Vi får nye kollegaer

01 Sep 2022

Efterårets første dag bringer 4 nye kollegaer med sig

Så går vi officielt efteråret i møde. Årstiden, der byder på mørkere og koldere vejr.

Stemningen her i huset minder dog mere om en junidag med høj sol og fuglekvidder end om en regnvejrsfyldt efterårsdag. Vi går nemlig efteråret i møde med ekstra forstærkning.

Forstærkning i form af hele fire nye kollegaer, som vi byder velkommen i dag. Og det får humøret til at stige gevaldigt. Her kan du dykke lidt ned i deres kompetencer og motivation for at starte hos ed A/S.

Salgselever med motivationen i top

Camilla Bech Thomsen starter som Sales Trainee i Salgsafdelingen. Camilla har netop færdiggjort sin HHX-uddannelse og har set frem til at starte hos ed: “Jeg glæder mig meget til at blive en del af hele ed-kulturen, og jeg er spændt på at se, hvilken fremtid jeg kan skabe sammen med ed.” Hun trives på en arbejdsplads med gode kollegaer, der ikke er bange for et godt grin, og hvor der både er plads til den personlige og faglige udvikling.

Casper Bekker Skov starter også som Sales Trainee og skal tilbringe det første år af sin elevtid i Inside Sales-afdelingen. Herefter kommer han ud i Sales og skal i gang med at opbygge sin egen kundeportefølje. Som tidligere praktikant og med en veloverstået opgave om ed i bagagen er virksomheden ikke helt fremmed for Casper: “Jeg ser frem til at arbejde i et fedt arbejdsmiljø med de ting, der interesserer mig, og så ser jeg også frem til at udvikle mine evner og kompetencer.” Casper motiveres af en varieret arbejdsdag med spændende udfordringer og et godt og velfungerende arbejdsmiljø.

Specialistkompetencer til Solution Services

I Solution Services får vi forstærkning af Thomas Røjkjær Thorhauge, der har en god portion erfaring inden for solution sales. At starte i en 100 % specialistrolle som Solution Sales Specialist er Thomas’ karrieremæssige drøm: “Jeg ser meget frem til at kunne fokusere 100 % på løsningssalg. Jeg brænder for IT-infrastruktur og løsningssalg, og det motiverer mig at hjælpe kunderne med at vælge de rigtige løsninger.” Thomas har fulgt med i ed A/S’ rejse fra sidelinjen, og han glæder sig til at blive en del af ed-familien og til at rådgive kunderne om nogle af de mest kritiske investeringer for virksomheden.

Ordnørderi i Marketing 

Marketingafdelingen får glæde af Ninna Grethe Schrøder, der det næste års tid skal vikariere i en stilling som Marketing Content Creator. Her vil hun bidrage med sit sprudlende humør og en blandet palet af ordnørderi og kontinuerligt content. Ninna er mere end klar til at starte og siger: “Selv om jeg stadig er våd bag ørerne, tripper jeg for at komme med på jeres marketingteam.” Hun glæder sig også til at dykke lidt mere ned i historien bag ed A/S og få sat ord på dén samt mange andre områder i ed A/S’ forretning. 

Det kan kun blive et godt efterår. Vi glæder os meget til at lære vores fire nye kollegaer bedre at kende.

Kunne du også tænke dig at blive en del af ed A/S og den unikke kultur? 

Tjek vores ledige stillinger ud her.