæk.

For yderligere oplysninger kontakt: 
Michael Klintby, CEO 
Tlf.: +45 54 33 10 00 
Mail: mkl@ed.dk

Interesseret i flere nyheder fra ed A/S? Tjek vores nyhedsside ud her.