Fra elev til fastansat

31 Aug 2022

Fra elev til fastansat

Harry Lynge Ohlsson og Paloma Lorenzo siger farvel til deres elevtid i ed A/S, men heldigvis har de begge valgt at sige ja tak til en fastansættelse hos os.

Efter en flot svendeprøve, hvor Harry efterfølgende fik titlen som “Gummisvend”, kan han nu kalde sig IT Service Specialist. Og vi glæder os til, at han fortsat vil gøre brug af sine IT-kompetencer hos os, så han kan skabe værdi og gode kundeoplevelser sammen med resten af Solution Services-teamet.

Paloma afsluttede sin fagprøve for et par måneder siden og fortsætter sit gode arbejde i stillingen som Coordinator i Business Support. I sin nye rolle får Paloma ansvar for en bred vifte af opgaver – alt fra tovholder på ISO-certificeringer, overblik over facility og bygningsdrift til koordinering af events og sponsorater. 

At tage både unge elever og voksenelever ind i virksomheden er en stor del af vores kultur. Vores elever bidrager med et friskt pust og ny energi og viden, og vi elsker den diversitet, det giver i arbejdsmiljøet. 

Det er samtidig et kæmpe skulderklap og en påmindelse om, at vi må gøre en hel del rigtige ting, siden vores elever vælger at fortsætte deres karriere hos os.

Vi tager løbende nye elever ind, og du kan tjekke elevpladser og ledige stillinger ud her.