19 Apr 2022

VI BYDER VELKOMMEN TIL MADS

Vi har netop budt vores nye Printspecialist velkommen.

Har du brug for rådgivning inden for printløsninger og dokumenthåndtering, er det Mads, du skal have fat i. Lidt nærmere bestemt skal Mads besvare alle dine spørgsmål omkring print, udvikle området inden for print- og dokumenthåndtering samt sparre med kollegaer om, hvordan vi udvikler de bedste løsninger til dig.

Tidligere har Mads arbejdet i flere forskellige brancher, og han kommer med en bred portion erfaring inden for B2B løsninger og projektsager.

Mads har glædet sig meget til at starte og ser frem til at blive en del af et spændende hus, der er i vækst. Og så glæder han sig til at komme i gang med at arbejde med nogle interessante kunder.

Mads trives godt i et uformelt miljø med plads til nytænkning, samarbejde på tværs af organisationen og kundekontakt, hvilket alt sammen er noget, der er vigtigt for os her hos ed A/S. En god arbejdsdag for Mads består bl.a. af at være en del af et engageret team, der løfter i fælles flok mod at blive en succes. Og det gør vi i den grad hos ed A/S.

Vi er glade for at have fået Mads med ombord på holdet, så vi kan give dig den bedste service inden for print og dokumenthåndtering.

Tag godt imod Mads Mortensen.

Vil du med på ed A/S’ vækstrejse?

Se vores ledige stillinger her.