Ny Adm. Direktør i ed Services

09 Aug 2022

Velkommen til ny Adm. Direktør i ed Services A/S

I dag bliver vi en ny Adm. Direktør rigere i ed-regi. 

Byd pænt velkommen til Glenn Mindegaard Post, som skal stå i spidsen for et nyt, spændende søsterselskab i ed A/S. Et selskab, som har fokus på IT-finansiering og IT Life Cycle Management. Hos ed vil vi sprænge rammerne for god kundeservice, og det er her ed Services A/S kommer ind i billedet. 

Glenn kommer med mange års erfaring i rygsækken og har det sidste årti været ansvarlig for rådgivning og salg af finansielle ydelser til flere kundesegmenter. Han er derfor mere end klar til at bidrage til udviklingen af fremtidens IT-løsninger og IT-services, der skal gøre det endnu bedre at være kunde hos ed.

Målet er klart: vores kunder skal sikres øget effektivitet, agilitet og lavere driftsomkostninger på deres IT-infrastruktur. 

I sit daglige arbejde motiveres Glenn af at arbejde sammen med dygtige, energiske og sjove mennesker. Samtidig er bæredygtighed og kunderne højt prioriteret: “Det motiverer mig at skabe værdi for kunderne og samtidig sikre, at løsningerne sælges på en bæredygtig måde, så vi også sikrer en god fremtid for vores børn og børnebørn.” 

Og det går ret godt i spænd med de fremtidsudsigter, vi har i ed og for ed Services. 

Vi glæder os til samarbejdet, Glenn, og ser frem til sammen at hæve barren for den gode kunde- og serviceoplevelse med ed Services A/S. 

Vil du med på ed A/S’ vækstrejse? 

Se vores ledige stillinger her.